Medorowa Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 No proszę, jaka zdolna bestyja;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 malawaszka napisał(a):a co te hopki takie niskie??? :razz: ahhh chyba też pokombinuję i coś zbuduję Lunie :evil_lol: jakiś zamek na przykład :evil_lol: Hopki niskie, bo to sa nasze debiuty w tej dziedzinie;) Quote
Anza&Hacker Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Dawno nas nie było^^" :roll: Zaległości nadrobione:cool3: - fotki super!... zwłaszcza ta ostatnia - śliczna szeeeroooka bigosia mordzia:p p.s. jak już będziesz miała te 'wykałaczki' to napisz koniecznie jak się sprawują - będe wiedzieć czy o takich też moge myśleć, bo planuje mojemu jakieś tyczki zakupić... jak dotąd myślałam o pcv, ale one są droższe chyba;) Quote
Vectra Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 No skaczący Bigosik obecny , a gdzie Twoje skaczące foty :razz: :evil_lol: Quote
bigos Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Vectra napisał(a):No skaczący Bigosik obecny , a gdzie Twoje skaczące foty :razz: :evil_lol: Sprzęcior jeszcze nie dojechał;):evil_lol::diabloti: Quote
PIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Cześć Bigos, :multi: czemu mnie wczoraj tutaj nie chcialas wspóścic ?:mad: :evil_lol: Quote
bigos Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Witaj PIKA:multi::multi::multi: Nic mi o tym nie wiadomo:cool1: Quote
bigos Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Sprzęcior dojechał, ale listowy zostawił awizo i odbiorę dopiero w poniedziałek:placz::placz::placz: Quote
bigos Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 A tutaj małe spotkanko z sasiadką owcą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 buuuuuuu a nie możesz śmignąć na poczte :razz: :razz: :razz: Quote
Anza&Hacker Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Śliczne macie te polne okolice... no i owca (moja krewna:cool3:) też jest śliczna:p ...nie moge doczekać się relacji z użytkowania nowego sprzętu;) Quote
malawaszka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 ooo Bigos a co to za cudo zakupiłaś??? :razz: :razz: :razz: Quote
Vectra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 malawaszka napisał(a):ooo Bigos a co to za cudo zakupiłaś??? :razz: :razz: :razz: wykałaczki :evil_lol: :evil_lol: Quote
gochgoch Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 hej bigosy...będziecie jutro na agility? pewnie wiele zależy od pogody... Quote
bigos Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 gochgoch napisał(a):hej bigosy...będziecie jutro na agility? pewnie wiele zależy od pogody... bigosy nie jadą bo ABC ma przerwę urlopową do 19 sierpnia:placz::placz::placz: Vectra - poczta czynna do 18-tej, a listowy musi to złożyć/odprowadzić z powrotem na poczte i pewnie do tej godziny nie zdąży biedak;) Poczekajcie ludu niecierpliwy do poniedziałku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: KaRa_TC - padało cholerka cały dzień. Foteczki są sprzed kliku dni:eviltong: Taura - pola znajdują się zaraz za małym laskiem , który roślnie koło mojego mieszkanka:p Anza&Hacker -krewna?:hmmmm::hmmmm::hmmmm:wykałaczkowa relacja w poniedziałek po pracy:cool1: malawaszka - wykałaczki w rozmiarze XXL:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Vectra - no właśnie;) Quote
bigos Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Akcja pod kryptonimem "OWCA" cd.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tamiczek Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 masz pięknego pieska kocham mysliwki:loveu: Quote
bigos Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 tamiczek - witam serdecznie i dziękuje za miłe słowa:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 bigos napisał(a):malawaszka - wykałaczki w rozmiarze XXL:evil_lol::evil_lol::evil_lol: łomatko no faktycznie czytałam o wykałaczkach, ale przywykłam, że na dogo wszyscy kupują nowe aparaty :oops: pomyślałam, że też kupujesz aparat :p :lol: Quote
Anza&Hacker Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 bigos napisał(a):Anza&Hacker -krewna?:hmmmm::hmmmm::hmmmm:wykałaczkowa relacja w poniedziałek po pracy:cool1: Krewna to moja bo mi rodzice dali takie dziffne imie Rachel i to jest z hebrajskiego, a po przetłumaczeniu na polski dosłownie znaczy owca:razz: śliczne dalsze zdjęcia z łowieczką:lol: ...już nie możemy się doczekać relacji z wykałaczek:multi: Quote
bigos Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Anza&Hacker napisał(a):Krewna to moja bo mi rodzice dali takie dziffne imie Rachel i to jest z hebrajskiego, a po przetłumaczeniu na polski dosłownie znaczy owca:razz: Twoje pierwsze imię to Rachel? Pięknie:p Anza&Hacker napisał(a): śliczne dalsze zdjęcia z łowieczką:lol: ...już nie możemy się doczekać relacji z wykałaczek:multi: Dziekuję:loveu::loveu::loveu: Quote
Dosia&Borys Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Bigos jest śliczny :loveu: owieczka też niczego sobie :p pozdrawiamy Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Foteczki sliczne, ale nie myśl, że fotami owcy wywiniesz się od sfotografowania siebie w slalomie:cool3: Czekamy... Tylko nie zrób sobie krzywdy wykałaczkami..... Bo Bigosik będzie musiał zakończyć karierę:evil_lol: Quote
Recommended Posts