Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Ponowię pytanie-co myślicie o wyróżnionym allegro?

Ja już odpowiadałam że jestem za. Chyba myślałam że to już postanowione.
Maja robi tofikowi ogłoszenia na innych portalach. Może mogłaby podesłać ci tekst jak skończy i mogłabyś go justynko wystawić?
Ja dopiero wczoraj zarejestrowałam się na allegro i muszę czekać 2 tygodnie aż mi się zaaktywuje. Zawsze jak coś kupowałam to przez konto syna, ale nie chcę mu się tam mieszać z tymi sprawami.
wpłynęło od:
Andegawenka 30 zł
Odi 20 zł
Bardzo dziękujemy
aktualne rozliczenie w 2 poście

Posted

Mysza2 napisał(a):
Ja już odpowiadałam że jestem za. Chyba myślałam że to już postanowione.
Maja robi tofikowi ogłoszenia na innych portalach. Może mogłaby podesłać ci tekst jak skończy i mogłabyś go justynko wystawić?
Ja dopiero wczoraj zarejestrowałam się na allegro i muszę czekać 2 tygodnie aż mi się zaaktywuje. Zawsze jak coś kupowałam to przez konto syna, ale nie chcę mu się tam mieszać z tymi sprawami.
wpłynęło od:
Andegawenka 30 zł
Odi 20 zł
Bardzo dziękujemy
aktualne rozliczenie w 2 poście

To poczekam na gotowy tekst

Posted

Majeczko śliczne ogłoszenia i bardzo fajny tekst. Bardzo Ci dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ulu jeśli masz zaufanie do tego weta i robiłaś u niego takie zabiegi to najlepiej byłoby na miejscu, po co wozić tofika daleko. , co myślicie cioteczki ?

Posted

Mysza2 napisał(a):
Majeczko śliczne ogłoszenia i bardzo fajny tekst. Bardzo Ci dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ulu jeśli masz zaufanie do tego weta i robiłaś u niego takie zabiegi to najlepiej byłoby na miejscu, po co wozić tofika daleko. , co myślicie cioteczki ?

Jeśli chodzi o zaufanie to mam ogromne, kastracji u niego nie robiłam ale on robił operację Bory wtedy kiedy nikt się tego nie chciał podjąć i dał radę. To bardzo dobry chirurg i opiekuje się wszystkimi moimi psami. ale ryzyko zawsze istnieje i coś może pójść nie tak szczególnie u psa w jego wieku.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Jeśli chodzi o zaufanie to mam ogromne, kastracji u niego nie robiłam ale on robił operację Bory wtedy kiedy nikt się tego nie chciał podjąć i dał radę. To bardzo dobry chirurg i opiekuje się wszystkimi moimi psami. ale ryzyko zawsze istnieje i coś może pójść nie tak szczególnie u psa w jego wieku.

Tego nikt nie przewidzi, każdy zabieg niesie ryzyko nawet dla młodego organizmu.
Moim zdaniem jest sens zrobić to u Ciebie na miejscu. Koszt ok 150 zł chyba o ile dobrze pamietam. Pytałam u mojego Weta w Dąbrowie , powiedzieli mi 150-170. Więc chyba cena też jest ok.
Niech inne cioteczki tez się wypowiedzą.