figa33 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Huuurraa!!! i będzie Neruś chłopak z Mazur !!:multi: Quote
majuska Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Wstawaj chłopie , dziś twój wielki dzień :) Quote
Becia66 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Chodze od rana podekscytowana, Państwo w drodze, pewnie umordowani przyjadą bo tyle godzin.... Neruś nieświadom niczego siedzi jeszcze samiutki..... Wytrzymaj piesku jeszcze chwilkę, od dzisiaj masz rodzinę i będziesz kochany. A ma cię kto kochać i tyle rąk do głaskania....:loveu: i do rzucania piłeczką oczywiście...:lol: Quote
figa33 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 dziewczyny , ale fotorelacja KONIECZNIE !!plisssss:cool3: Quote
karolciasz28 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 figa33 napisał(a):dziewczyny , ale fotorelacja KONIECZNIE !!plisssss:cool3: Oczywiście, musi być, prosimy dziewczyny.:lol::lol::multi: Quote
Becia66 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='figa33']dziewczyny , ale fotorelacja KONIECZNIE !!plisssss:cool3: ja ze swojej strony obiecuję ale czy majuska z pracy zdąży nie wiem.... Quote
majuska Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Nerusia zabrałam z przytuliska i odstawiłam w ręce Beci, która już dalej na spotkanie nowych państwa pognała z nim, umówili sie kawałek przed Rzeszowem, bo tam mają nocować, czekamy na Becię w takim razie...aha, piłeczka też jedzie :) Quote
figa33 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 piłeczka musowo , to wiadomo:lol: ale się cieszę:loveu: już nie mogę się doczekać na relację Beci:sg168::happy1::sweetCyb::huh: Quote
Florentynka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Majuska to już pewnie coś wie, tylko Śrubsko Jej komputer blokuje... Quote
majuska Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Oj, rzeczywiście niedobra Becia nic nie napisała, ale pewnie niebawem to zrobi, może wczoraj padła..zawsze jak psiak idzie do nowego domu to są wielkie emocje, radość ale także wielkie nerwy czy wszystko będzie dobrze, a potem cisnienie opada i człowiek też "opada " z sił :) Ja wiem tylko tyle, że wszystko jest w jak najlepszym porządku i Nerus już ze swoją rodzinką, a wszystkie szczegóły na pewno Becia opisze :) i wiem, że fotki też ma :) Śruba faktycznie mi cos wczoraj znowu z kompem zrobiła, dziś po włączeniu pokazał mi się napis, coś w tym stylu, że :komputer jest w pełni sprawny po powaznym błędzie:shake:..pewnego dnia juz go pewnie wogóle nie włączę:mad: Quote
majuska Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Już wiem, Becia nie ma neta od wczoraj :) ale wszystko w jak najlepszym porządku..Neruś jadł na śniadanie wołowinkę podobno...a dziś cały dzień w podróży do domu na Mazury:) Quote
figa33 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 czyli możemy już po małym desperados aby uczcić ,choć pora wczesna ...?8-):beerchug: Quote
ihabe Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Dopiero co wpadłam na wątek Nerusia a Neruś juz w domku;-) Jak bym bardzo chciała tylko na takie wątki wpadać;-) Cudne wieści i cudny psiak!!! Quote
Dzika_Figa Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Uff, a już różne czarne scenariusze przychodziły mi do głowy... No to czekamy na zdjęcia i wieści z domu. Quote
majuska Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Uff, a już różne czarne scenariusze przychodziły mi do głowy... Wcale Ci się nie dziwię, ja też tak mam, przychodzą mi do głowy idiotyczne wizje czasem, ale to tylko dlatego, że w realu się czasem cuda dzieją i człowiek się już wszystkiego spodziewa. W przypadku Nerusia to chyba możemy na prawde spokojnie spać :) Quote
Becia66 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 majuska napisał(a):Wcale Ci się nie dziwię, ja też tak mam, przychodzą mi do głowy idiotyczne wizje czasem, ale to tylko dlatego, że w realu się czasem cuda dzieją i człowiek się już wszystkiego spodziewa. W przypadku Nerusia to chyba możemy na prawde spokojnie spać :) Wchodzę już ktorys raz na wątek i szlag mnie trafia bo co napisze i chce wkleić foty - to wszystko mi kasuje i tracę internet. Więc tylko napisze pare słów bez zdjęc bo nie wiem kiedy doczekacie sie na wiadomości. Państwo zauroczeni Nerem od pierwszego wejrzenia ,że piękny, kochany i mądry. Czułościom i zachwytom nie było konca, a Nero od razu przylgnął do nowej rodzinki. Było mizianie po brzuchu, wielkie przytulanki, no i oczywiście zabawa piłeczką i na to konto Nero zmienia imię na Diego /Maradona/. Wspaniali i ciepli ludzie, troskliwe dzieci widać kochające zwierzeta więc Diego ma kupę rąk do miziania. Jestem spokojna o jego los i pewna , że będzie szczęsliwy. Nocka minęła spokojnie, Diego spał przy łóżku Państwa, a teraz są jeszcze w drodze do domu. Cieszmy sie wszyscy bo jest z czego. Quote
figa33 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Diego !! Bardzo ładnie !:loveu: dzięki Beciu za relację , i niech żałują ci co się wahali , bo Neruś , tzn Diego ma wspaniały domek !! więc jak przeczytałam na pewnym fajnym blogu , koniec - przeplute , przetarte !!! ( mam nadzieję ,ze autorka nie będzie miała mi za złe , ale też bardzo kibicowała Nerusiowi ) Diego wszystkiego dobrego piesku !!!:loveu::multi::loveu::multi::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Becia66 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Oto nowa Nerusiowa rodzinka....:loveu::loveu::loveu: Zdjęcie robione jeszcze pod Rzeszowem ale mamy obiecane zdjęcia z nowego domu jak wszyscy ochłoną tą adopcją. Quote
figa33 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 wow !! ale osób do rzucania piłeczki i ten usmiechnięty pychol Nerusiowy !!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts