Cudak Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 ageralion napisał(a):Rany jaka slodzina!!! A ile ma wloskow :loveu: Wyraznie widac, ze pierwszego dnia swiat ja nie zachwycil ale za to po 4 dniach juz zalapala co to fun :evil_lol: Przeslodka :loveu: Na początku była wściekła. Może chciała jeszcze troszkę posiedzieć w brzuchu, a tu nagle cc :evil_lol: Teraz jest już fajna i dużo się uśmiecha :) Kapsel napisał(a):Jaki duży, :multi::multi::multi: gratulacje dla Mamusi tak dużego dzidziusia!!!! :loveu::loveu::loveu: Dziękuję :) Duża ;) a w zasadzie w sam raz - 55 cm i 3660 g po urodzeniu. Quote
Kapsel Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Cudak napisał(a): Duża ;) a w zasadzie w sam raz - 55 cm i 3660 g po urodzeniu. To faktycznie w sama raz, buzia okrąglutka jak słoneczko :) Daje chociaż pospać? ;) Quote
Cudak Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Kapsel napisał(a):To faktycznie w sama raz, buzia okrąglutka jak słoneczko :) Na początku była taka opuchnięta :) Zmienia się z dnia na dzień. Kapsel napisał(a):Daje chociaż pospać? ;) Różnie. Średnio co 2 godz pobudka :roll: Quote
ageralion Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 tatankas napisał(a):Podnoszę temat ,co tam u traktorka? A u Traktorka bez zmian. Byl klopot z transportem chlopaka do lecznicy. Nie dosc, ze DT daleko od weta, to jeszcze w godzinach kiedy mogli by jechac, jest korek i ze 2h stania jak nic :( Dziewczyny kombinuja i na dniach Tarktorek nie wywinie sie przed glupim jasiem ;) Quote
Nes2009 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Cmokam staruszka w łapki i fafle. Teraz jestem na etepie takim, że wszystkie fafle jak leci bym całowała... To jest chyba jakaś choroba. zaczynają mi się wszystkie podobać... Quote
ageralion Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Nes2009 napisał(a):Cmokam staruszka w łapki i fafle. Teraz jestem na etepie takim, że wszystkie fafle jak leci bym całowała... To jest chyba jakaś choroba. zaczynają mi się wszystkie podobać... Choroba jak nic. Nazywa sie bokserowiroza :) Quote
Kapsel Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 ageralion napisał(a):A u Traktorka bez zmian. Byl klopot z transportem chlopaka do lecznicy. Nie dosc, ze DT daleko od weta, to jeszcze w godzinach kiedy mogli by jechac, jest korek i ze 2h stania jak nic :( Dziewczyny kombinuja i na dniach Tarktorek nie wywinie sie przed glupim jasiem ;) Znów kastrowanie? Biedny staruszek :shake: Quote
ageralion Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Kapsel napisał(a):Znów kastrowanie? Biedny staruszek :shake: Jesli jego stan pozwoli, narazie napewno bedzie "uspokojony", zeby go obejrzec dokladnie, bo ostatnio sie nie dal, lobuz jeden :mad: A ja sie zaczynam wstydzic, bo..... Traktorek nie ma jeszcze banerka! :placz: Ja nie wiem naprawde jak to sie stalo, juz zabieram sie za robote :oops: Quote
Kapsel Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 ageralion napisał(a):Jesli jego stan pozwoli, narazie napewno bedzie "uspokojony", zeby go obejrzec dokladnie, bo ostatnio sie nie dal, lobuz jeden :mad: A ja sie zaczynam wstydzic, bo..... Traktorek nie ma jeszcze banerka! :placz: Ja nie wiem naprawde jak to sie stalo, juz zabieram sie za robote :oops: Faktycznie!!!!!!!!!!!!!!!!! Co za niedbalstwo :mad::mad::mad: Martuś, a Karolka to juz mozna do archiwum schować? Ta decyzja to juz na 100%? ;) Quote
ageralion Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Kapsel napisał(a):Faktycznie!!!!!!!!!!!!!!!!! Co za niedbalstwo :mad::mad::mad: Martuś, a Karolka to juz mozna do archiwum schować? Ta decyzja to juz na 100%? ;) No nie wiem wlasnie jak tak mozna :( Juz sie poprawiam A co do Karolka, to 100% jest decyzja o probie dalszej opieki nad psiakiem i w razie niepowodzenia, kontakt ze mna :) Quote
