Jump to content
Dogomania

Chojrak,wyrwany z objęć morbitalu ...ma swoj dom!!!!Udalo mu sie!

Recommended Posts

Posted

Abi, Chojrak też jest rasowy - brzydalek. To zawsze coś, to go wyróżnia i sprawia, ze jest na swój sposób oryginalny :lol: . Domek znajdzie, zobacz ile cioteczek go pokochało... trzeba tylko poczekać, bo to musi być wyjatkowy dom, jak Chojrak;)

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"dyzuruje" przy nim Abi,poczekajmy na relacje z wieczornego spacerku.

Wiecie,ten pies jest po prostu bardzo madry i moge o nim z czystym sumieniem powiedziec,ze ma madre oczy.

Posted

Witam, wybaczcie - ale dopiero jestem w domku, oczywiscie byl tez spacerek z Chojrakiem.

Co do wieku, no coz - bardzo trudno powiedziec, dwaj niezalezni weci "wycenili" jego wiek na 3 lata, ale moze miec cztery albo piec, ale choc wyglad na to nie wskazuje - to on zachowuje sie czesto jak mlodzieniaszek.

Miejsce pobytu: kojec na terenie strazy pozarnej w Gdansku.

Posted

koniecznie dajcie nowe zdjęcie- szukam mu domku ale ludzi wiek odstrasza (nie wiem czemu wszyscy chcą szczeniaki- przecież to takie siusiająće wszędzie piszcące robaki) ;) - jak zobaczą zdjęcie może się zlitują... :(

Posted

A ja potrafię zrozumiec osoby, które wybierają młodsze zwierzęta. Bo jest ryzyko (oczywiście różnie to może być ale statystycznie rzecz ujmując) że starszy pies będzie z nami krócej - a niektórzy tak silnie przeżywają śmierć zwierzaka że potem nie mogą się pozbierać i boją się tego...
Same pragnienie pomocy - to za mało, pobudki muszą być też racjonalne bo wiążą się z wieloma latami opieki, wydatków itp. itd.
Oczywiście - psy oddają z nawiązką.

Chojraczek - hop do góry!
Ja też czekam na jego nowe zdjęcia - i te krzywe nogi chce wreszcie zobaczyc :razz:

Posted

Chojrak pozdrawia :loveu: :loveu: :loveu: i prosi o pomoc w znalezieniu domku!!!!! Takie psy jak on potrafia być wdzięczne, a nad urode i piękny wygląd przedkładaja miłość i wierność. Niech znajdzie swoja ludzka "drugą połowę"

Posted

Zgodnie z obietnica kilka zdjec Chojraka i kilka slow na temat jego osoby:)

Chojraczysko lubi towarzystwo innych psow, jesli te odnosza sie do niego pozytywnie, jesli sa niedelikatne lub agresywne bardzo sie ich obawia. Swoim zachowaniem absolutnie nie prowokuje zadnych zachowan agresywnych, wysyla za to miliony "calmsignals" na sekunde;) . Jesli natomiast pies ma ochote na zabawe, to czemu nie:evil_lol:

A tu porownanie wielkosci - Didi to PRT raczej maly.

Chojraczek to niezwykle czuly i delikatny pies - obawia sie gwaltownych ruchow, krzyku - reaguje na slabe bodzce - jednak lek nie objawia sie ucieczka lub histeria tylko unikaniem zagrozenia. Powoli jednak uczy sie, ze nikt z nas nie chce mu zrobic krzywdy i coraz latwiej go poglaskac i przytulic. Po za tym nie wyraza zadnej agresji wobec czlowieka.

Szukamy mu domu, bo trudno sie pogodzic, ze taki cudowny pies spedzi zycie w schronisku tylko dlatego, ze jest brzydki i nierasowy.

Posted

Zupełnie poważnie. Cioteczki, ja nijak nie mogę się dopatrzyć w tym psie tej jego, legendarnej już,:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: brzydoty. Przystojniak jest i już!!!!!!!! :mad:

Chojraku, domu szukaj, bo się w łabędzia przemienisz i nikt cię nie zechce:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: