Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

Otrzymałam dzisiaj maila z Nerusiowego /Diego/ domku. Domku ciepłego, bardzo [SIZE=2]rodzinnego, bajkowego ......Niech te Święta też takie dla nich będą.
Radosnych i Spokojnych Świąt :tree1:

[FONT=Arial]Kochana pani Beatko,
[/FONT]
[FONT=Arial]przesyłamy bardzo serdeczne życzenia wszystkiego dobrego z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Życzymy Pani oraz wszystkim dziewczynom zaangażowanym w pomoc skrzywdzonym zwierzętom przede wszystkim dużo zdrowia, wytrwałości, życzliwości oraz spełnienia tego co piękne w waszych sercach.[/FONT]

[FONT=Arial]Nasz Diego jest cudownym,mądrym, inteligentnym, spokojnym psem, wspaniałym przyjacielem całej rodziny. Jest zdrowy, pogodny i bardzo przez nas kochany.[/FONT]
[FONT=Arial]Przesyłam zdjęcie z naszej wspólnej przedświątecznej drzemki, w której Diego mi wiernie towarzyszy.[/FONT]
[FONT=Arial]Pozdrawiamy bardzo, bardzo serdecznie.[/FONT]
[FONT=Arial]Rodzina Nie........ch wraz ze zwierzątkami.

[/FONT]

• 6 months later...
  • 3 months later...
Posted

Nasz Neruś/Diego odszedł za Tęczowy Most 15 minut temu na ostrą niewydolnośc nerek i wątroby. Był leczony do ostatniej chwili ale niestety się nie udało. Boże, co za dzień, tu Blondi, tu Diego......jestem u kresu sił. :-(:-(:-(:-(:-(