Kapsel Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 ageralion napisał(a):No nie wiem wlasnie jak tak mozna :( Juz sie poprawiam A co do Karolka, to 100% jest decyzja o probie dalszej opieki nad psiakiem i w razie niepowodzenia, kontakt ze mna :) To Karolka zamieniam na Traktorka :smile::smile::smile: Quote
ageralion Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Kapsel napisał(a):To Karolka zamieniam na Traktorka :smile::smile::smile: Dziekowac :) Quote
Kapsel Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 ageralion napisał(a):Dziekowac :) O jaka szybka jesteś, tez zamieniłaś juz Karolka na Traktorka :lol: Cioteczki możecie się częstować banerkiem, zapraszamy :) Quote
ageralion Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Kapsel napisał(a):O jaka szybka jesteś, tez zamieniłaś juz Karolka na Traktorka :lol: Cioteczki możecie się częstować banerkiem, zapraszamy :) To dzieki sposobowi Myszy, tak szybko i latwo banerki podmieniam :) Quote
Kapsel Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 ageralion napisał(a):To dzieki sposobowi Myszy, tak szybko i latwo banerki podmieniam :) Myszki sposób jest znakomity i nawet ja sobie bez problemu radzę, a to już coś :D:D:D Quote
Kapsel Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 tatankas napisał(a):Ja też już jej sposobem mam banerki,dzięki! Pięknie Tatankas :D:D:D Dziękujemy!!!! Quote
Kapsel Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Dzisiaj w rodzinnym mieście Traktorka wystawa bokserów. ;):razz: Czekamy na relację ageralion. Penie upiła się widokiem cudnych boksi i leży zemdlona :roflt: Quote
ageralion Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Kapsel napisał(a):Dzisiaj w rodzinnym mieście Traktorka wystawa bokserów. ;):razz: Czekamy na relację ageralion. Penie upiła się widokiem cudnych boksi i leży zemdlona :roflt: Nie bylam :placz: Tesciowa mi sie na leb zwalila :placz: Do schroniska tez mialam jechac i d..pa :angryy: Jak ja kocham niezapowiedziane naloty :mad: Quote
Nes2009 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 ageralion napisał(a):Nie bylam :placz: Tesciowa mi sie na leb zwalila :placz: Do schroniska tez mialam jechac i d..pa :angryy: Jak ja kocham niezapowiedziane naloty :mad: A najbardziej naloty teściowej.. :D Quote
ageralion Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Nes2009 napisał(a):A najbardziej naloty teściowej.. :D Nic nie mow :flaming: Quote
Kapsel Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 ageralion napisał(a):Nie bylam :placz: Tesciowa mi sie na leb zwalila :placz: Do schroniska tez mialam jechac i d..pa :angryy: Jak ja kocham niezapowiedziane naloty :mad: Martuś, podobno boksery mają być jutro. Dzisiaj były inne tzw. obce rasy :-D więc nie narzekaj juz na teściową :-D Quote
Nes2009 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Mówią, że najlepsza teściowa to na 102. 100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią...:evil_lol: Quote
Iv_ Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 ageralion napisał(a):Nie bylam :placz: Tesciowa mi sie na leb zwalila :placz: Do schroniska tez mialam jechac i d..pa :angryy: Jak ja kocham niezapowiedziane naloty :mad: Nalot charakteryzuje się tym, że jest niezapowiedziany :cool3: Trzeba było wziąć "mamuśkę" pod mankiet i zawlec na wystawę :evil_lol::evil_lol: a tak w ogóle to współczuję :roll: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Kapsel Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Coś ładnego i dobrego dla teściowych, zapraszamy http://www.dogomania.pl/threads/187798-Smycze-obr%C3%B3%C5%BCki-piszcza%C5%82ki-wszystko-od-Hiltona-dla-Zeusa-do-10.07-SOS-Bokserom :D:D:D:mdrmed: Quote
Recommended Posts