elzunia Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 hej słodki traktorku co tam u Ciebie?????????????? Quote
ageralion Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 A no cisza. Traktorek najpozniej jutro musi przeprowadzic sie do nowego DT. Germaine szuka intensywnie miejsca dla chlopaka. Jak tylko zamieszka z nowymi ludzmi, dziewczyny zaplanuja wizyte u weterynarza. Quote
ageralion Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Traktorek ma problemy ze znalezieniem nowego DT. Jutro zostanie zabrany i sprobuje zamieszkac w domku z innym boksiem. Jesli sie chlopaki nie dogadaja... ehhh nawet nie chce myslec co to bedzie :( Quote
Kapsel Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='ageralion']Traktorek ma problemy ze znalezieniem nowego DT. Jutro zostanie zabrany i sprobuje zamieszkac w domku z innym boksiem. Jesli sie chlopaki nie dogadaja... ehhh nawet nie chce myslec co to bedzie :([/QUOTE] Trzymamy kciuki, oby się dogadały! :roll: :kciuki: Quote
tatankas Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Będzie grzeczny,musi być grzeczny,trzymamy kciuki. Quote
elzunia Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 a co tu taka cisza?jakieś wieści??????????????? Quote
ageralion Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='Kapsel']Dogadały się boksie? :roll:[/QUOTE] Nie wiem, Germaine jeszcze nie odpowiedziala. Mam nadzieje ze sie dogadaly :( Quote
Alicja Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 kurcze ......poczytam rano , może w nocy coś napiszą Quote
Kapsel Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Alicja']kurcze ......poczytam rano , może w nocy coś napiszą[/QUOTE] Czekamy na wieści :roll: Quote
Germaine Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Zabrałam dziś Horusa z domu tymczasowego i zawiozłam do drugiego domu tymczasowego, a dokładniej do Krówka i Bonity. Bardzo dziękuje Asi i jej rodzicom za to, że zgodzili się przyjąć Horusa pod swój dach :modla::modla: Początki nie były łatwe, wyszliśmy wszyscy na spacer, Bonita przyjęła Horusa bardzo ładnie, gorzej było z Rufusem, cały czas polował na biedaka, kilka razy dziabnął go w łapy od tyłu. W końcu odważyliśmy się je puścić luzem, a wtedy Rufus dopadł kilka razy Horusa. I wtedy do akcji wkroczyła Bonita, która najpierw próbowała Rufusowi wytłumaczyć po dobroci, że tak nie mozna sie zachowywać liżąc go po pysku. Ale Rufus dalej uparcie polował na Horusa, wtedy Bonita zasłaniała staruszka sobą wchodząc między dwa psy, żeby nie doszło do następnej awantury, bardzo mądra suczka :loveu: Wrócilismy do domu i tu tez doszło do kilku awantur. Horus jest cudowny, sam nie zaczepia,wysyła cały czas sygnały uspokajające odwracając głowę kiedy Rufus do niego podchodzi, oddalając się w inna stronę, atakowany broni się ale sam nie atakuje i unika awantur. Miejmy nadzieję, że Rufus go w końcu zaakceptuje Quote
Nes2009 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Uff. Udało się. A Rufusek zobaczy w końcu że Horus to zaden rywal dla niego. Oby tylko tych awantur było jak najmniej. Oby. Trzymam kciuki. Quote
Kapsel Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Miałam przeczucie, że Traktorek wyląduje u Joasi i jej rodziców :calus::calus::calus: Teraz tylko trzeba czekać, aby się chłopaki dogadały, bo obaj przecież takie dwa biedaki porzucone i praktycznie po przejściach :-( Oby im się udało! Quote
ageralion Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Poczatki byly trudne, oby dalej poszlo juz ladnie :) Horusku trzymaj sie, Rufus wkoncu odpusci sobie ;) Quote
elzunia Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 W końcu weszłam gdzies gdzie są dobre wieści na pewno wszystko się ułoży powodzenia Quote
fikusna_joanna Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Na razie psy muszą przebywać oddzielnie, bo Rufus poluje na Horusa. Na dodatek Horus nie chce być sam, Rufus też niekoniecznie, więc muszą być w domu przynajmniej dwie osoby do pilnowania. Horus ma się nieźle oprócz tego, że dużo pije. Straszna z niego maruda, chodzi po pokoju i piszczy a ja nie wiem o co mu chodzi:( Jest chudziutki i troszkę boi się głaskania. Poza tym "traktorzy" cały czas;) Quote
Kapsel Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='fikusna_joanna']Na razie psy muszą przebywać oddzielnie, bo Rufus poluje na Horusa. Na dodatek Horus nie chce być sam, Rufus też niekoniecznie, więc muszą być w domu przynajmniej dwie osoby do pilnowania. Horus ma się nieźle oprócz tego, że dużo pije. Straszna z niego maruda, chodzi po pokoju i piszczy a ja nie wiem o co mu chodzi:( Jest chudziutki i troszkę boi się głaskania. Poza tym "traktorzy" cały czas;)[/QUOTE] Pewnie Horusek mu się nie spodobał :cool3: bo z Gustawem raczej dobrze się dogadywał. Horus starszy, Gustaw młodszy i nie aż taki konkurent dla niego, a jednak :shake: Quote
Recommended Posts