tatankas Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 No właśnie nie wiem co ją ugryzło,bo na spacerze z mężem była i dzieciakami,mój mąż nie ogarnia takiej gromady,szczególnie jak się rozbiegną we wszystkie strony.Ja też mało ze strachu zawału nie dostałam,ale wpakowałam psa w samochód i niecałe 20 minut byłam w Szczecinie,a to około 20 km,tak więc przekroczyłam wszystkie dozwolone prędkości.Już ze swoim wetem załatwiłam,że jak by znowu się coś takiego stało,będę miała fiolkę ze sterydami w domu i w razie czego mogę jej podać(no ale wiadomo wszystko za plecami,bo nie może on sterydów sprzedawać)i mogę jej podać tylko wtedy jak w weekend ją złapie a w Policach żaden wet nie będzie przyjmował.Oprócz tego dziś zakupiłam alermed,który przepisała mi nasza lekarka rodzinna(też ma boksera i też mu podaje ten lek).Jesteśmy już zabezpieczeni. Doszly pieniazki od: Atomowka, na transport Traktorka 20,00 zł Iv_ i Ludwa na transport Traktorka 50,00 zł tatankas+ na transport Traktorka 80,00 zł Dziekujemy pieknie Nie ma za co.Czyli już transport spłacony,teraz zbieramy na leczenie.Trzymamy kciuki.Ja już w tym miesiącu nie dam rady więcej,jestem po komunii córki dopiero a jeszcze mój rudzielec mnie na koszta naraża,ciągle coś,a tu zaraz wyjazd na wakacje i też kaska potrzebna. Quote
tatankas Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ps.jak się cytuje bo na każdym forum jest inaczej i już nie łapię? Quote
Kapsel Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 tatankas napisał(a):ps.jak się cytuje bo na każdym forum jest inaczej i już nie łapię? Za dużo pewnie wymazałaś i nie wyszedł Ci ten którego cytujesz ;) Quote
Iv_ Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 tatankas napisał(a):ps.jak się cytuje bo na każdym forum jest inaczej i już nie łapię? prosto ;) na dole po prawej stronie masz "odpowiedź z cytatem" ;), wybierasz post, który chcesz zacytować i klikasz w odpowiedź z cytatem i już :evil_lol: Quote
Kapsel Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ageralion będzie miała kolejnego staruszka :shake::-(:-(:-( Quote
ageralion Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Kapsel']Ageralion będzie miała kolejnego staruszka :shake::-(:-(:-( A no... :( http://www.dogomania.pl/threads/187194-Starszy-bokser-Karol-szukamy-dla-niego-pomocy.... Quote
Alicja Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 o ranyśku ale fafelka spuchła ... Ozzy tak kiedyś wygladał ale miał wstrząs anafilaktyczny ... a ja tak zapuchłam po ugryzieniu meszki , ratowali mnie w nocy bo całe pyszczydło mi spuchło i bali sie że sie udusze , potem już mialam w lodówce zastrzyki schowane Quote
tatankas Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Iv_ napisał(a):prosto ;) na dole po prawej stronie masz "odpowiedź z cytatem" ;), wybierasz post, który chcesz zacytować i klikasz w odpowiedź z cytatem i już :evil_lol: mam nadzieję,że teraz wyjdzie,dzięki. Quote
tatankas Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Alicja napisał(a):o ranyśku ale fafelka spuchła ... Ozzy tak kiedyś wygladał ale miał wstrząs anafilaktyczny ... a ja tak zapuchłam po ugryzieniu meszki , ratowali mnie w nocy bo całe pyszczydło mi spuchło i bali sie że sie udusze , potem już mialam w lodówce zastrzyki schowane Dlatego nielegalnie też załatwiłam sobie sterydy do domu,jutro idę odebrać,te 20 minut jazdy do weta w expresowym tempie nie zapomnę do końca życia,dziś już wiem,że za mądre to nie było,za to było bardzo niebezpieczne,ale cóż,dla naszych kochanych faflów jesteśmy w stanie wiele zrobić,co nie!!! Quote
Kapsel Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 tatankas napisał(a):Dlatego nielegalnie też załatwiłam sobie sterydy do domu,jutro idę odebrać,te 20 minut jazdy do weta w expresowym tempie nie zapomnę do końca życia,dziś już wiem,że za mądre to nie było,za to było bardzo niebezpieczne,ale cóż,dla naszych kochanych faflów jesteśmy w stanie wiele zrobić,co nie!!! Wszystko na pewno wszystko!!!! Masz całkowita rację Tatankas :smile::smile::-D Czekamy na wyniki krwi Traktorka :smile: Quote
Kapsel Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Nikt dzisiaj u Traktorka nie był?, nie zobaczył? nie zapytał się? :shake::placz::placz::placz: Quote
Evra Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Kapsel napisał(a):Nikt dzisiaj u Traktorka nie był?, nie zobaczył? nie zapytał się? :shake::placz::placz::placz: Ja codziennie zaglądam. Czy boksio już trochę zaaklimatyzował się w DT ? Quote
ageralion Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Ja dopiero dotarlam do domu i padam na pysk. Dzisiaj sroda wiec powinny byc wyniki dokladniejszych badan. Jak dobrze pamietam, to dzisiaj Traktorek mial byc uspokajany i dokladnie ogladany. Tez czekam na wiesci... Quote
Alicja Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 oj i ja czekam ...i :kciuki: zaciskam chyba jesteśmy dla naszych fafli zrobić wszystko Quote
tatankas Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 też jestem i się martwię o "sąsiada" ze Szczecina!!! Quote
ms_arwi Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Mam fakturki na Fundacje, zeskanowac i podeslac na jakiegos maila? Quote
ageralion Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Dopiero mi wlaczyli neta :( Informacje o formie przekazania faktury, tak samo jak wyniki badan Traktorka ma Germaine. Nie widze jej je necie, moze pojawi sie wkrotce na watku. Jesli nie, sprobuje sie z nia skontaktowac. PS jak dobrze pamietam, to Cudak wczoraj miala termin na CC i juz pewnie tuli w ramionach coreczke :) Quote
Aleksandra Bytom Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 jej to trzeba będzie jej pogratulować jak już wejdzie na dogo :) Quote
ms_arwi Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 ageralion napisał(a): PS jak dobrze pamietam, to Cudak wczoraj miala termin na CC i juz pewnie tuli w ramionach coreczke :) Jej, ale fajnie :loveu: Quote
ageralion Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Przepraszam za brak jakichkolwiek wiesci ale znow mnie wczoraj z neta wywalilo :angryy: Dzisiaj sie wszystkiego dowiem... Quote
Recommended Posts