bigos Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Jureja napisał(a):Widzę,że będziemy mieć nowy tor agility:cool3: :evil_lol: . Jak Bigosek radzi sobie na torze? Praca, praca i jeszcze raz praca... (i zabawa;)) Quote
bigos Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja myślałam ze to wykałaczki:oops: A to torba na nie:splat::stupid::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 bigos napisał(a): Wspaniała praca bioder, tylko co to za taniec :cool3: Świetne fotki jęzorkowe :loveu: :multi: Quote
Vectra Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 ja myślałam że to patyczki do szaszłyków :evil_lol: :evil_lol: potem się doczytałam że to do slalomu i się zaczełam zastanawiać dla kogo ten slalom z wykałaczek :evil_lol: :evil_lol: cholera ja jeszcze dziś śpie i ciężko myśle :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 beria napisał(a):Wspaniała praca bioder, tylko co to za taniec :cool3: Świetne fotki jęzorkowe :loveu: :multi: Taniec - wygibaniec z elementami salsy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Vectra -a proponowałam poranną kawke;) Taura - a gdzie taki sklepik przyjazny?:razz: a aport to niech sobie wybije ze swojej małej gówki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:On i tak jest już uzależniony:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 naturalnie z propzycji kawowej skorzystałam ,ale kawa jakoś mnie nie dobudza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Taura napisał(a):Ide sobie do M1 do ZOO Franowo. Pytam ile kosztuje klikier. Pan mi odpowiada że pewnie coś ok. 10zł i że nie mieli jeszcze nic takiego ale dostali darmowe do karmy i moge sobie wybrać za friko. :lol: Więc sobie zabrałam białego w kształcie kosteczki od Eukanuby. :lol: Tam to mają ceny kosmos:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, ale się tam przejdę i może uda mi sie wyłudzic od nich małe co nieco:knuje::knuje::knuje: Taura napisał(a): Jeszcze Cię zaskoczy jak nie zdążysz rozłozyć slalomiku, a Bigolek wszystkie WYKAŁCZKI zwinie :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i szparki pomiedzy zębami poczyści:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Honey Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Vectra napisał(a):ja myślałam że to patyczki do szaszłyków :evil_lol: :evil_lol: potem się doczytałam że to do slalomu i się zaczełam zastanawiać dla kogo ten slalom z wykałaczek :evil_lol: :evil_lol: cholera ja jeszcze dziś śpie i ciężko myśle :evil_lol: :evil_lol: Ja tez mialam takie skojarzenia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 bigos napisał(a):Dzisiaj zamówiłam sobie paliki do agility: Sobie zamówilaś? :evil_lol: Postaw SOBIE jeszcze hopki :evil_lol: Quote
sylrwia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Nie masz serca :shake: jak można tak zmęczyc psa, że mu język wypada :mad: Quote
Vectra Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 PIKA napisał(a):Sobie zamówilaś? :evil_lol: Postaw SOBIE jeszcze hopki :evil_lol: i koniecznie zrób fotki - koniecznie musze zobaczyć jak pokonujesz wykałaczkowy slalom :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Vectra napisał(a):i koniecznie zrób fotki - koniecznie musze zobaczyć jak pokonujesz wykałaczkowy slalom :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:A żebyście wiedziały,że sobie fotki strzelę:lol::lol::lol: Quote
bigos Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 sylrwia napisał(a): Nie masz serca :shake: jak można tak zmęczyc psa, że mu język wypada :mad: Jak jest temp. 32 st.C (albo więcej), to za wiele nie trzeba robić, żeby "osiągnąc taki efekt" A do tego wode mam zawsze w pobliżu i robimy częste przerwy Quote
Honey Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 bigos napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:A żebyście wiedziały,że sobie fotki strzelę:lol::lol::lol: Ale fajnie, bede czekac :multi: :evil_lol: Quote
bigos Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Honey napisał(a):Ale fajnie, bede czekac :multi: :evil_lol: No teraz to ja sobie postawiłam to za punkt honoru. Zdięcia macie jak w banku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Koma Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Haha już się nie mogę tych fot doczekać :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 bigos napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:A żebyście wiedziały,że sobie fotki strzelę:lol::lol::lol: i nas zastrzelisz :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 bigos napisał(a): Hmm :hmmmm: Pańcia chyba musiała lezeć pod Bigoskiem żeby takie zdjęcia zrobić :evil_lol: :loveu: Quote
Tośka_m Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Bigos - czy 5 sztuk tych pięknych "wykałaczek"to nie jest za mało? Taura - ja też mam ten gratisowy do eukanuby. Koszmarny wydaje dźwięk, nieprawdaż? :cool3: Quote
bigos Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 PIKA - :snipersm::snipersm::snipersm::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nugatowa -:PROXY5: bingo!!!!!!!!!:multi: Tośka_m - Bigos - czy 5 sztuk tych pięknych "wykałaczek"to nie jest za mało? Na razie to ja potrzebuję 2-3 sztuki, bo my dopiero zaczynamy naukę:cool1:Ale zapobiegawczo wzięłam (sobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) 5 sztuk. Może Bigosek bedzie tak wybitnie zdolnym uczniem, że będzie potrzeba dokuić jeszcze:cool3::cool3: Quote
bigos Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Sobotnie agility:lol:Na początek to Bigosek skacze (a ja później sobie poskaczę:evil_lol::evil_lol:. Zdjęcia autorstaw Taury:lol: Quote
bigos Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 A teraz moje autorstwo::loveu::loveu::loveu: Quote
KaRa_ Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 bigos napisał(a):A teraz moje autorstwo::loveu::loveu::loveu: Czego szukał piłeczki na sznurku czy patyka?:cool3: Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 a co te hopki takie niskie??? :razz: ahhh chyba też pokombinuję i coś zbuduję Lunie :evil_lol: jakiś zamek na przykład :evil_lol: Quote
beria Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 bigos napisał(a):A teraz moje autorstwo::loveu::loveu::loveu: Jak taki długi jęzorek mieści mu się w paszczy :cool3: Quote
Recommended Posts