Jump to content
Dogomania

Bokser to czy traktor? - 8 latek juz w DT - zbieramy $$$ na diagnostyke i leczenie

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ms_arwi napisał(a):
A sluchajcie, nie wiecie co z ta kocia karma, ktora mam w piwnicy? Cudak mowila, ze transport mial byc na 12?

Napisz do Ellig, to ona zalatwiala karme i napewno ma jakis kontakt z Cudak.

A Traktorek byl dzisiaj na konsultacji kardiologicznej i badaniu krwi. Nie podali mu narkozy i nie obejrzeli podniebienia, bo jechal w straszny upal, stal w okropnym korku i ledwo zipal. Moglby nie przezyc i lekarz nie chcial ryzykowac. Wyniki krwi wyszly ok ale proby watrobowe ma podwyzszone. Badanie kardiologoczne wykazalo tez niedomykalnosc zastawki ale minimalna, wiec tragedii nie ma.
Koszt wizyty i lekow: 177zl

Posted

Maruda666 napisał(a):
Czyli Traktorkowi zaworki w serduchu popuszczają - dobrze, ze tylko minimalnie, z tym pewnie może spokojnie życ. Ta niedomykalność to wyszła na usg?

Mial robione echo serca...

Posted

Narazie jest taka pogoda jaka jest i Traktorek ma problemy z duszeniem sie, dlatego dostal leki wspomagajace oddychanie i pluca. Najpierw trzeba go dokladnie zdiagnozowac i zobaczyc co mu pod "maska" siedzi :)

Posted

ageralion napisał(a):
Narazie jest taka pogoda jaka jest i Traktorek ma problemy z duszeniem sie, dlatego dostal leki wspomagajace oddychanie i pluca. Najpierw trzeba go dokladnie zdiagnozowac i zobaczyc co mu pod "maska" siedzi :)

i kto tu ma problemy z dowcipnym pisaniem :crazyeye: Martuś masz talent :kiss_2:

Posted

Maruda666 napisał(a):
Może motor trzeba mu naoliwić?

Dobre, dobre trzeba mechanikowi pomysl podsunac ;)
Kapsel napisał(a):
i kto tu ma problemy z dowcipnym pisaniem :crazyeye: Martuś masz talent :kiss_2:

To sie nazywa wypadek przy pracy :diabloti:

Posted

[quote name='ms_arwi']A sluchajcie, nie wiecie co z ta kocia karma, ktora mam w piwnicy? Cudak mowila, ze transport mial byc na 12?
No właśnie... Nadal pilnie szukamy transportu dla karmy :roll: na trasie POZNAŃ-ok SZCZECINA. Miała być zabrana cała, zabrano tylko część (100 zł do zapłacenia).

Mam nadzieję, że karma może jeszcze chwilę poleżeć w piwnicy?
To chyba dość często uczęszczana trasa, więc powinno się coś znaleźć.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc, gdyby ktoś coś wiedział o transporcie na tej trasie... bo za dużo czasu teraz nie mam, a trzeba jak najszybciej coś wykombinować - najlepiej przy okazji, bo i tak już trochę "popłynęłam".

Posted

Karma cala by sie po prostu niebardzo zmiescila... Ale bez obaw, moze sobie lezec w piwnicy, nic jej nie grozi tam. To faktycznie nie jest taka nieuczeszczana trasa, wiec dajcie po prostu znac jak cos znajdziecie :)

Posted

ageralion napisał(a):
CUDAK DLA TRAKTORKA 150,00 zł

Dodaj przy tym (w 1. poście), że to na transport karmy, bo część była z kociego bazarku, a nie ode mnie ;)

Posted

Cudak napisał(a):
Dodaj przy tym (w 1. poście), że to na transport karmy, bo część była z kociego bazarku, a nie ode mnie ;)

Juz sie robi :)

PS Gratulacje mamusiu :) Pochwalisz sie nam malenstwem?