Jump to content
Dogomania

Bokser to czy traktor? - 8 latek juz w DT - zbieramy $$$ na diagnostyke i leczenie

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero teraz obejrzałam zdjęcia traktorka - jest prześliczny. Prawdziwy bokser, nie kupka nieszczęścia jak na początku :) Wspaniale, że już nie traktorzy ;).
Lęk przed burzą przerabiałam z moim Cezarem - do 12 roku życia nie bał się burzy, za petardami na sylwestra wręcz się wyrywał. Potem zaczął gorzej słyszeć i chyba te dźwięki odbierał inaczej. Burza to był horror - przerażony pies trząsł się jak osika. Nie pomagało tulenie, branie pod kołdrę, włączanie głośno radia odrobinę skutkowało. Bałam się mu cokolwiek dawać, bo to tylko go otumaniało, a lęk pozostawał. Kiedys w nocy obudziło mnie dziwne uczucie, że się duszę - trzęsący się przed burzą Cezek ( wtedy ważył 32kg) siedział mi na twarzy. Potem już zawsze w trakcie burzy ładował się na poduszkę.

• 3 months later...
Posted

Kochane, kto mi podpowie czyjego autorstwa to zdjęcie ?

Pilnie potrzebuję oryginalny rozmiar.
Jeśli dostanę większą fotkę, to Horus pójdzie pod ołówek :)
Znaczy się, powstanie jego ołówkowy portret.

• 4 weeks later...
  • 8 months later...
Posted

a mogę jakiś namiar na ten TOZ, zapytam, może mają jeszcze fotkę. Chciałam, żeby powstał portret na podstawie tego zdjęcia, który zostanie przekazany na rzecz fundacji SOS bokserom.

No właśnie, cisza jakaś.

• 4 weeks later...