Jump to content
Dogomania

Chojrak,wyrwany z objęć morbitalu ...ma swoj dom!!!!Udalo mu sie!

Recommended Posts

Posted

Chojraczku, chłopczyku o oryginalnej urodzie i pięknej duszyczce, pokazuj się, a Ty przyszły właścicielu szybko się decyduj, na takiego Chojraka :roll:

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chojraczek jest cudowny, wrocila mu radosc zycia - najbardziej cieszy go oczywiscie miska z jedzonkiem:evil_lol: . Dzis z Brazowa stwierdzilysmy, ze ten pies szuka ekscentrycznego własciciela - wiec zapraszamy artystow i poetow:cool3:

Posted

Nie musi byc artysta "czynny",wystarczy nam artystyczna dusza.

Gdy Chojrak biega z nasza czereda psow na spacerku,widac jak bardzo zycie dalo mu w kosc.Nasze sa beztroskie, "glupkowate",a on tej beztroski dopiero musi sie nauczyc.Ale poczatki ma dobre!

Posted

Chojraczek, pies któremu nie brakuje niczego poza uroda, gdzie sie podziali wszyscy ludzi dla ktorych wyglad nie jest wazny???

Udalo nam sie go wydobyc ze schroniska, by dluzej tam nie cierpial - ale samotne zycie w kojcu nie jest jego marzeniem. Teraz jest burza, a on siedzi tam sam, moze sie boi, moze potrzebowalby sie przytulic do reki pana, moze wskoczyc na lozko i ukryc sie pod kolderka, a moze spalby na cieplym poslanku pewny swojego bezpieczenstwa - PROSIMY O POMOC, wsrod tylu psiarzy nikt nawet nie chce go obejrzec, poznac - a ten pies musi miec dom.

Posted

Przecież on nie jest brzydki!!!!!!! :mad: :mad: :mad: Jest pogryziony, nieszczęsliwy i tyle :-( Każdy pies ma swoją urodę. Fakt, że jest kundlem to nie przeszkoda, to nie znaczy - gorszy. Piękne, rasowe i na poczatku zadbane, też lądują w schroniskach. To nie wina psów i ich wyglądu. Te psie nieszczęścia, to podłość ludzka, bezmyślność, nieodpowiedzialność i egoizm nas, "braci" wiekszych :angryy:

Święty Franciszku daj dom Chojrakowi, żeby ludzie nie zwątpili, że to, co robią ma sens...

Posted

Akucha,on ma bardzo swoista "urode".Zapewniam Cie ,ze ja mam bardzo duza tolerancje dla psiego wygladu,ale za kazdym razem jak go widze,to zaskakuje mnie jego ...brzydota.:lol:

teraz juz rany mu sie pogoily,znacznie przytyl,ale tych nozek juz mu nikt nie wyprostuje :evil_lol:

jak on to zrobil,ze Abi sie w nim zakochala i dolozyla wszelkich (niemalych) staran,zeby Cherlaka-Chojraka ratowac.Na pewno nie zakochala sie w cherlawym wygladzie :lol:

ten pies po prostu ma wyjatkowa dusze.

Nie watpie,ze znajdziemy mu dom.Po pierwsze-nie ma takiej mozliwosci,po drugie-ten pies na to zasluguje,po trzecie-odpowiedni ludzie beda z nim bardzo szczesliwi.

Posted

"Nie wierz swym oczom...." :lol: :lol: :lol: Sama widzisz, że można go pokochać.
Ja mam dwa bf, niektórych ludzi też aż "odrzuca" na ich widok... mam to w nosie :p

Szukamy ludzia, który ma w "głębokim poważaniu", to, co sądzą o nim i jego wyborach życiowych "życzliwi" sąsiedzi i przyjaciele. Szukamy oryginała i konesera dusz wszelakich. Człowieku, gdzie się ukrywasz :hand: :hand: :hand:

Posted

Boże, aż sie popłakałam. Dopiero zajrzałam na ten wątek. O moim psie też mówią, że jest brzydka, że uszy nie takie itd. A mnie się podoba i już. Gdy ją zobaczyłam to serce mi drgnęło, a to chyba najważniejsze. Kocham ją i już. Przy Chojraku też mi drgnęło, ale cóż... Nie mogę go adoptować, a szkoda. Mogę tylko trzymac kciuki za dobry domek i wierzyć w to, że ktoś go pokocha takim jaki jest. :thumbs:

Posted

Trzymam kciuki za domek, do góry piesku!
Jaki on jest właściwie duży- "wielkości teriera" to jak airdail czy welsh ?
Można mu zrobić zdjęcie z jakimś punktem odniesienia np przy nogach czlowieka?
Jak się patrzy na zdjęcia wydaje się, że jest wielkości prawie ONka, ale z wypowiedzi wynika ze jest dużo mniejszy.

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Foksteriera???? Ja też myślałam, że to duży pies...

Dobranoc Chojraku, jutro nowy dzień, może szczęśliwszy. Śpij :sleep2: słodko!

Posted

Gdy biega po jednostce,podryguje,poszczekuje ,cieszy sie do miski,robi mi sie dziwnie.Bo ten kojec z buda:placz:,krotkie spacerki,pelna micha,to tak nieduzo,a on taki szczesliwy.:placz:

:cry: Chojrak nie wie,ze czlowiek tez moze sie do niego przywiazac i kochac go mocno,cieszyc sie jego widokiem.i go nie odrzucic!

ten pies cale swoje zycie byl porzucany.

Posted

Dopiero dzisiaj znalazłam wątek Chojraka. Brzydal oczywiście mnie zachwycił, bo im pies brzydszy (w takich "normalnych" kategoriach :cool3: ), tym staje mi się bliższy. A krzywe łapy mają nieodparty urok. Wiem, bo codziennie na spacerze patrzę na takie dwie krzywe tylne łapy :evil_lol: , jak sobie kicają przede mną, albo obok mnie, a czasami za mną. I mam nadzieję, że Chojrak też w końcu zacznie "kicać" obok swojego dwunoga.

Posted

Brązowa, zrób mu proszę nowe zdjęcia, na tych z pierwszej strony jest przeraźliwie smutny. Może trzeba mu trochę pomóc w "zmianie image", żaden pies nie jest brzydki !

Posted

Witam, postaram sie jutro o nowe zdjecia, ale Chojrak nieco obawia sie gdy gonie go z aparatem, wiec nie bedzie to latwe. Jego image trudno bedzie zmienic, to zewnetrzne, bo wnetrze ma bardzo bogate - oczywiscie w przenosni:lol: . Pies jest naprawde fajny, pytacie w czym pies rasowy jest lepszy od kundla - pies rasowy znajduje dom w ciagu miesiaca - kundle czekaja latami:placz: .