andegawenka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Ewanka napisał(a):Takiemu to dobrze ... wyleguje się i ma wszystko w nosie ;) Jak sobie przypomnę pierwsze strony tego wątku....:-( a teraz widzę szczęsliwego Tofika to.....no brak słów...:loveu: Quote
jusstyna85 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Co myślicie o zrobieniu mu wyróżnionego allegro? Quote
Evelka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Naprawdę wspaniale jest oglądać zdjęcia takiego szczęśliwego psiaka...:loveu: Szczęśliwego mimo wszystko, mimo temu wszystkiemu co Go spotkało... Tofik naprawdę wygląda rewelacyjnie i strasznie fajnie, że trafił na Ciebie ULKA12:loveu: Quote
ULKA12 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='Evelka']Naprawdę wspaniale jest oglądać zdjęcia takiego szczęśliwego psiaka...:loveu: Szczęśliwego mimo wszystko, mimo temu wszystkiemu co Go spotkało... Tofik naprawdę wygląda rewelacyjnie i strasznie fajnie, że trafił na Ciebie ULKA12:loveu: No nie wiem Tofik pewnie po dzisiejszym dniu miałby inne zdanie, bo dzisiaj był dzień kąpieli a Tofik tego nie lubi, oj nie lubi. Niestety jest skazany na częste kąpiele bo uwielbia ryć dołki i w nich leżeć, no i jest niskopodwoziowy a to tez sprzyja brudzeniu. Dzisiaj znowu miał "niewielką wpadkę", mam nadzieję, że to po kastracji się uspokoi. Próbowałam go dzisiaj wsadzić na kanapę ale on nie zna tego urządzenia:shake: Zdjęcia z kąpieli Szczurek: Nareszcie po wszystkim To chyba nie jest moje miejsce Quote
Evelka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 No Chłopak naprawdę wyprzystojniał i odmłodniał po ten kapieli:evil_lol: Quote
kakadu Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 oj, wiem ulka, ze czasu nie ma, ale jakbys jakies zdjatko puchacza jeszcze wrzucila...:roll: Quote
diana79 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 po kąpieli on wygląda na taka mięciutką puchową kuleczkę :loveu: Quote
Mysza2 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Witam Tofikowe Cioteczki, Ulkę i oczywiście Tofika. Malduję jakie wpłaty wpłynęły w czasie gdy byłam na urlopie: 17.07.2010 - 20 zł od Sylwunia82 20.07.2010 - 20 zł od Mc_Mother 22.07.2010 - 20 zł od Wiga 29.07.2010 - 20 zł od Kaas1 30.07.2010 - 20 zł od Marioli z Warszawy (domyślam się że to od Maja602) Wszystkim bardzo dziękujemy. Zaraz uzupełnię w drugim poście. Piszę króciutko i w biegu bo w pracy nie wiem w co łapy włożyć najpierw, jak to po urlopie. Cieszę się że Tofik taki radosny, tylko to podsikiwanie mnie martwi, może być problem ze znalezienie DS. Jest nadzieja że po kastracji może coś się zmienić. Wielkie dzięki Ula że tak troskliwie się nim zajęłaś:):):) Nasze psy też kopały nory w te upały, ale mają krótką sierść i nie ma takich problemów jak z naszym niskopoziomowym Też uważam że wyróżnione allegro warto byłoby mu zrobić. Błagam cioteczki czy któraś mogłaby to zrobić. Teraz naprawdę nie dam rady. Ula , a co twój wet mówił o ewentualnym terminie kastracji, jakie jest jego zdanie? Quote
maja602 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Mysza2 napisał(a):Witam Tofikowe Cioteczki, Ulkę i oczywiście Tofika. Malduję jakie wpłaty wpłynęły w czasie gdy byłam na urlopie: 17.07.2010 - 20 zł od Sylwunia82 20.07.2010 - 20 zł od Mc_Mother 22.07.2010 - 20 zł od Wiga 29.07.2010 - 20 zł od Kaas1 30.07.2010 - 20 zł od Marioli z Warszawy (domyślam się że to od Maja602) Wszystkim bardzo dziękujemy. Zaraz uzupełnię w drugim poście. Piszę króciutko i w biegu bo w pracy nie wiem w co łapy włożyć najpierw, jak to po urlopie. Cieszę się że Tofik taki radosny, tylko to podsikiwanie mnie martwi, może być problem ze znalezienie DS. Jest nadzieja że po kastracji może coś się zmienić. Wielkie dzięki Ula że tak troskliwie się nim zajęłaś:):):) Nasze psy też kopały nory w te upały, ale mają krótką sierść i nie ma takich problemów jak z naszym niskopoziomowym Też uważam że wyróżnione allegro warto byłoby mu zrobić. Błagam cioteczki czy któraś mogłaby to zrobić. Teraz naprawdę nie dam rady. Ula , a co twój wet mówił o ewentualnym terminie kastracji, jakie jest jego zdanie? Co do wpłaty od Marioli z Warszawy to masz rację. Często zapominam podać nick. Korzystając z okazji, że Tofik jest przygotowany prawie jak na miedzynarodową wystawę psów, poproszę o sesję zdjęciową do głoszeń. Dwa portreciki w pełnym uśmiechu i dwa stojące. Chłopak jest robotny, pewnie zaraz rozpocznie prace w ogródku i efekt uzyskany po kąpieli oraz czesaniu może ulec pogorszeniu. Tak na poważnie Ulka, to dziękuję za dobrą opiekę nad Tofikiem . Quote
ULKA12 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 To ja się postaram o dobre zdjęcia Tofika ale dopiero jutro, dzisiaj cały dzień byłam na dworze i nie miałam czasu zajrzeć do komputera, że tutaj ciotki maja takie życzenia :-) Co do kastracji, koszt byłby około 120 zł nie wiem jak to jest u was i czy by u jakiegoś waszego weta nie było taniej? Co do terminu to powiedział, że już można robić lecz może być problem ze względu na wiek Tofika, pytał jak przebiegała amputacja i o szczegóły narkozy czy były jakieś kłopoty, niestety nie umiałam mu odpowiedzieć:oops:, jeśli ktoś ma takie informacje to niech mi je poda, jeśli są gdzieś na wątku to powiedzcie gdzie? Quote
Mysza2 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Na wątku medycznych szczegolow za wiele nie ma. Najwięcej będzie wiedziala Justyna85 i Justyna_wolontariat. Jak nie będą miały problemów z wejściem na dogo to na pewno się odezwą Quote
Mysza2 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 wpłynęło 15 zł od Lucyna wpłynęło 20 zł od Nevada Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: Aktualne rozliczenie w 2 poście Quote
Mysza2 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 I co tam Ulu u naszego przystojniaka? przy okazji zaproszę na bazarek dla innego biedaka http://www.dogomania.pl/threads/190281-Mega-Bazar-na-Lisia-do-15.07.2010-do-12-00 warto zajrzec, mnóstwo książek biżuterii kosmetyków Quote
ULKA12 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Przepraszam, że się wczoraj nie odzywałam ale miałam bardzo kiepski dzień i trwa on do dzisiaj:shake: Brałam udział w akcji ratunkowej chow-chowa i miałam nadzieję, że się powiodła a dzisiaj dowiaduję się od weta, że jego stan znowu jest krytyczny i nie wiadomo co z nim będzie. Z drugiej strony bardzo podziwiam dziewczyny z fundacji zajmującej się chow-chowłami , działają szybko i sprawnie, szkoda, że inne rasy nie mają takiej opieki wtedy my miałybyśmy mniej pracy a ale może to jest spowodowane tym, że tych psów jest po prostu mniej, mniejsza z tym ale i tak je podziwiam. Co u Tofika? Wszystko Ok, porobiłam mu jakieś zdjęcia ale nie wiem czy będą się nadawać bo marny ze mnie fotograf. Jeśli te zdjęcia są złe to może się nadadzą te co zamieszczałam wcześniej? Quote
paulinken Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Czwarte od góry - przepiękny uśmiech :loveu: Quote
Mysza2 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Czwarte super, trzecie i szóste też bardzo fajne, dziękujemy Ulu.:lol::lol::lol::lol::lol: Majeczko możesz brać się do pracy :multi: Quote
