Jump to content
Dogomania

Bokser to czy traktor? - 8 latek juz w DT - zbieramy $$$ na diagnostyke i leczenie

Recommended Posts

Posted

No właśnie nie wiem co ją ugryzło,bo na spacerze z mężem była i dzieciakami,mój mąż nie ogarnia takiej gromady,szczególnie jak się rozbiegną we wszystkie strony.Ja też mało ze strachu zawału nie dostałam,ale wpakowałam psa w samochód i niecałe 20 minut byłam w Szczecinie,a to około 20 km,tak więc przekroczyłam wszystkie dozwolone prędkości.Już ze swoim wetem załatwiłam,że jak by znowu się coś takiego stało,będę miała fiolkę ze sterydami w domu i w razie czego mogę jej podać(no ale wiadomo wszystko za plecami,bo nie może on sterydów sprzedawać)i mogę jej podać tylko wtedy jak w weekend ją złapie a w Policach żaden wet nie będzie przyjmował.Oprócz tego dziś zakupiłam alermed,który przepisała mi nasza lekarka rodzinna(też ma boksera i też mu podaje ten lek).Jesteśmy już zabezpieczeni.
Doszly pieniazki od:

Atomowka, na transport Traktorka 20,00 zł
Iv_ i Ludwa na transport Traktorka 50,00 zł
tatankas+ na transport Traktorka 80,00 zł

Dziekujemy pieknie
Nie ma za co.Czyli już transport spłacony,teraz zbieramy na leczenie.Trzymamy kciuki.Ja już w tym miesiącu nie dam rady więcej,jestem po komunii córki dopiero a jeszcze mój rudzielec mnie na koszta naraża,ciągle coś,a tu zaraz wyjazd na wakacje i też kaska potrzebna.

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tatankas napisał(a):
ps.jak się cytuje bo na każdym forum jest inaczej i już nie łapię?

Za dużo pewnie wymazałaś i nie wyszedł Ci ten którego cytujesz ;)

Posted

tatankas napisał(a):
ps.jak się cytuje bo na każdym forum jest inaczej i już nie łapię?

prosto ;) na dole po prawej stronie masz "odpowiedź z cytatem" ;), wybierasz post, który chcesz zacytować i klikasz w odpowiedź z cytatem i już :evil_lol:

Posted

o ranyśku ale fafelka spuchła ... Ozzy tak kiedyś wygladał ale miał wstrząs anafilaktyczny ... a ja tak zapuchłam po ugryzieniu meszki , ratowali mnie w nocy bo całe pyszczydło mi spuchło i bali sie że sie udusze , potem już mialam w lodówce zastrzyki schowane

Posted

Iv_ napisał(a):
prosto ;) na dole po prawej stronie masz "odpowiedź z cytatem" ;), wybierasz post, który chcesz zacytować i klikasz w odpowiedź z cytatem i już :evil_lol:

mam nadzieję,że teraz wyjdzie,dzięki.

Posted

Alicja napisał(a):
o ranyśku ale fafelka spuchła ... Ozzy tak kiedyś wygladał ale miał wstrząs anafilaktyczny ... a ja tak zapuchłam po ugryzieniu meszki , ratowali mnie w nocy bo całe pyszczydło mi spuchło i bali sie że sie udusze , potem już mialam w lodówce zastrzyki schowane

Dlatego nielegalnie też załatwiłam sobie sterydy do domu,jutro idę odebrać,te 20 minut jazdy do weta w expresowym tempie nie zapomnę do końca życia,dziś już wiem,że za mądre to nie było,za to było bardzo niebezpieczne,ale cóż,dla naszych kochanych faflów jesteśmy w stanie wiele zrobić,co nie!!!

Posted

tatankas napisał(a):
Dlatego nielegalnie też załatwiłam sobie sterydy do domu,jutro idę odebrać,te 20 minut jazdy do weta w expresowym tempie nie zapomnę do końca życia,dziś już wiem,że za mądre to nie było,za to było bardzo niebezpieczne,ale cóż,dla naszych kochanych faflów jesteśmy w stanie wiele zrobić,co nie!!!

Wszystko na pewno wszystko!!!! Masz całkowita rację Tatankas :smile::smile::-D

Czekamy na wyniki krwi Traktorka :smile:

Posted

Kapsel napisał(a):
Nikt dzisiaj u Traktorka nie był?, nie zobaczył? nie zapytał się? :shake::placz::placz::placz:

Ja codziennie zaglądam. Czy boksio już trochę zaaklimatyzował się w DT ?

Posted

Ja dopiero dotarlam do domu i padam na pysk. Dzisiaj sroda wiec powinny byc wyniki dokladniejszych badan. Jak dobrze pamietam, to dzisiaj Traktorek mial byc uspokajany i dokladnie ogladany. Tez czekam na wiesci...

Posted

Dopiero mi wlaczyli neta :(

Informacje o formie przekazania faktury, tak samo jak wyniki badan Traktorka ma Germaine. Nie widze jej je necie, moze pojawi sie wkrotce na watku. Jesli nie, sprobuje sie z nia skontaktowac.

PS jak dobrze pamietam, to Cudak wczoraj miala termin na CC i juz pewnie tuli w ramionach coreczke :)