Pysia Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='bigos']Dzisiaj, dzięki uprzejmości Taury :Rose:(i Dino;)) Bigosek pierwszy raz w życiu spróbował i pokonał kilkakrotnie tunel agility (miękki):multi::multi::multi: Witam :) A jaki Bigosek z siebie zadowolony :multi: :multi: :multi: Quote
Maga100 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='KaRa_TC']Chyba łosia jeszcze nie zauważył:evil_lol: widać mało spostrzegawczy :evil_lol: Witaj, Bigos :p Quote
bigos Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='Maga100']widać mało spostrzegawczy :evil_lol: Witaj, Bigos :p Witaj Leonku:multi::multi::multi: KaRa_TC - mam się umówić z Kinga od Dinosława i wtedy sobie poskaczemy po torze i porobimy foteczki. Wczoraj to było takie nieformalne, przypadkowe spotkanie;) Quote
jo-jo Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='bigos'] Sceńśliwy pies :loveu: Quote
Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Dzieńdobry :multi: :multi: :multi: fajny duet :cool3: :cool3: Bigos z dziczyzną :sabber: :sabber: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='bigos']Dzisiaj, dzięki uprzejmości Taury :Rose:(i Dino;)) Bigosek pierwszy raz w życiu spróbował i pokonał kilkakrotnie tunel agility (miękki):multi::multi::multi: No bravo. bravo!!!:multi: A skąd tunelik wytrzasnęłyście? :cool3: Quote
bigos Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='Paskuda_Bandzior']No bravo. bravo!!!:multi: A skąd tunelik wytrzasnęłyście? :cool3: Taura ma własnej roboty:cool3: Ale planuję przejechac się do IKEA i obejrzeć cosik takiego Quote
bigos Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Nie wiem tylko czy jest wymiarowy??? Rozmiary po złożeniu Długość: 176 cm Wysokość: 46 cm no i ta cena: 79,95 PLN / :angryy: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 A są one w IKEI ? Bo jakiś czas temu wiem, że brak ich było na sklepie :mad: A Taura ma własnje roboty i się nie chwali:cool3: Tauro koleżanko po fachu (samoróbki górą!!!!!) może jakieś fotencje Twych dzieł????:cool3: Quote
bigos Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Na stronie internetowej (Poznań) są:cool1: REGULAMIN AGILITY CENTRALNY ZWIĄZEK KYNOLOGICZNY (S.C.C.) F.C.I. TUNEL SZTYWNY Średnia wewnętrzna : 60 cm Długość 3-6 m Giętki, pozwala na ukształtowanie jednego lub kilku zakrętów. Quote
anetta Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Fajny ten tunel :razz: Ladny kolor :lol: Chyba po "rozlozeniu"? :razz: Ja nawet nie wiem jaka jest dlugosc i wys. normalnego tunelu :hmmmm: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 No to wychodzi, że za mały :mad: Quote
bigos Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='anetta']Fajny ten tunel :razz: Ladny kolor :lol: Chyba po "rozlozeniu"? :razz: Ja nawet nie wiem jaka jest dlugosc i wys. normalnego tunelu :hmmmm: "Złożeniu"-to wyrażenie ze strony internetowej IKEA;) Paskuda_Bandzior No to wychodzi, że za mały :mad: Zdecydowanie:placz::placz::placz: Ale ja się przejadę do IKEA, bo na stronie internetowej nie ma całego asortymentu, a cosik mi się zdaje, że widziałam kiedyś taki długaśny, zielony;) Quote
bigos Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='Taura']bigos tak jak mówiłam zapraszam na tor w każdej chwili (po uprzednim powiadomieniu:diabloti: ) ;) Dziękuję:buzi:Skorzystam na pewno:p takimi oblechami. ani to pomalowane a ni nic. Kinga-co Ty chcesz od swoich przeszkód. Elegancki tor:razz: Quote
gochgoch Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 on ma tutaj taki dziwny kolor,że pomyślałam,że to jakiś weimar....:loveu: Quote
PIKA Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Cześć bigos :multi: [quote name='bigos'] Długość: 176 cm ten tunel taki dlugi jak ja :evil_lol: soechaknie bym się czolagac pezz niego nie musiala :evil_lol: Quote
chicken Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 CO to taka moda na agility nastapila... :p:p Quote
bigos Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 [quote name='chicken']CO to taka moda na agility nastapila... :p:p Bo to świetna zabawa:p Znalazła dzisiaj: [SIZE=2]Do karmy dołączamy atrakcyjny prezent w postaci TUNELU AGILITY Royal Canin. Stanowi on ciekawy element zabaw z psem. Wykonany jest z mocnego materiału, sprawnie i szybko się rozkłada. Średnica ok. 60cm. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już knuję jak go sobie załatwić. Quote
bigos Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 PIKA napisał(a):Cześć bigos :multi: Witaj:multi::multi::multi::multi: Quote
KaRa_ Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='bigos']Bo to świetna zabawa:p Znalazła dzisiaj: [SIZE=2]Do karmy dołączamy atrakcyjny prezent w postaci TUNELU AGILITY Royal Canin. Stanowi on ciekawy element zabaw z psem. Wykonany jest z mocnego materiału, sprawnie i szybko się rozkłada. Średnica ok. 60cm. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już knuję jak go sobie załatwić. To już załatw dwa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ostatnio robiłam zakupy w Krakvecie jakbym wiedziła,że taki tunel jest to bym się spytała bo przysłali mi ostatnio wiadro RC:evil_lol: Quote
Mi. Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='bigos']Bo to świetna zabawa:p Znalazła dzisiaj: [SIZE=2]Do karmy dołączamy atrakcyjny prezent w postaci TUNELU AGILITY Royal Canin. Stanowi on ciekawy element zabaw z psem. Wykonany jest z mocnego materiału, sprawnie i szybko się rozkłada. Średnica ok. 60cm. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już knuję jak go sobie załatwić. ja też taki chce:multi:. Gdzie go znalazłaś?? Quote
olekg89 Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Czesc I jak tam przygotowania do zlotu? załatwiłas sobie już nocleg u kogos w namiocie? Quote
bigos Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 [quote name='KaRa_TC']To już załatw dwa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ostatnio robiłam zakupy w Krakvecie jakbym wiedziła,że taki tunel jest to bym się spytała bo przysłali mi ostatnio wiadro RC:evil_lol: ja też taki chce:multi:. Gdzie go znalazłaś?? Dziewuchy, jutro dzwonię do faceta (sklepu ) z Poznania to się wszystkiego dowiem. Generalnie trzeba kupić 15kg RC;)Niestety oferta jest ważna do karm dla boksiów, ON-ków i szczeniaków dużych ras:-(, alke spróbuję go naciągnąć co by sprzedał do RC Large Breed:razz::razz::razz: Jutro dam znać:cool1: Czesc I jak tam przygotowania do zlotu? załatwiłas sobie już nocleg u kogos w namiocie? Pomalutku się przygotowuję-mam karimatę, śpiwór, zupki (taką ilość, że chyba dostanę skośnych oczu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:). A spać będę w namiocie u AgaChips:p Quote
barbara.h Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Bigos,przystojniak! a czy on by zapolował na tę owieczkę jak by była w jego zasięgu? :roll: super mina roku!!! :evil_lol: Quote
Recommended Posts