Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuziaM']Boze, co tam sie teraz musi dziac ????
Przeciez jesli w ciagu czwartku i piatku ( PRZEDZIWNE !!! ) zginely dwa psiaki, to znaczy, ze ich juz pewnie moze dawno nie ma,
a ktos za nie caly czas placil ....
To jawne oszustwo ![/QUOTE]

Jestem w coraz większym szoku.. bo coraz bardziej prawda wychodzi na jaw....
Chętnie zobaczyłabym ją w "interwencji" (na polsacie bo tvn odmówił zrobić reportaż jak była sprawa Ozzy'iego bo "ludzie ważniejsi" - tak pamiętam że napisano na wątku).

Może jak sprawa się nagłośni to już Pani A. nie rozpocznie od nowa działalności "hotelowej" za jakiś czas.

A widać jej wielką miłość do psów... Skoro oddaje własne bo musi iść do szpitala... A co, boi się że inne hoteliki to takie same jak ona miała? I to jest powód by własnych sierściuchów się pozbywać na stałe????

• Replies 754
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuziaM']Boze, co tam sie teraz musi dziac ????
Przeciez jesli w ciagu czwartku i piatku ( PRZEDZIWNE !!! ) zginely dwa psiaki, to znaczy, ze ich juz pewnie moze dawno nie ma,
a ktos za nie caly czas placil ....
To jawne oszustwo ![/QUOTE]

Wysoce podejrzany "zbieg okoliczności"!!!

Posted

[quote name='Franca81']Jestem w coraz większym szoku.. bo coraz bardziej prawda wychodzi na jaw....
Chętnie zobaczyłabym ją w "interwencji" (na polsacie bo tvn odmówił zrobić reportaż jak była sprawa Ozzy'iego bo "ludzie ważniejsi" - tak pamiętam że napisano na wątku).

Może jak sprawa się nagłośni to już Pani A. nie rozpocznie od nowa działalności "hotelowej" za jakiś czas.

A widać jej wielką miłość do psów... Skoro oddaje własne bo musi iść do szpitala... A co, boi się że inne hoteliki to takie same jak ona miała? I to jest powód by własnych sierściuchów się pozbywać na stałe????[/QUOTE]
Nie...ALina musi isc do szpitala, zeby sie wywinac z tego w co zabrnęła...Pewnie mysli, ze to dla niej ostatnia deska ratunku, ale nie wie, ze nic to jej nie da...po fakcie...i juz na pewno nie zrobi z dogomanek oszolomow, ktore zrobily na nia nagonkę...
Ja czekam caly czas na wieści o ALdo...z trudem przełknęlam wczoraj wiesc o "ucieczce" Koreczka...jeszcze sie nie otrzasnełam a dzis wieści o Aldo....wiele bym dala, zeby to okazało sie plotka...bo jesli nie jest..to nie mam juz cienia watpliwosci, ze to wszystko mogl być "przypadek"....

Posted

[quote name='Kinia1984']dziewczyny esperanza zadzwonila do Aliny poinformowac ja ze zabieram Aldo...A Aldo nie zyje...brak mi slow...podobno umarl na serce z czwartku na piatek i mam wziac rachunek za utylizacje...[/QUOTE]

na serce mówisz? pewnie zobaczył w jakich warunkach ma mieszkać to mu serce zamarło...matko:-( ile tam jest jeszcze psiaków? ogarnia to ktoś??????

Posted

[quote name='akacha']witam, moge miec zaległosci, bo przebrnęłam przez 50 stron poprzedniego watku, dalej nie dałam rady i przez pierwsze tego watku. Nasza sunia zabrana od alinaS jest juzst bezpieczna, ale mam inny problem. jakis czas temu AlinaS adoptowała od nas inna sunie, jest już u niej długo i wszystko wydawało se byc w porządku. tutaj jest jej wątek
[URL]http://www.rottka.pl/forum/viewtopic.php?p=50102#50102[/URL]

a tutaj mój ostatni wpis, nie mam gdzie zabrać Saby :(

PILNE, zadzwoniła do mnie AlinaS z informacja, ze musimy zabrac od niej Sabe, jak tylko zabiora od niej inne psy, które sa w hotelu. Po wyjeździe ostatniego hotelowanego zwierzaka, ona pozbywa się tez wszystkich swoich zwierzaków, oddaje psy i koty i idzie leczyć stargane afera nerwy do szpitala :(. Do zabrania z Saba pozostaje jeszcze jej przygarniety pies Agusek i jeden mały terierowaty 8-latek.
Sara do ludzi obcych jest nieufna, lubi kłapac, ale za żarcie zrobi wszystko, nawet pokocha, jak bedzie musiała. Do psów samców i kotów jest ok. POMOCYYY![/QUOTE]

czyli kolejny pies, którego adoptowała a teraz kaze zabrać, bo jak nie to do schronu!:angryy: ma franca samochód??? to niech wsiada i poodwozi k..a te biedne psiaki!!!

Posted

akucho jest kojec w Teresinie za 360 zł + karma i leczenie, ja na niego nie reflektuję, Aguś zupełnie się do niego nie nadaje, a miescse trzymam do jutra! Może Sabcia, choć Aguś bardzo lubi Sabcię:) i jak oni się rozstaną!!!

Posted

[quote name='agusiazet']akucho jest kojec w Teresinie za 360 zł + karma i leczenie, ja na niego nie reflektuję, Aguś zupełnie się do niego nie nadaje, a miescse trzymam do jutra! Może Sabcia, choć Aguś bardzo lubi Sabcię:) i jak oni się rozstaną!!![/QUOTE]

a moze jak sie razem lubią mogly by być w jednym kojcu...może by było taniej...ech ta kasa:(

Posted

[quote name='agusiazet']Chyba nie Aguś nie znosi zamknięcia i będzie usiłował uciec przy pierwszej nadarzającej się okazji:( I wtedy szukaj Agusia w polu!!![/QUOTE]

Aga...ale moze z sunią by to łatwiej zniósł...

CZY KTOŚ OGARNIA ILE TAM PSÓW JESZCZE JEST?????

Posted

Matko co za koszmar, aż boję się wchodzić na ten wątek :( Do tej pory nie byłam przekonana o tym żeby podawać Aline do sądu ale jej bezczelność powoduje że teraz uważam że jej się to należy. I mam 100% pewność że nie było żadnych przypadków ani niespodziewanych sytuacji, to co się stało, jest wynikiem bewzgledności i braku sumienia Aliny. Jeśli ten staruszek Aldo umarł to jestem pewna że stało się to na skutek warunków w jakich przebywał. O starsze pieski trzeba dbać szczególnie :(

Posted

Pisze w swoim imieniu.Jesli chcecie zgłaszać sprawe na policje oferuje pomoc prawna.
Ja jesli nie odda mi kasy moge tylko złozyć doniesienie o wyłudzenie i oszustwo.Poniewaz mojemu psu nic się nie stało.Po tym co przeczytałam uwazam ,ze nalezy ze niekrórzy maja podstwawy do doniesien z innych paragrafów.
Nie odpuszczajcie to ze ALina niby sie teraz leczy nic nie oznacza ,musiałaby byc niepoczytalna w momencie popełnienia czynu, do drugie ocena stanu zdrowia musi byc przez biegłego sadowego.
Podaje maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

[B]Agnieszka P, super ze jest ktos chetny zajac sie sprawa Aliny,[/B] najwazniejsze zeby osoby ktore trzymaly psy u Alina zglaszaly sie do Ciebie na PW. Sprawa jest ewidentna i Alina zostanie ukarana. Jezeli zalezy wam na tym zeby takich wyludzaczy na dogo bylo coraz mniej nie odpuszczajcie Alinie, niech ten przypadek bedzie postrachem dla kolejnych ktorzy nosza sie z takimi zamiarami.

Posted

My jesteśmy skłonne nie odbierać kasy za hotelikowanie, bo Czrek właściwie bez strat wyszedł, ale.... chciałybyśmy rachunek za kastrację i odpchlenie itd. 400 zł. to bardzo dużo jak a kastrację psa.

Posted

Z Aldo niestety nie było plotką :-(. Okoliczności i data odejścia psiaka nie są dokładnie znane. Sekcji nie będzie bo psiak został skremowany :shake:. Wszystko bez wiedzy osób odpowiedzialnych za psiaka...
Dla Aldo (*)...

Posted

Istnieje mozliwosc sprawdzenia do jakiego zakladu utylizacj oddawala Alina psy. Mozna do nich wyslac pismo z zapytaniem ile i kiedy oddawala Alina S psy do utylizacji, w co tez nie bardzo wierze, raczej sa one zakopane w okolicy.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Istnieje mozliwosc sprawdzenia do jakiego zakladu utylizacj oddawala Alina psy. Mozna do nich wyslac pismo z zapytaniem ile i kiedy oddawala Alina S psy do utylizacji, w co tez nie bardzo wierze, raczej sa one zakopane w okolicy.[/QUOTE]
Jest potwierdzenie z zakładu, ale czy to Aldo? I data którą AlinaS podała nie zgadza się z tą na papierze... To już będą wyjaśniać...

Posted

[quote name='*Monia*']Z Aldo niestety nie było plotką :-(. Okoliczności i data odejścia psiaka nie są dokładnie znane. Sekcji nie będzie bo psiak został skremowany :shake:. Wszystko bez wiedzy osób odpowiedzialnych za psiaka...
Dla Aldo (*)...[/QUOTE]
Jesssssssoooooooo..nie wierze....mialam taka nadzieje, ze to nieparwda..:(:(:(
Aldo...piesku....co Cie spotkało..??:(...zamiast milosci i opieki dostałes smierć...:(:(
Spij pieseczku....
[*]
[*]
[*]

Posted

Nie wiem.. ostatnio myslalałm o Barym.... Bary był pod opieka Owieczki. Został umieszczony u Aliny...a raczej Alina sama Go odebrala z lecznicy i wziela do siebie na Hotelik.. bez deklaracji.... a po jakims czasie Owieczka zostala poinformowana iz pies ma dom znaleziony przez Aline..... gdzie? Co? Jak?? Nie wiem... wielokrotnie sie dopytywalam na wątku kiedy będą zdjęcia... pisałam PW do Aliny z zapytaniamy o Barego..... teraz w obliczu tej tragedii śmiem twierdzić, iż Baremu też coś się stało i dlatego Owieczka dostała informację o znalezieniu nowego domku..... Boże :-(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/173372-BARY-mia%C5%82-by%C4%87-u%C5%9Bpiony-a-jednak-znalaz%C5%82-sw%C3%B3j-dom-%29[/url]