Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 bigos napisał(a):Szef jest kochany.............:p:p:p no widzisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
gochgoch Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 setna strona, setna strona, setnia strona!!!!!!!!!!!!!! Gratulujemy!!! Quote
bigos Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 gochgoch napisał(a):setna strona, setna strona, setnia strona!!!!!!!!!!!!!! Gratulujemy!!! U mnie jest 50-ta!!!!!!!Ale niebawem tysięczny post:lol::cool3: Quote
bigos Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Wykałaczki stoję, ale oparte o scianę, bo leje jak z cebra:placz::placz::placz: Quote
Hanna R. Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 bigos napisał(a):Szef jest kochany.............:p:p:p Kasiu, wierzę ,że szef przeczyta TO właśnie - a nie to, co napisałas poprzednio :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 To ja się tu wetnę z tysięcznym postem :multi: :multi: :multi: :knajpa: :knajpa: :cunao: Gratuluję, pozdrawiam! Marysia i Una (które w tym ulewnym deszczu były na rowerku :roll:) Quote
anetta Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 bigos napisał(a):no comments:evil_lol: Az tak zle? :razz: Ale przynajmniej dobrze ze jest kochany :lol: Juz sie nie moge doczekac wykalaczek :eviltong: Quote
bigos Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):To ja się tu wetnę z tysięcznym postem :multi: :multi: :multi: :knajpa: :knajpa: :cunao: Gratuluję, pozdrawiam! Marysia i Una (które w tym ulewnym deszczu były na rowerku :roll:) Witaj Marysiu:loveu: Oj, mnie też korci co by pójść na rowerek (mimi, że deszcz dzisiaj znowu pada:placz:) HankaRupczewska - ja mam nadzieję, że on na dogo nie wchodzi:evil_lol:, mimo, że zapalony psiarz;):p anetta - wykałaczki muszą poczekać na lepsze, niedeszczowe czasy:-( Quote
PIKA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Cześć Bigosik :multi: Rozłóz wykalaczki w domu :evil_lol: chyba, ze Ci dach przecieka :evil_lol: Marysia_i_gończy napisał(a): Marysia i Una (które w tym ulewnym deszczu były na rowerku :roll:) Una tez pedałowala? :evil_lol: Quote
bigos Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Bigosik :multi: Rozłóz wykalaczki w domu :evil_lol: chyba, ze Ci dach przecieka :evil_lol: Witaj PIKA:multi::multi::multi: Jakoś tego nie widzę:lol!::lol!::lol!: Dzisiaj nie pada, woda po malutku wsiąka, więc niebawem mam nadzieje wybrac się na mój własny slalomik;) Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 CZeść :multi: :multi: :multi: czyli jest szansa że dziś wstawisz slalomowo-wykałaczkowe fotki :cool3: Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 oooooooo sorki wielkie hahahaha wpadło tu gdzie nie trzeba Quote
PIKA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Vectra']znalazłam takie foty :] Vectra czy tobie się galerie nie pomyliły? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 :hmmmm: ja tu chciałam Bigoska pooglądać i wykałaczki, a tu co?? Panna Sz i wredny kotek :evil_lol: Quote
sylrwia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Co słychać u czekalodowego przystojniaka?:razz: Quote
Mi. Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Vectra']znalazłam takie foty :] fajny bigosek:evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Stanowczo domagam sie fotek Bigosa (i nie tylko :cool3: ) w slalomie z racji tego, że dzisiaj pogoda była bardzo dobra i nie przyjmuje juz żadnego wytłumaczenia!:mad: :eviltong: A co do szefa to..... jak się dowiem kto to to sama mu adres dgm podam :D Quote
bigos Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Wykałaczki dzisiaj się przeleżały:placz::placz::placz: Ale jutro jak będzie taka pogoda jak dzisiaj to je wypróbujemy:painting: Quote
bigos Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 W zamian (co by załagodzić napięta sytuację zniecierpliwionych:evil_lol:) Quote
Medorowa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ale rodzinna foteczka:cool3: :cool3: :loveu: A Bigosik jak się na niej uśmiecha:cool3: Quote
tunio Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 A ja tak niesmialo sie wkradam i od razu zapytuje po kim jest Bigos ? :cool1: Quote
KaRa_ Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='bigos']W zamian (co by załagodzić napięta sytuację zniecierpliwionych:evil_lol:) Kasiu i Bigosku świetna z Was para:cool3: Quote
bigos Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 *luthien* - metamorfoza:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Młodszy, piękniejszy, zgrabniejszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: madzia i medor - :lol::lol::lol: carragan- rodzice nieznani:shake::shake::shake: KaRa_TC - dziękuję:loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Kasiu prawda że się na mnie nie gniewasz za te omyłkowo wstawione fotki w waszej galerii :cool3: :cool3: :cool3: bo ja nie wiem jak to się stało że one tu a nie tam się znalazły :siara: :siara: :siara: :siara: :grins: Quote
diabelkowa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 on jest cuudny uwielbiam patrzec na wasz bannerek i do galeryjki wpadac ale wreszcie cos napisalam :D ale to imie wprost boskie:loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts