Franca81 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='zuziaM']Boze, co tam sie teraz musi dziac ???? Przeciez jesli w ciagu czwartku i piatku ( PRZEDZIWNE !!! ) zginely dwa psiaki, to znaczy, ze ich juz pewnie moze dawno nie ma, a ktos za nie caly czas placil .... To jawne oszustwo ![/QUOTE] Jestem w coraz większym szoku.. bo coraz bardziej prawda wychodzi na jaw.... Chętnie zobaczyłabym ją w "interwencji" (na polsacie bo tvn odmówił zrobić reportaż jak była sprawa Ozzy'iego bo "ludzie ważniejsi" - tak pamiętam że napisano na wątku). Może jak sprawa się nagłośni to już Pani A. nie rozpocznie od nowa działalności "hotelowej" za jakiś czas. A widać jej wielką miłość do psów... Skoro oddaje własne bo musi iść do szpitala... A co, boi się że inne hoteliki to takie same jak ona miała? I to jest powód by własnych sierściuchów się pozbywać na stałe???? Quote
ilon_n Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='zuziaM']Boze, co tam sie teraz musi dziac ???? Przeciez jesli w ciagu czwartku i piatku ( PRZEDZIWNE !!! ) zginely dwa psiaki, to znaczy, ze ich juz pewnie moze dawno nie ma, a ktos za nie caly czas placil .... To jawne oszustwo ![/QUOTE] Wysoce podejrzany "zbieg okoliczności"!!! Quote
gonia66 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Franca81']Jestem w coraz większym szoku.. bo coraz bardziej prawda wychodzi na jaw.... Chętnie zobaczyłabym ją w "interwencji" (na polsacie bo tvn odmówił zrobić reportaż jak była sprawa Ozzy'iego bo "ludzie ważniejsi" - tak pamiętam że napisano na wątku). Może jak sprawa się nagłośni to już Pani A. nie rozpocznie od nowa działalności "hotelowej" za jakiś czas. A widać jej wielką miłość do psów... Skoro oddaje własne bo musi iść do szpitala... A co, boi się że inne hoteliki to takie same jak ona miała? I to jest powód by własnych sierściuchów się pozbywać na stałe????[/QUOTE] Nie...ALina musi isc do szpitala, zeby sie wywinac z tego w co zabrnęła...Pewnie mysli, ze to dla niej ostatnia deska ratunku, ale nie wie, ze nic to jej nie da...po fakcie...i juz na pewno nie zrobi z dogomanek oszolomow, ktore zrobily na nia nagonkę... Ja czekam caly czas na wieści o ALdo...z trudem przełknęlam wczoraj wiesc o "ucieczce" Koreczka...jeszcze sie nie otrzasnełam a dzis wieści o Aldo....wiele bym dala, zeby to okazało sie plotka...bo jesli nie jest..to nie mam juz cienia watpliwosci, ze to wszystko mogl być "przypadek".... Quote
andzia69 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Kinia1984']dziewczyny esperanza zadzwonila do Aliny poinformowac ja ze zabieram Aldo...A Aldo nie zyje...brak mi slow...podobno umarl na serce z czwartku na piatek i mam wziac rachunek za utylizacje...[/QUOTE] na serce mówisz? pewnie zobaczył w jakich warunkach ma mieszkać to mu serce zamarło...matko:-( ile tam jest jeszcze psiaków? ogarnia to ktoś?????? Quote
andzia69 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='akacha']witam, moge miec zaległosci, bo przebrnęłam przez 50 stron poprzedniego watku, dalej nie dałam rady i przez pierwsze tego watku. Nasza sunia zabrana od alinaS jest juzst bezpieczna, ale mam inny problem. jakis czas temu AlinaS adoptowała od nas inna sunie, jest już u niej długo i wszystko wydawało se byc w porządku. tutaj jest jej wątek [URL]http://www.rottka.pl/forum/viewtopic.php?p=50102#50102[/URL] a tutaj mój ostatni wpis, nie mam gdzie zabrać Saby :( PILNE, zadzwoniła do mnie AlinaS z informacja, ze musimy zabrac od niej Sabe, jak tylko zabiora od niej inne psy, które sa w hotelu. Po wyjeździe ostatniego hotelowanego zwierzaka, ona pozbywa się tez wszystkich swoich zwierzaków, oddaje psy i koty i idzie leczyć stargane afera nerwy do szpitala :(. Do zabrania z Saba pozostaje jeszcze jej przygarniety pies Agusek i jeden mały terierowaty 8-latek. Sara do ludzi obcych jest nieufna, lubi kłapac, ale za żarcie zrobi wszystko, nawet pokocha, jak bedzie musiała. Do psów samców i kotów jest ok. POMOCYYY![/QUOTE] czyli kolejny pies, którego adoptowała a teraz kaze zabrać, bo jak nie to do schronu!:angryy: ma franca samochód??? to niech wsiada i poodwozi k..a te biedne psiaki!!! Quote
Neris Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 A skąd wiadomo, że Aldo umarł na serce? Musiałby być chyba wynik sekcji... Quote
agusiazet Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 akucho jest kojec w Teresinie za 360 zł + karma i leczenie, ja na niego nie reflektuję, Aguś zupełnie się do niego nie nadaje, a miescse trzymam do jutra! Może Sabcia, choć Aguś bardzo lubi Sabcię:) i jak oni się rozstaną!!! Quote
andzia69 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='agusiazet']akucho jest kojec w Teresinie za 360 zł + karma i leczenie, ja na niego nie reflektuję, Aguś zupełnie się do niego nie nadaje, a miescse trzymam do jutra! Może Sabcia, choć Aguś bardzo lubi Sabcię:) i jak oni się rozstaną!!![/QUOTE] a moze jak sie razem lubią mogly by być w jednym kojcu...może by było taniej...ech ta kasa:( Quote
agusiazet Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Chyba nie Aguś nie znosi zamknięcia i będzie usiłował uciec przy pierwszej nadarzającej się okazji:( I wtedy szukaj Agusia w polu!!! Quote
andzia69 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='agusiazet']Chyba nie Aguś nie znosi zamknięcia i będzie usiłował uciec przy pierwszej nadarzającej się okazji:( I wtedy szukaj Agusia w polu!!![/QUOTE] Aga...ale moze z sunią by to łatwiej zniósł... CZY KTOŚ OGARNIA ILE TAM PSÓW JESZCZE JEST????? Quote
Plicha Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Matko co za koszmar, aż boję się wchodzić na ten wątek :( Do tej pory nie byłam przekonana o tym żeby podawać Aline do sądu ale jej bezczelność powoduje że teraz uważam że jej się to należy. I mam 100% pewność że nie było żadnych przypadków ani niespodziewanych sytuacji, to co się stało, jest wynikiem bewzgledności i braku sumienia Aliny. Jeśli ten staruszek Aldo umarł to jestem pewna że stało się to na skutek warunków w jakich przebywał. O starsze pieski trzeba dbać szczególnie :( Quote
Agnieszka P Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Pisze w swoim imieniu.Jesli chcecie zgłaszać sprawe na policje oferuje pomoc prawna. Ja jesli nie odda mi kasy moge tylko złozyć doniesienie o wyłudzenie i oszustwo.Poniewaz mojemu psu nic się nie stało.Po tym co przeczytałam uwazam ,ze nalezy ze niekrórzy maja podstwawy do doniesien z innych paragrafów. Nie odpuszczajcie to ze ALina niby sie teraz leczy nic nie oznacza ,musiałaby byc niepoczytalna w momencie popełnienia czynu, do drugie ocena stanu zdrowia musi byc przez biegłego sadowego. Podaje maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
gonia66 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 CZy są wieści oALdo???CZy ktos juz cos wie wiecej..?? CZy ten pies żyje..?? Quote
Ada-jeje Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [B]Agnieszka P, super ze jest ktos chetny zajac sie sprawa Aliny,[/B] najwazniejsze zeby osoby ktore trzymaly psy u Alina zglaszaly sie do Ciebie na PW. Sprawa jest ewidentna i Alina zostanie ukarana. Jezeli zalezy wam na tym zeby takich wyludzaczy na dogo bylo coraz mniej nie odpuszczajcie Alinie, niech ten przypadek bedzie postrachem dla kolejnych ktorzy nosza sie z takimi zamiarami. Quote
ocelot Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 My jesteśmy skłonne nie odbierać kasy za hotelikowanie, bo Czrek właściwie bez strat wyszedł, ale.... chciałybyśmy rachunek za kastrację i odpchlenie itd. 400 zł. to bardzo dużo jak a kastrację psa. Quote
*Monia* Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Z Aldo niestety nie było plotką :-(. Okoliczności i data odejścia psiaka nie są dokładnie znane. Sekcji nie będzie bo psiak został skremowany :shake:. Wszystko bez wiedzy osób odpowiedzialnych za psiaka... Dla Aldo (*)... Quote
Ada-jeje Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Istnieje mozliwosc sprawdzenia do jakiego zakladu utylizacj oddawala Alina psy. Mozna do nich wyslac pismo z zapytaniem ile i kiedy oddawala Alina S psy do utylizacji, w co tez nie bardzo wierze, raczej sa one zakopane w okolicy. Quote
lika1771 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Aldo slepaczku:-(:-(:-( niech odpowie za wszystko Quote
*Monia* Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Ada-jeje']Istnieje mozliwosc sprawdzenia do jakiego zakladu utylizacj oddawala Alina psy. Mozna do nich wyslac pismo z zapytaniem ile i kiedy oddawala Alina S psy do utylizacji, w co tez nie bardzo wierze, raczej sa one zakopane w okolicy.[/QUOTE] Jest potwierdzenie z zakładu, ale czy to Aldo? I data którą AlinaS podała nie zgadza się z tą na papierze... To już będą wyjaśniać... Quote
Alicja Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 brzydkie słowa i serdeczne :angryy: życzenia w kierunku tej baby mi sie na usta cisną [B] dla psiaków które z jej rąk straciły życie [*][/B] Quote
gonia66 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='*Monia*']Z Aldo niestety nie było plotką :-(. Okoliczności i data odejścia psiaka nie są dokładnie znane. Sekcji nie będzie bo psiak został skremowany :shake:. Wszystko bez wiedzy osób odpowiedzialnych za psiaka... Dla Aldo (*)...[/QUOTE] Jesssssssoooooooo..nie wierze....mialam taka nadzieje, ze to nieparwda..:(:(:( Aldo...piesku....co Cie spotkało..??:(...zamiast milosci i opieki dostałes smierć...:(:( Spij pieseczku.... [*] [*] [*] Quote
Kinia1984 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 mam rachunek za utylizacje Aldo z datą 26.05 czyli sroda...wlasnie wrocilam ...zrobilismy 400 km ale chlopaki juz u Owieczki...padam na pysk... Quote
Monika z Katowic Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Śpijcie spokojnie, skrzywdzone pieski, za TM[COLOR=black] [*] [*] [*][/COLOR] :(:(:( Quote
obraczus87 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Nie wiem.. ostatnio myslalałm o Barym.... Bary był pod opieka Owieczki. Został umieszczony u Aliny...a raczej Alina sama Go odebrala z lecznicy i wziela do siebie na Hotelik.. bez deklaracji.... a po jakims czasie Owieczka zostala poinformowana iz pies ma dom znaleziony przez Aline..... gdzie? Co? Jak?? Nie wiem... wielokrotnie sie dopytywalam na wątku kiedy będą zdjęcia... pisałam PW do Aliny z zapytaniamy o Barego..... teraz w obliczu tej tragedii śmiem twierdzić, iż Baremu też coś się stało i dlatego Owieczka dostała informację o znalezieniu nowego domku..... Boże :-( [url]http://www.dogomania.pl/threads/173372-BARY-mia%C5%82-by%C4%87-u%C5%9Bpiony-a-jednak-znalaz%C5%82-sw%C3%B3j-dom-%29[/url] Quote
ocelot Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 No cisną mi się same bluzgi na usta!!!!! Aldo ['] Quote
Recommended Posts