Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiecie co..tak sobie mysle....ze mozna by pozbierac te wszystkie colliepodobne z dogo i zafundowac im ALEGRO na pełnym wypasie....
albo zrobie allegro na Latike - moze sie cos wychaczy....
w Kozienicach u AnnyA jest RITA...wejdzcie tam..tam dziewczyny robią lansik dziewczynki - dopiszcie sie do watku ZE JAK ZOSTANĄ KONTAKTY TO MOGA WAS REKLAMOWAC :)

ps, odmlodzcie NERO TROCHE :) moze 5/6 lat :P
ja zawsze odmładzam...p o psu z ulicy niegdy nie wiadomo dokladnie ile ma lat :)

ostatnio pies, kt spotkalam w azylu byl posądzany o 7/8 a znalazl sie wlasciciel i uswiadomil, ze pies ma 12!!! wiec eyglad o niczym nie świadczy :)
ja mam sunie co ma 9 lat...a wyglad i zachowanie jak ROK!
:P

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakies małe zainteresowanko jest Nerusiem, wczoraj miałam telefon i maila z allegro....no ale póki co nie mamy nic konkretnego, wierzyć jednak trzeba , że ten jedyny wymarzony domek gdzieś tam na naszego Nerusia czeka.

Posted

becia66 napisał(a):
Karolciu kochana - jak to zrobiłaś ?

Co miesiąc kupuję PP i tam na ostatnich stronach od niedawna są 4 psy do adopcji, duże zdjęcie, historia i opis tego psa, i ja pomyślałam że może by Nera tak podesłać, weszłam na ich stronę "złapałam" pierwszego lepszego maila i podesłałam do nich wszystko z pierwszego postu, a oni na takiej podstawie właśnie układają historyjkę, ona polega na tym,że pies sam o sobie opowiada. :lol::lol:

Posted

No to super. Tylko szkoda że nie podesłałaś jego ostatnie zdjęcia w czerwonej bandance bo fajnie chłopak wygląda.
PP nie kupuję tylko,, Mój pies'' ale sierpniowy na pewno kupię....:lol:

Posted

Karolciu,super ,że to zrobiłaś!
Bardzo się ucieszyłan ,że Neruś będzie w gazecie
Tutaj gdzie teraz jestem na wakacjach mieszka też właśnie taki collie jak Neruś,grzeczny ,spokojny, no taki ....wdzięk i elegancja ,po prostu Neruś
niezależnie co będzie odnowię Mu allegro
zawsze ma obserwatorów

Posted

Dzisiaj dostałam przelew dla Nerusia od p. Ewy z Gliwic, 40 zł, musimy jakos to na chłopaka spożytkować, może część dla cioci Figi na wyróżnione kolejne allegro, myślę, że można kupić chłopakowi jakieś fajne psie witaminki i może nową piłkę:cool3:

A jeszcze Wam napiszę, że prowadziłyśmy z Figą korespondencję z pewną Panią, która wypatrzyła Nerusia na allegro, zapowiadało sie bardzo fajnie, nawet na watku nic nie pisałam, żeby nie zapeszać, Pani wypytała dokładnie o wzrok Nerusia, miała wielki zapał do opieki nad nim, nic jej nie przerażało, ale......poszła do znajomego weta aby z nim jeszcvze pogadać i ........pan wet zdecydowanie jej odradził branie starszego i w dodatku ślepego psa, na pewno mu sie to wszystko pogorszy , będzie się obijał o meble w domu i wogóle będzie mieć z nim dużo zmartwien, a zamiast sie cieszyć posiadaniem młodego zdrowego psa, będzie musiała niedługo przechodzić dramat związany z jego starością i umieraniem.....no i doopa, Pani zrezygnowała z adopcji....:shake: I co Wy na to? fajny wet....:shake:
Oj cosik mi się zdaje, że Nerus czeka na jakis super specjalny i rewelacyjny dom :)

Posted

Nie ma co żałować, wet głupi, a babka jeszcze głupsza jak poszła sie go radzić. Nero mądrością bije ich na łeb więc szkoda go do głupiego domu dawać.
A swoją drogą majuska, że ty nie poszłaś się weta zapytać czy brać Poldka czy nie ?.....:grin: