jusstyna85 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Ponowię pytanie-co myślicie o wyróżnionym allegro? Quote
ULKA12 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Ja osobiście jestem jak najbardziej za, może to jest dla niego jakaś szansa? Quote
Mysza2 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 jusstyna85 napisał(a):Ponowię pytanie-co myślicie o wyróżnionym allegro? Ja już odpowiadałam że jestem za. Chyba myślałam że to już postanowione. Maja robi tofikowi ogłoszenia na innych portalach. Może mogłaby podesłać ci tekst jak skończy i mogłabyś go justynko wystawić? Ja dopiero wczoraj zarejestrowałam się na allegro i muszę czekać 2 tygodnie aż mi się zaaktywuje. Zawsze jak coś kupowałam to przez konto syna, ale nie chcę mu się tam mieszać z tymi sprawami. wpłynęło od: Andegawenka 30 zł Odi 20 zł Bardzo dziękujemy aktualne rozliczenie w 2 poście Quote
jusstyna85 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Mysza2 napisał(a):Ja już odpowiadałam że jestem za. Chyba myślałam że to już postanowione. Maja robi tofikowi ogłoszenia na innych portalach. Może mogłaby podesłać ci tekst jak skończy i mogłabyś go justynko wystawić? Ja dopiero wczoraj zarejestrowałam się na allegro i muszę czekać 2 tygodnie aż mi się zaaktywuje. Zawsze jak coś kupowałam to przez konto syna, ale nie chcę mu się tam mieszać z tymi sprawami. wpłynęło od: Andegawenka 30 zł Odi 20 zł Bardzo dziękujemy aktualne rozliczenie w 2 poście To poczekam na gotowy tekst Quote
Mysza2 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Cioteczki zbieram zdjęcia fantów na bazarek dla Puśki z tego wątku http://www.dogomania.pl/threads/1804...UJE-WP%C5%81AT , straszne doły finansowe tam mamy :shake::shake::shake::shake: . Bardzo proszę przejrzyjcie czy czegoś nie macie. Strasznie trudno zebrać teraz jakąś kasę. Gdyby ktoś coś miał to bardzo proszę o pw. Bardzo bardzo proszę i z góry dziękuję :modla::modla::modla: Quote
andegawenka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Mysza2 masz: Legowisko dwustronne 50 x 50cm Quote
andegawenka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Dodam że jest w kolorze beżowo-czarnym i ma pokrowiec dwa zamki na wał i podusie. Prawie nieużywany - chcesz? Quote
ULKA12 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Legowisko wypasione, jak się pojawi na bazarku dajcie znać :-) Quote
ULKA12 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Umawiać Tofika na kastrację czy wolicie to zrobić u swojego weta? Pozdrowienia od Tofika Co tutaj tak pachnie? Gdzie są wszyscy? Kangurek Quote
andegawenka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Damy znać...w sprawie legowiska... Tofik znów ciachany? biedulinka....Ula Ty też będziesz miała dodatkowe zajęcie:no-no-no: Quote
maja602 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Zrobiłam Tofikowi ogłoszenia. Nie wszystkie są aktywne. Podaję link do jednego z nich http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Tofik,19760 Jeżeli tekst się komuś podoba, to proszę wykorzystywać do innych ogłoszeń. Czekam na telefon od człowieka o wielkim sercu. Quote
Kapsel Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ale mu dobrze, na tym słoneczku i trawce :kiss_2: Toficzek będzie miał wypasione posłanko :crazyeye: oj, cioteczki dbaja o niego :razz: Quote
Kapsel Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='maja602']Zrobiłam Tofikowi ogłoszenia. Nie wszystkie są aktywne. Podaję link do jednego z nich http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Tofik,19760 Jeżeli tekst się komuś podoba, to proszę wykorzystywać do innych ogłoszeń. Czekam na telefon od człowieka o wielkim sercu. Super Maja602 :ghost_2:Bilbusiowi też mogłabyś zrobić? :roll: Quote
ULKA12 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Tofik musi być wykastrowany bo to straszny amant jest i dla jego dobra i molestowanych przez niego suczek ciachanie konieczne. Quote
vega36 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Przelałam kwotę swojej deklaracji na Tofika. Bardzo przepraszam za opóźnienie. Quote
vega36 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='maja602']Zrobiłam Tofikowi ogłoszenia. Nie wszystkie są aktywne. Podaję link do jednego z nich http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Tofik,19760 Jeżeli tekst się komuś podoba, to proszę wykorzystywać do innych ogłoszeń. Czekam na telefon od człowieka o wielkim sercu. Bardzo ładne ogłoszenie :) Quote
Mysza2 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Majeczko śliczne ogłoszenia i bardzo fajny tekst. Bardzo Ci dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ulu jeśli masz zaufanie do tego weta i robiłaś u niego takie zabiegi to najlepiej byłoby na miejscu, po co wozić tofika daleko. , co myślicie cioteczki ? Quote
maja602 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Kapsel napisał(a):Super Maja602 :ghost_2:Bilbusiowi też mogłabyś zrobić? :roll: Bilbuś ma już od wczoraj zrobione. Quote
Kapsel Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 maja602 napisał(a):Bilbuś ma już od wczoraj zrobione. Naprawdę? a napisałaś na wątku, a ja nie widziałam? :crazyeye: Quote
ULKA12 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Mysza2 napisał(a):Majeczko śliczne ogłoszenia i bardzo fajny tekst. Bardzo Ci dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ulu jeśli masz zaufanie do tego weta i robiłaś u niego takie zabiegi to najlepiej byłoby na miejscu, po co wozić tofika daleko. , co myślicie cioteczki ? Jeśli chodzi o zaufanie to mam ogromne, kastracji u niego nie robiłam ale on robił operację Bory wtedy kiedy nikt się tego nie chciał podjąć i dał radę. To bardzo dobry chirurg i opiekuje się wszystkimi moimi psami. ale ryzyko zawsze istnieje i coś może pójść nie tak szczególnie u psa w jego wieku. Quote
Mysza2 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 ULKA12 napisał(a):Jeśli chodzi o zaufanie to mam ogromne, kastracji u niego nie robiłam ale on robił operację Bory wtedy kiedy nikt się tego nie chciał podjąć i dał radę. To bardzo dobry chirurg i opiekuje się wszystkimi moimi psami. ale ryzyko zawsze istnieje i coś może pójść nie tak szczególnie u psa w jego wieku. Tego nikt nie przewidzi, każdy zabieg niesie ryzyko nawet dla młodego organizmu. Moim zdaniem jest sens zrobić to u Ciebie na miejscu. Koszt ok 150 zł chyba o ile dobrze pamietam. Pytałam u mojego Weta w Dąbrowie , powiedzieli mi 150-170. Więc chyba cena też jest ok. Niech inne cioteczki tez się wypowiedzą. Quote
Recommended Posts