Jump to content
Dogomania

Bokser to czy traktor? - 8 latek juz w DT - zbieramy $$$ na diagnostyke i leczenie

Recommended Posts

Posted

Kapsel napisał(a):
Martuś, podobno boksery mają być jutro. Dzisiaj były inne tzw. obce rasy :-D więc nie narzekaj juz na teściową :-D

Jutro to ja nie moge :placz:

Nes2009 napisał(a):
Mówią, że najlepsza teściowa to na 102. 100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią...:evil_lol:

Iv_ napisał(a):
Nalot charakteryzuje się tym, że jest niezapowiedziany :cool3:
Trzeba było wziąć "mamuśkę" pod mankiet i zawlec na wystawę :evil_lol::evil_lol:
a tak w ogóle to współczuję :roll:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Taaaaaaaaa nad tesciaowa na 102 to czasem mysle :mad: a wspolczucia przyjete :evil_lol:

Kapsel napisał(a):

Kapselku zagielas czasoprzestrzen ;) Popraw link :lol:

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My dzisiaj byliśmy na chipowaniu z Moją Nikitą u was w Tozie w Szczecinie i od razu zahaczyliśmy o wystawę,faktycznie boksery dopiero w niedzielę.Ale dziś też było co oglądać,niektóre psy były boskie:harty,buldogi francuskie,mopsiki na ringach.Były też chińskie grzywacze,jak mój mąż je zobaczył to nie mógł przestać się śmiać.A chyba gościnnie dzisiaj tylko Wilczarze i piękny(tylko do schrupania)owczarek środkowo-azjatycki szczeniak.Było co oglądać,ale ze względu,że z dzieciakami to po godzinie musieliśmy spadać,mam nadzieję,że jutro uda mi się samej wyrwać,jak mąż zgodzi się z dziećmi sam zostać to zdam relację i może parę fotek porobię.

Posted

Na razie wyniki:
KARAJAN vom Schlingengrund - dosk I, Zwycięzca, CACIB, BOB
AYKO von der Mooreiche - dosk., res. CACIB
CASSANDRA vom Dillbergblick - dosk. I, Zwycięzca, CACIB
Gratia HALLE BERRY - dosk. res. CACIB (?)
ZUCCHERO Nostrum - dosk, Zw. Mł., Naj. Junior
SUSHI Yakuza-Gdy - zw. Młodzieży
Curly-Sue von Cassalina- w.o- najlepsze bejbi :)
zdjęcia późmiej,niestety teraz nie mam czasu zbytnio.

Posted

ageralion napisał(a):

Ageralion nie jesteś obiektywna,zresztą tak jak ja,ja mam żółtą boksię i po prostu jestem zakochana w WOXIE suczce,na moich zdjęciach będzie jej zdjęć więcej,bo ta koleżanka,co robiła te zdjęcia to właśnie pani WOXY.A żółty pies też przecudny,tylko sędzina stwierdziła,że mało stabilny kark czy coś takiego,ale jeszcze pewnie się wyrobi i kiedyś to on będzie królem wybiegu.