maja602 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Nie. No zdjęcia są rewelacyjne. A Tofik jaki sympatyczny chłopaczek. Proszę jak się ślicznie uśmiecha. Dziś, najpóźniej jutro zabieram się za ogłoszenia. Quote
Mysza2 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 maja602 napisał(a):Nie. No zdjęcia są rewelacyjne. A Tofik jaki sympatyczny chłopaczek. Proszę jak się ślicznie uśmiecha. Dziś, najpóźniej jutro zabieram się za ogłoszenia. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wpłynęło od: Mroowa - 20 zł Aliszcze - 10 zł Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: aktualne rozliczenie w 2 poście Quote
kaa Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 ULKA12 napisał(a):To ja się postaram o dobre zdjęcia Tofika ale dopiero jutro, dzisiaj cały dzień byłam na dworze i nie miałam czasu zajrzeć do komputera, że tutaj ciotki maja takie życzenia :-) Co do kastracji, koszt byłby około 120 zł nie wiem jak to jest u was i czy by u jakiegoś waszego weta nie było taniej? Co do terminu to powiedział, że już można robić lecz może być problem ze względu na wiek Tofika, pytał jak przebiegała amputacja i o szczegóły narkozy czy były jakieś kłopoty, niestety nie umiałam mu odpowiedzieć:oops:, jeśli ktoś ma takie informacje to niech mi je poda, jeśli są gdzieś na wątku to powiedzcie gdzie? Całkiem mi umkneło że przecież ja pierwsza widziałam Tofika po amputacji i pytałam jak on to zniósł,:oops: weterynarz mówił że nie było z żadnych problemów podczas operacji ,a Tofik po narkozie się dość szybko wybudził , też bez żadnych problemów. Zdjęcia bardzo ładne, a stan i kondycja w jakiej jest Tofik , po tym co przeszedł naprawdę rewelacja dzięki super opiece . :) Quote
maja602 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Potrzebuję informacji do ogłoszeń. Czy Tofik zachowuje czystość w mieszkaniu, bo wiem, że były z tym pewne kłopoty? Czy miał kontakt z kotami i jak na nie reagował? Quote
diana79 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 on jest cudowny:loveu: jak się ślicznie uśmiecha z takimi fotkami musi szybko domek znaleźć :lol: Quote
ULKA12 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='maja602']Potrzebuję informacji do ogłoszeń. Czy Tofik zachowuje czystość w mieszkaniu, bo wiem, że były z tym pewne kłopoty? Czy miał kontakt z kotami i jak na nie reagował? Z czystościa w mieszkaniu to jest różnie raz wytrzymuje nawet 12h a raz tuż po spacerku znajduję kałużkę, ale taką maleńką, mam nadzieję, że to po kastracji się uspokoi. Myślę, że w ogłoszeniach można pisać, że zachowuje czystość. Potrafi zostawać sam, nie niszczy nie drapie, nie hałasuje. Czasami jak czegoś chce to zaszczeka, Do kotów ma stosunek obojętny, psy i te duże i te małe toleruje, a czasem nawet próbuje molestować. Gdy z jakimś psem się nie lubi po prostu schodzi mu z drogi. Suczki uwielbia wszystkie. Je wszystko zarówno karmę suchą jak i gotowane jedzenie. Ogólnie psiak bardzo sympatyczny, nie nachalny. Świetnie by się sprawdził u jakiegoś starszego małżeństwa aby miał też trochę spokoju bo w domu z małymi dziećmi to różnie mogło by być. Uwielbia głaskanie. Trzeba uważać jednak z jego dietą bo to taki mały odkurzacz zje wszystko a jednak nie może ważyć za dużo. z chodzeniem sobie świetnie radzi, biega i to naprawdę szybko. Nie wiem co bym mogła jeszcze napisać? a teraz off. Zajrzyjcie proszę tutaj, to tego psiaka ratowałam we wtorek i strasznie mi zależy aby przeżył. http://www.dogomania.pl/threads/190338-POMOCY-!!!-Chow-Chow-w-ci%C4%99%C5%BCkim-stanie-%28transfuzja-krwi%29 Quote
Recommended Posts