ageralion Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Traktorek juz na stronie fundacyjnej SOS bokserom :) Nazywa sie nareszcie tak, jak na boksera w jego wieku przystalo - Horus :) http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=483#6_06 Quote
Kapsel Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='ageralion']Traktorek juz na stronie fundacyjnej SOS bokserom :) Nazywa sie nareszcie tak, jak na boksera w jego wieku przystalo - Horus :) http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=483#6_06 Horusek, też ładnie, choć Traktorek bardzo mi się podoba. Horusek, czy Traktorek wszystko jedno, ale prawda jest taka że jest jednym z piękniejszych staruszków jakie trafiły pod skrzydła Fundacji :loveu::loveu::loveu: Trzeba zbierać na leczenie, bo nasz piękniś zdrowie kiepskie ma :-( uszy, serduszko i nie wiadomo co jeszcze :shake: Quote
ageralion Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Jutro beda wyniki krwi, trzymajcie kciuki zeby nic nie wykazaly... Quote
Germaine Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Zdjęcia z lecznicy. Jutro Horus pojedzie na badanie krwi, w środę kolejne badania: serce i podniebienie Masakra w uszach :shake: Quote
Nes2009 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Jakie to życie jest niesprawiedliwe. Taki fajny boksio a tak musi cierpieć. Quote
Kapsel Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Chyba grzeczny u weta jest, tak jakby częstym bywalcem był :angryy: Quote
Germaine Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Bardzo grzeczny Kapselku, chociaż Pani doktor powiedziała, że stan uszu jest stanem przewlekłym, co znaczy, że on te uszy takie miał już od bardzo dawna :mad: Quote
Kapsel Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Germaine napisał(a):Bardzo grzeczny Kapselku, chociaż Pani doktor powiedziała, że stan uszu jest stanem przewlekłym, co znaczy, że on te uszy takie miał już od bardzo dawna :mad: Tego się oczywiście mogłam spodziewać, skoro szczepienia miał wpisane w książeczce zdrowia w 2004roku :shake::shake::shake: Kochany, cudny, grzeczniutki Horusek (jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tego imienia):loveu::loveu::loveu: Quote
Nes2009 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Kapselku marudzisz. Diego reaguje na Cygana. I obojętnie jak mówię to i tak słucha. A Horus jest psiękny. Quote
ageralion Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 No bo Horusek zawsze zostanie dla nas Traktorkiem :) Dobrze, ze to zapalenie uszu sie nie przenioslo glebiej :shake: Quote
Cudak Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ode mnie przelew za transport poszedł dopiero dziś :oops: i do jutra powinien być na koncie. Zdrowiej Horusku ;) Quote
Kapsel Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Aleksandra Bytom napisał(a):Horus.... piękne imie :) Imię ładne, ale chłopak przepiękny :loveu::smile::smile::smile: Taki dystyngowany starszy pan, który jak to starsi panowie cierpią na różne dolegliwości :razz:, ale miną mu pod dobrą opieką i DT i wszystkich Kochanych cioteczek :-D:-D:-D Quote
Aleksandra Bytom Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 wogóle dogo to jest skarbnica najlepszych psich imion,jak tak polatam po wątkach to jedno lepsze od drugiego :) Quote
Kapsel Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Aleksandra Bytom napisał(a):wogóle dogo to jest skarbnica najlepszych psich imion,jak tak polatam po wątkach to jedno lepsze od drugiego :) A ja bardzo lubię takie zwykłe imiona, nie wymyślane i dlatego Traktor bardzo mi się podoba :loveu: Jak będę kieeeeeeeeeeedyś (może) miała jeszcze boksia dam mu na imię Kłopot :D Quote
Iv_ Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Kapsel napisał(a):A ja bardzo lubię takie zwykłe imiona, nie wymyślane i dlatego Traktor bardzo mi się podoba :loveu: Jak będę kieeeeeeeeeeedyś (może) miała jeszcze boksia dam mu na imię Kłopot :D Mi też podoba się "Traktorek" :loveu:, a mój boksio nazywał się "Zbir" echhhh cudowny to był faflunek :loveu::loveu: Quote
Kapsel Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ageralion napisał(a):Jutro beda wyniki krwi, trzymajcie kciuki zeby nic nie wykazaly... Martuś wiadomo już coś? Quote
ageralion Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Kapsel napisał(a):Martuś wiadomo już coś? Wiadomo. Badania zostaly przelozone na jutro, dzisiaj Traktorek mial tylko ciag dalszy zabiegow usznych. Quote
tatankas Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 I jak tam traktorek,czy mój przelew doszedł już do was,bo mi z konta już wczoraj zabrali? Ja znowu miałam problem ze swoją sunią,ona jak czegoś nie wymyśli to chora,wróciła z mężem ze spaceru,po pół godzinie w domu wyglądała tak: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1008b1ca488bb1a0 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7749250c041cac44 biegiem w samochód i do weta w Szczecinie,bo przecież jak zwykle na mojej wiosce na weekend żadnego nie ma.Dostała sterydy i po 24 godzinach przeszło ale ile strachu się najadłam. Quote
ageralion Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Juz pisze go Germaine z prosba o rozliczenie :) A psiak co zrobil? Ose zjadl? Chyba bym na zawal padla jakbym swoja Mambe w takim stanie zobaczyla :( Quote
Aleksandra Bytom Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 wow ale opuchnięty pysiol,to alergia na coś? Quote
Kapsel Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='tatankas']I jak tam traktorek,czy mój przelew doszedł już do was,bo mi z konta już wczoraj zabrali? Ja znowu miałam problem ze swoją sunią,ona jak czegoś nie wymyśli to chora,wróciła z mężem ze spaceru,po pół godzinie w domu wyglądała tak: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1008b1ca488bb1a0 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7749250c041cac44 biegiem w samochód i do weta w Szczecinie,bo przecież jak zwykle na mojej wiosce na weekend żadnego nie ma.Dostała sterydy i po 24 godzinach przeszło ale ile strachu się najadłam. Biedna malutka, :-( ona ma straszną alergię, dobrze, że już lepiej :loveu: Kiedys tez momentalnie Kapsel mi tak spuchł, zaczęło sie od głowy, w ekspresowym tempie opuchlizna szła, gardło było tak powiększone, że mógłby się udusić:shake: Współczuję serdecznie, bo wiem jaki mieliście ogromny strach o sunię :-( Quote
ageralion Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Doszly pieniazki od: Atomowka, na transport Traktorka 20,00 zł Iv_ i Ludwa na transport Traktorka 50,00 zł tatankas+ na transport Traktorka 80,00 zł Dziekujemy pieknie :Rose: Quote
Recommended Posts