Dzika_Figa Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Pozwolę sobie zaprosić do innego psiaka w typie collie . Może nie jest az tak "colowaty" jak Diego, ale też bardzo przystojny, a nuż Diegowi Państwo by go mogli zareklamować jakiemuś zachwyconemu Diego dziewczęciu... Quote
figa33 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 wow! miód na serce !:Cool!::Cool!::Cool!: niech żałują ci co nie chcieli takiego przyjaciela... Quote
karolciasz28 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 JEDNYM SŁOWEM CUDNIE:multi::multi: Quote
Ellig Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Dzisiaj znalazlam watek Nero i jestem szczesliwa,ze tu zajrzalam....:) Quote
Becia66 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Otrzymałam dzisiaj maila z Nerusiowego /Diego/ domku. Domku ciepłego, bardzo [SIZE=2]rodzinnego, bajkowego ......Niech te Święta też takie dla nich będą. Radosnych i Spokojnych Świąt :tree1: [FONT=Arial]Kochana pani Beatko, [/FONT] [FONT=Arial]przesyłamy bardzo serdeczne życzenia wszystkiego dobrego z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Życzymy Pani oraz wszystkim dziewczynom zaangażowanym w pomoc skrzywdzonym zwierzętom przede wszystkim dużo zdrowia, wytrwałości, życzliwości oraz spełnienia tego co piękne w waszych sercach.[/FONT] [FONT=Arial]Nasz Diego jest cudownym,mądrym, inteligentnym, spokojnym psem, wspaniałym przyjacielem całej rodziny. Jest zdrowy, pogodny i bardzo przez nas kochany.[/FONT] [FONT=Arial]Przesyłam zdjęcie z naszej wspólnej przedświątecznej drzemki, w której Diego mi wiernie towarzyszy.[/FONT] [FONT=Arial]Pozdrawiamy bardzo, bardzo serdecznie.[/FONT] [FONT=Arial]Rodzina Nie........ch wraz ze zwierzątkami. [/FONT] Quote
karolciasz28 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Rodzince Nerusia wszystkiego ca najlepsze w Nowym Roku!:loveu::loveu: Quote
figa33 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Wszystkiego dobrego dla Nerusia i nerusiowej Rodzinki !! Quote
Becia66 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Nero/Diego wszystkich pozdrawia i mówi, żeby się o niego nie martwić bo jest mu baaaaardzo dobrze :loveu:. Quote
majuska Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 A kto by się tam o niego martwił....:eviltong::eviltong: Piękne futro masz Dieguś :) Pozdrowienia dla całej rodzinki!!! Quote
Becia66 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Nasz Neruś/Diego odszedł za Tęczowy Most 15 minut temu na ostrą niewydolnośc nerek i wątroby. Był leczony do ostatniej chwili ale niestety się nie udało. Boże, co za dzień, tu Blondi, tu Diego......jestem u kresu sił. :-(:-(:-(:-(:-( Quote
Florentynka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Diego, piesku... [*]. Miał wspaniały dom, odszedł kochany. Quote
figa33 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 odszedł w kochany ... żegnaj piesku [*]:-( Quote
Agula99 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Biegaj tam Dieguś szczęśliwy, miałeś super - cudny domek, a teraz jesteś już wiecznie szczęśliwy... Quote
Recommended Posts