Jump to content
Dogomania

Bokser to czy traktor? - 8 latek juz w DT - zbieramy $$$ na diagnostyke i leczenie

Recommended Posts

Posted

ageralion napisał(a):
Rany jaka slodzina!!! A ile ma wloskow :loveu: Wyraznie widac, ze pierwszego dnia swiat ja nie zachwycil ale za to po 4 dniach juz zalapala co to fun :evil_lol: Przeslodka :loveu:

Na początku była wściekła. Może chciała jeszcze troszkę posiedzieć w brzuchu, a tu nagle cc :evil_lol:
Teraz jest już fajna i dużo się uśmiecha :)

Kapsel napisał(a):
Jaki duży, :multi::multi::multi: gratulacje dla Mamusi tak dużego dzidziusia!!!! :loveu::loveu::loveu:

Dziękuję :)
Duża ;) a w zasadzie w sam raz - 55 cm i 3660 g po urodzeniu.

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudak napisał(a):

Duża ;) a w zasadzie w sam raz - 55 cm i 3660 g po urodzeniu.

To faktycznie w sama raz, buzia okrąglutka jak słoneczko :) Daje chociaż pospać? ;)

Posted

Kapsel napisał(a):
To faktycznie w sama raz, buzia okrąglutka jak słoneczko :)

Na początku była taka opuchnięta :) Zmienia się z dnia na dzień.

Kapsel napisał(a):
Daje chociaż pospać? ;)

Różnie. Średnio co 2 godz pobudka :roll:

Posted

tatankas napisał(a):
Podnoszę temat ,co tam u traktorka?

A u Traktorka bez zmian. Byl klopot z transportem chlopaka do lecznicy. Nie dosc, ze DT daleko od weta, to jeszcze w godzinach kiedy mogli by jechac, jest korek i ze 2h stania jak nic :( Dziewczyny kombinuja i na dniach Tarktorek nie wywinie sie przed glupim jasiem ;)

Posted

Cmokam staruszka w łapki i fafle. Teraz jestem na etepie takim, że wszystkie fafle jak leci bym całowała... To jest chyba jakaś choroba. zaczynają mi się wszystkie podobać...

Posted

Nes2009 napisał(a):
Cmokam staruszka w łapki i fafle. Teraz jestem na etepie takim, że wszystkie fafle jak leci bym całowała... To jest chyba jakaś choroba. zaczynają mi się wszystkie podobać...

Choroba jak nic. Nazywa sie bokserowiroza :)

Posted

ageralion napisał(a):
A u Traktorka bez zmian. Byl klopot z transportem chlopaka do lecznicy. Nie dosc, ze DT daleko od weta, to jeszcze w godzinach kiedy mogli by jechac, jest korek i ze 2h stania jak nic :( Dziewczyny kombinuja i na dniach Tarktorek nie wywinie sie przed glupim jasiem ;)

Znów kastrowanie? Biedny staruszek :shake:

Posted

Kapsel napisał(a):
Znów kastrowanie? Biedny staruszek :shake:

Jesli jego stan pozwoli, narazie napewno bedzie "uspokojony", zeby go obejrzec dokladnie, bo ostatnio sie nie dal, lobuz jeden :mad:

A ja sie zaczynam wstydzic, bo..... Traktorek nie ma jeszcze banerka! :placz: Ja nie wiem naprawde jak to sie stalo, juz zabieram sie za robote :oops:

Posted

ageralion napisał(a):
Jesli jego stan pozwoli, narazie napewno bedzie "uspokojony", zeby go obejrzec dokladnie, bo ostatnio sie nie dal, lobuz jeden :mad:

A ja sie zaczynam wstydzic, bo..... Traktorek nie ma jeszcze banerka! :placz: Ja nie wiem naprawde jak to sie stalo, juz zabieram sie za robote :oops:

Faktycznie!!!!!!!!!!!!!!!!! Co za niedbalstwo :mad::mad::mad:
Martuś, a Karolka to juz mozna do archiwum schować? Ta decyzja to juz na 100%? ;)

Posted

Kapsel napisał(a):
Faktycznie!!!!!!!!!!!!!!!!! Co za niedbalstwo :mad::mad::mad:
Martuś, a Karolka to juz mozna do archiwum schować? Ta decyzja to juz na 100%? ;)

No nie wiem wlasnie jak tak mozna :( Juz sie poprawiam

A co do Karolka, to 100% jest decyzja o probie dalszej opieki nad psiakiem i w razie niepowodzenia, kontakt ze mna :)

Posted

ageralion napisał(a):
No nie wiem wlasnie jak tak mozna :( Juz sie poprawiam

A co do Karolka, to 100% jest decyzja o probie dalszej opieki nad psiakiem i w razie niepowodzenia, kontakt ze mna :)

To Karolka zamieniam na Traktorka :smile::smile::smile:

Posted

ageralion napisał(a):
Dziekowac :)

O jaka szybka jesteś, tez zamieniłaś juz Karolka na Traktorka :lol:
Cioteczki możecie się częstować banerkiem, zapraszamy :)

Posted

Kapsel napisał(a):
O jaka szybka jesteś, tez zamieniłaś juz Karolka na Traktorka :lol:
Cioteczki możecie się częstować banerkiem, zapraszamy :)

To dzieki sposobowi Myszy, tak szybko i latwo banerki podmieniam :)

Posted

ageralion napisał(a):
To dzieki sposobowi Myszy, tak szybko i latwo banerki podmieniam :)

Myszki sposób jest znakomity i nawet ja sobie bez problemu radzę, a to już coś :D:D:D

Posted

Dzisiaj w rodzinnym mieście Traktorka wystawa bokserów. ;):razz:
Czekamy na relację ageralion. Penie upiła się widokiem cudnych boksi i leży zemdlona :roflt:

Posted

Kapsel napisał(a):
Dzisiaj w rodzinnym mieście Traktorka wystawa bokserów. ;):razz:
Czekamy na relację ageralion. Penie upiła się widokiem cudnych boksi i leży zemdlona :roflt:

Nie bylam :placz: Tesciowa mi sie na leb zwalila :placz: Do schroniska tez mialam jechac i d..pa :angryy: Jak ja kocham niezapowiedziane naloty :mad:

Posted

ageralion napisał(a):
Nie bylam :placz: Tesciowa mi sie na leb zwalila :placz: Do schroniska tez mialam jechac i d..pa :angryy: Jak ja kocham niezapowiedziane naloty :mad:

A najbardziej naloty teściowej.. :D

Posted

ageralion napisał(a):

Martuś, podobno boksery mają być jutro. Dzisiaj były inne tzw. obce rasy :-D więc nie narzekaj juz na teściową :-D

Posted

ageralion napisał(a):

Nalot charakteryzuje się tym, że jest niezapowiedziany :cool3:
Trzeba było wziąć "mamuśkę" pod mankiet i zawlec na wystawę :evil_lol::evil_lol:
a tak w ogóle to współczuję :roll:

:diabloti::diabloti::diabloti: