Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak ma różnokolorowe oczka,sierść taką czekoladową(?) to może to mix onka z husky ? (ostatnio nawet takie krzyżówki psedo sprzedają...) a może sam mix husky? półhusky? (np.matka husky ojciec nieznany)?

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Molli dziekuje za zaproszenie...jejka jaka cudna mordeczka:loveu:...żeby tego sk....pokreciło we wszystkie str,żebys spac nie umiał podlencu:snipersm::eek2:...zaznaczam i bede zagladac do cudenka

Posted

jestem z zaproszenia molli. biedny malutki..

bede zaglądać, a pewnie będzie organizowana jakaś zbiórka kasy-to się coś dorzucę.. Bo tylko tak moge pomóc:(

i trzymam kciuki za maleństwo śliczne!

Posted

[quote name='Thunder-Poland FCI']Witam,
szanowni Państwo dzięki wiadomości od Molli dowiedziałem się o tragedii jak się wydarzyła. W związku z powyższym, założyłem aukcję charytatywną na Krisa. Oto link:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1059057118

chciałem od razu zalicytować ale nie mogę licytować swojej aukcji. Mam nadzieję,że cena 4,00 nie jest ceną wysoką,jeżeli jednak tak uważacie proszę o sugestie.

Bardzo dziękujemy za aukcję na allegro. Dzięki niej więcej ludzi dowie się o Krisie i jest większa szansa na wsparcie finansowe no i domek. !

Posted

Zobaczymy jaki będzie odzew...bo jak na razie jest mizerny a nawet zerowy. Wysłałem Link do prawie 100 adresatów i jak na razie nic. Ale to może dlatego,że ludzie są w pracy...Zobaczymy jak będzie po weekendzie.
Może forumowicze się dorzucą bo jak na razie to tylko same wpisy...

Posted

Molli napisał(a):
Magda dziękujemy za zdjęcia i nowe wieści o Krisie :Rose:
On ma dwa różne oczka, czy tylko na zdjęciach tak wyszło?

Daśka, dziękujemy :Rose:
Pomyślę nad tekstem i prześlę Tobie ;)

podnoszę i czekam na foteczki:-)

Posted

[quote name='Thunder-Poland FCI']Witam,
szanowni Państwo dzięki wiadomości od Molli dowiedziałem się o tragedii jak się wydarzyła. W związku z powyższym, założyłem aukcję charytatywną na Krisa. Oto link:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1059057118

chciałem od razu zalicytować ale nie mogę licytować swojej aukcji. Mam nadzieję,że cena 4,00 nie jest ceną wysoką,jeżeli jednak tak uważacie proszę o sugestie.

Dziękujemy w imieniu Krisa za aukcje, za chwilę wkleję link do pierwszego postu ;)

[quote name='daśka']podnoszę i czekam na foteczki:-)

Mail już wysłany, dzięki ;)

Posted

Maluszek jest śliczny! Te oczy mnie urzekły! Boże gdybym mogła dać mu DT. ale przy moich dwóch tajfunach bałabym sie że go przetrącą i zrobią tylko większą krzywdę.
Zapisuję i będę odwiedzać małego :)

Posted

boże ten psiak jest prześliczny:loveu:
taki młody, a już poznał co to jest cierpienie i bezdusznośc "właściciela":-(
osobiście zabiłabym takiego człowieka, który wyrządził tej psinie taką krzywdę :angryy: