Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo się cieszę Ulu że wszystko jest ok. Taka byłam niecierpliwa bo zaraz jadę i będę na dogo dopiero jutro wieczorkiem:):):).
Fajnie że się dogaduje i z sikaniem nie było niespodzianek. Znoście jakoś te upały. Do jutra:):)

Posted

Dobrze że nie ma siku u mnie był takie kilkudniowe przerwy w sikaniu w domu ale mam nadzieje że u Ciebie w ogóle nie będzie sikać zwłaszcza że prawie cały dzień jest na dworze. Co do miejsca do spania on wybiera sobie miejsce gdzie chce ja jak mu kocyk położyłam to spał obok niego później przeniósł się do drugiego pokoju więc to Tof decyduje gdzie spać będzie;) a żarłok z niego to fakt a przed samym podaniem jedzonka cieszy się strasznie i lata w koło pańci a czasem ma taki tik że pyszczek cały mu się trzęsie. A co do Romea hmm u mnie taka sytuacja miała miejsce raz no ale moja Milka 4 razy większa od niego więc po pierwszej próbie nawet nie próbował. A co do kastracji będzie go można chyba ciachnąć za jakiś miesiąc najwcześniej

Posted

Cały raznek bylismy na dworze ale teraz nie da się już tam wytrzymać wróciliśmy do domu. Noc minęła dalej bez siku, co mnie bardzo cieszy. Teraz tylko dotrwać do wieczora. A jeszcze jedno wczoraj byli u mnie znajomi i nikt w pierwszym momencie nie zauważył, że Tofik nie ma nogi, pytali tylko czy miał wypadek bo tak dziwnie chodzi :-)

Chwila poobiedniej drzemki

Poranny spacerek jak było w miare chłodno i pozujący Tofik

I znowu jęzor

Posted

Jedyne co mnie niepokoi u Tofika to jego oczka są takie jakby zamglone ale to chyba wina wieku natomiast na jednym z oczek przy górnej powiece ma taką jakby niewielka narośl czy to ktoś oglądał?

Posted

ula, fajnie, ze trafil do ciebie - widac, ze ma boskie warunki :)
a jest wypisz wymaluj jak moj znajda tez tofik, tylko troch starszy...
moj wrocil do swojego domu znaleziony przypadkowo w internecie podczas poszukiwania "nowego" pieska :angryy:
musialam oddac, ale do dzis nie wiem czy dobrze zrobilam...

Posted

Dzięki Ula za zdjęcia. Cieszę się że Tofik taki zadowolony pychol ma. Mam nadzieję że z sikaniem w dalszym ciągu nie ma niespodzianek.:)
Wpłynęło 30 zł od Mroowa.
Przelałam 100 zł za 10 dni DT.
Aktualne rozliczenia w 2 poście

Posted

Kolejna noc bez niespodzianek. Do teraz też mu się nic nie przytrafiło a siedzimy w domu od po 12 bo na dwór się po prostu nie da wyjść a on biedak jeszcze w tym futrze.
Na dwór nie można wyjść to chociaż przez balkon popatrzę ;-)

Nuuuudy, więc może chwila drzemki

A co tam ciekawego w telewizji?

I tak minął nam dzień :-)

Posted

Swoje mam: 2 sunie i 1 psa (1 sunia Milka jest malutka i z nią kumpluje się Tofik, natomiast Sonia i Norton są od Tofika izolowane, bo to duże psy i nie chcę go stresowac) Mam jeszcze na bezpłatnym wiecznynm tymczasie ONke Borę, staruszkę i maleńką suczynkę Myszkę. Tutaj na wątku gdzieś wcześniej wklejałam ich zdjęcia a dlaczego pytasz?

Posted

Dom mam duży i mam możliwość izolowania poszczególnych psów od siebie, mam również mamę, która mieszka razem ze mną i pomaga mi w opiece nad psami no i podstawa ogród gdzie psy przynajmniej te mniejsze mogą się wyszaleć, bo z Sonią i Nortonem to jeździmy na spacery do lasu. Grunt to dobra organizacja :-)

Posted

Mam nadzieję że przeżyjesz razem z gromadką te upały. W bloku po prostu nie da się żyć, nawet noc nie przynosi ulgi, ciepło bije od ty betonów. Mam nadzieję że na otwartym terenie jest wam chłodniej:)

Posted

Ha! Te Ulki to jednak poszczelone są z tymi stadami psów poupychanymi w domu ;)
Jak miło widzieć Tofika takiego pięknego dzielnego szczęśliwego....
Dawno nie zaglądałam na wątek... i bałam się trochę... a tutaj taka sielanka cudna :)
Ulka jesteś WSPA-NIA-ŁA i Mama też!!!

Posted

faktycznie cos w tym jest - co ulka sie trafi to fajniejsza :)
a moja milosc do ulek zaczela sie od ulka18 :iloveyou:
usciskaj mame :loveu: - z moją (jak jeszcze z z nia mieszkalam 500 lat temu) ten numer by nie przeszedl :shake: