bigos Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Taura napisał(a):Hmmm pewnie Ci chodzi o przystanek autobusowy przy "moim" Gimnazjum? :cool3: Taaaa niepowiem wygląda to troche jak petla autobusowa :diabloti: Przy gimnazium jest przystanek linii nr 9 i dalej, dalej masz bazę WIRAŻ BUS i lasy;) Quote
bigos Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='Gabryjella']Kasiu pierwszy raz do was zajrzałam :oops: a szkoda bo Bigos jest śliczny :p Witam i zapraszam częściej:multi::multi::multi::multi: Taura - do zobaczonka:lol: Quote
bigos Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Pani znowu na dogo to jej troszkę poprzeszkadzam i zajmę jej miejsce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jednak stwierdzam, że to nie dla mnie - nudze się:evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 No co??? Bigosek też chce zobaczyć co o nim na dogo piszą:) Quote
Esfera Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='bigos'] trochę jogi i wszędzie się zmieszcze :evil_lol: :loveu: Quote
Jureja Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='bigos'] Jaki potulny,grzeczny Bigosek:loveu: .Pewnie nieżle go wymęczyłas na spacerku:cool3: . Quote
bigos Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 Patikujek_Zabrze - on ciekawski to jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Esfera - uprawia jogę jak większość psiaków z dogo:evil_lol: Jureja - dziękuję:loveu::loveu::loveu: Quote
bigos Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)komputermaniak:p A jak!!!!!!!!Ma to po Pani:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zaba14 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 a ja mam wrażenie że ta dogomania go nudzi :evil_lol: Quote
mar....ka Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Witam!!! Przyszłam w rewizytę do Bigoska. Swoja drogą super imię. Piesek cudny i do tego z pasją informatyczną.....:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 zaba14 napisał(a):a ja mam wrażenie że ta dogomania go nudzi :evil_lol: Ooooo ! Mnie też wydaje się, że on zlewa Dogomanię ! :evil_lol: Widać Anie mają niezależnie od wieku podobny ogląd rzeczywistości ... :lol: :lol: :lol: A tak ogólnie to mało coś bigosowych zdjęć ... Quote
wiq Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Śliczny pies:) to jedna z moich ulubionych dogogalerii:) p.s. moje psy obia bardzo nieszczesliwe miny, gdy widza, ze zasiadam do komputera:evil_lol: na szczescie krzeslo mam tak niewygodne, ze nie probuja go taktycznie zajac;) Quote
bigos Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 majoka - witamy i zapraszamy częściej:loveu::loveu::loveu: HankaRupczewska - mało:-o:-oRaczej za mało do nas zaglądasz i nie śledzisz nowinek:evil_lol: wiq - dziękuję:calus::calus::calus: jo-jo - :evil_lol: Quote
wiq Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 bigos, nie ma za co, szczera prawda:lol: musze pisac, ze czekam na nowe fotki?;) Quote
KaRa_ Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 To musi być duża pufa,że Bigos wmiare się na nią mieści bo z niego to kawał psa:lol: Quote
gochgoch Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 KASIU DROGA!!!Kolejny raz błagam o wybaczenie!!! no kurcze po prostu do późna się pracowało i się zwyczajnie, po ludzku, porzadnie zaspało na agility....:oops::oops::oops: wiem, wiem, że z takim podejściem to my Uny nie dogonimy...:mdleje:...ale... może jest jeszcze jakaś nadzieja....:placz::placz:...?? a jak tam było????podobało się??? Bigosik sie spisał???? pozdrawiamy!!! choć trochę się Was boimy...:roll: Quote
bigos Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Gosiu, poniżej podaje link - można obejrzeć fotki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12399&page=15 Fajnie było, ale z Bigoskiem to ja mam duuuuuuuuużo pracy:cool1: Jego "nałóg piłeczkowo-patolkowy" nie pozwala mu się skupić na tyle na ile jest to konieczne:cool1: Ale nie poddaję się i za tydzien znowu wybieram się na tor:p Zapraszam Gosiu jest naprawdę fajnie. A jeżeli chodzi o Twój brak czasu, to ja to rozumiem - też pracuję;) Pozdrawiam Ciebie i Hugolinka:loveu: Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 hahaha na tej focie Bigos wygląda na nieźle rozbawionego z powodu przejęcia miejscówki przed kompem ;) Quote
Hanna R. Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='bigos'] HankaRupczewska - mało:-o:-oRaczej za mało do nas zaglądasz i nie śledzisz nowinek:evil_lol: :evil_lol: A tam ! Jestem na bieżąco. :p Quote
bigos Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Dzisiaj były sianokosy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Ale ślicznie tutaj Bigos wyszedl:loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 ale on jest ladny:loveu: pierwsze zdjecie przypomina mi reklame pedigree, jakiejs konserwy bodajze;):lol: Quote
Esfera Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='bigos'] no proszę jaki skoczny chłopak !:evil_lol: piękne zdjęcia Kasiu :cool3: Quote
Recommended Posts