majuska Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [SIZE="2"]Początkiem sierpnia Neruś pojechał do swojego nowego domku na Mazury. Ma teraz na imię Diego i kochająca rodzinkę. W boguchwalskim przytulisku mamy takie cudeńko, starszy i bardzo pogodny psiaczek przybył tu niedawno, dostał imię Nero: Jest to starsznie fajny psiak, niestety dla swoich opiekunów stał się pewnie ciężarem i wymieniono go na nowszy , młodszy model... Neruś jest juz starszym kawalerem , ma ok. 7-8 lat , jest pełen wigoru i energii, ale niestety mocno niedowidzi:-( Jego zachowanie wskazuje na to, że nie przeszkadza mu to w normalnym funkcjonowaniu, bardzo dobrze sobie radzi , a przede wszystkim bez problemu odnajduje człowieka i łasi się do niego jak kociak, uwielbia ludzkie towarzystwo, pieszczoty, bardzo zabiega o uwagę i czaruje swoim uśmiechnietym pysiem. Nero trafił do przytuliska bardzo zaniedbany , w swojej długiej sierści miał mnóstwo kołtunów i zanieczyszczeń, pomalutku doprowadzamy go do jako takiego wyglądu, ale całe jego piekno może wydobyć z niego tylko kochający i troskliwy opiekun. Szukamy dla Nerusia najlepszego domku, pełnego miłości, bo ten psiak jej bardzo potrzebuje. Nero jest bardzo łagodnym i przyjacielskim psem, to straszny pieszczoch, lubi wywalać brzuchol do miziania, jest bardzo radosny podczas spacerków, ładnie chodzi na smyczce, lubi dzieci i zgadza się z innymi zwierzakami, jest odrobaczony i wkrótce zostanie zaszczepiony. Może oczka nie są w pełni sprawne, ale na pewno słuch i węch jest w porządku, a psiak jest bardzo żywotny i radosny jak na swój wiek, a my szukamy dla niego bezpiecznej i pełnej miłości przystani na resztę życia. Nero przebywa w przytulisku dla bezdomnych zwierząt w Boguchwale koło Rzeszowa kontakt w sprawie adopcji : tel. 600 401 564 lub mail: [email protected] Quote
Becia66 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Potwierdzam - psiak świetny i kochany, nikt go nie szuka póki co, choc w przytulisku od miesiąca. A może szuka, tylko inaczej.... Quote
karolciasz28 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Cudny jest! Później się za niego wezmę. :) Quote
majuska Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Cześć chłopaku z rana!!! Cosik mało gości miałeś:mad: Quote
Becia66 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Reksiu21 napisał(a):To ja sie zapisuje, sliczny jest :) Witaj Reksiu na wątku chłopaka, świetny jest, nieprawdaż ? Quote
figa33 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 śliczny chlopak, wykapać , wyczesać , i będzie jak malowany! fajne zdjęcia! Quote
majuska Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 czeszemy i czeszemy, kołtuny wycinamy...ale wykąpać nie ma gdzie chłopaka,a wypiękniałby jeszcze bardziej :) Quote
karolciasz28 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ogłoszonka: kupię psa, cafeanimal, adopcje psów, adopcja psa, morusek, gumtree, przygarnij zwierzaka, animalia, e-zwierzak, rzeszowiak, pies.pl, kundelek, ojej Quote
majuska Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 :crazyeye::crazyeye: Ale szybkość:Rose::calus::iloveyou: kochana karolcia:loveu: Quote
karolciasz28 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 A bo ja ogólnie taka jestem, szybka, wszystko na hura.;):evil_lol: Nie lubię gdy coś piszę czy tam obiecuję a tego nie dotrzymuje.:p P.S. U mojego taty w robocie jest facet który szuka włośnie jak on to nazwał "Lessi";), tylko że on szuka młodego, przekaże że jest taki w Boguchwale, ale raczej nic z tego nie bedzie. :-( Quote
figa33 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 dla Nerusia http://allegro.pl/item1063688983_nero_collie_takie_cudo_mieszka_w_schronisku.html psinko jak to możliwe ,ze cię nie szukają , chyba ,że szczeniaczka teraz mają..:shake: jej , znowu leje , burza za burzą...:shake: co to będzie , kurcze , niedobrze.. Quote
Reksiu21 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 becia66 napisał(a):Witaj Reksiu na wątku chłopaka, świetny jest, nieprawdaż ? A jest, jest. :) A jak z jego zdrowiem, tzn. nogami? Biega jeszcze chetnie? Quote
Becia66 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Reksiu21 napisał(a): :) A jak z jego zdrowiem, tzn. nogami? Biega jeszcze chetnie? Prócz tego że niedowidzi wszystko jest w porządku. Biega, chce się bawić, nastawia sie do miziania, wywala brzuchem do góry. Świetny sympatyczny psiak, łagodny, zgodzi się z innymi psami - to ona raczej na niego dybają. Świetnie sobie radzi mimo ograniczonego pola widzenia, trudno sie laikowi połapać że ze wzrokiem coś nie tak. Pies godny polecenia. Quote
majuska Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Może się dziś do psiaków wybiore to spróbuje jakies filmiki pokręcić, Nero sprawny i pełny wigoru, nie wiem co z tymi oczkami się porobiło u niego, ale on sam sprawia wrażenie, że wogóle mu to w niczym nie przeszkadza:) Quote
karolciasz28 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kolega Nera, Marlej zaprasza na swój wątek. http://www.dogomania.pl/threads/186917-Marlej-kolejny-m%C5%82ody-pies-marnuje-m%C5%82odo%C5%9B%C4%87-w-schronie...Szukamy-domu!?p=14809838#post14809838 Quote
majuska Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Chłopak mnie po raz kolejny dzisiaj oczarował.. Oto filmiki z Neruniem: [video=youtube;T2H1r0IXxCs]http://www.youtube.com/watch?v=T2H1r0IXxCs[/video] [video=youtube;AxNKVpinSr8]http://www.youtube.com/watch?v=AxNKVpinSr8[/video] Quote
majuska Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 I jeszcze... Może ktoś by mi wreszcie rzucił tą piłkę.. halo, halo, prosze mi rzucac piłkę...:) Quote
Becia66 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jak widać na filmikach - Nero jest bardzo radosnym psiakiem, goni za piłeczką,chce się bawić i doskonale sobie radzi ze swoim niedowidzeniem. Quote
figa33 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 no piekny collie ze mnie :loveu: jaki puchatek:loveu: Quote
karolciasz28 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ciotki chcecie czy nie Nero ukaże się w sierpniowym numerze Przyjaciela Psa. Jest to takie full wypas ogłoszenie.:) Quote
Recommended Posts