Behemot Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ten jęzorek wygląda jak doczepiony :evil_lol: Quote
Daisunia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 pełnia szczęscia ;)) super zdjecia ps. tak przy okazji... zapraszam do naszej malamuciej galerii Quote
bigos Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 *luthien* - :lol::lol::lol: Taura - zobaczysz jakie szczęście ogarnie go w sobotę. Jęzor będzie się ciągnął po ziemi:evil_lol: Behemot - :evil_lol::evil_lol::evil_lol:To 100% naturlany jęzor:evil_lol: Daisunia - dziękuję A galerii poszukam, bo bannerka brak:shake: Quote
anuleq Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Jakby sie smial i wystawial jezor ;) Toż to urodzony model! :) Quote
bigos Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 KaRa_TC napisał(a): Ale Bigosik ma ozorek wielki:evil_lol: Żeby nie rzec Ozzulec:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 bigos napisał(a):Żeby nie rzec Ozzulec:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Do Ozzulca jeszcze daleko:evil_lol: Ale Bigos z ozorkiem musi to być fajana sprawa:evil_lol: :lol: :lol: Quote
bigos Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Mila - koleżanka z osiedla:loveu::loveu::loveu: No dobra, dobra... kolejna narzeczona. Bigosek chyba powinien "uruchomić" harem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Anioł - kolega Bigoska (cyt. rywal):evil_lol: i Bigosek solo...:loveu: Quote
zaba14 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 widze że Bigosek ma się gdzie wybiegać.. :razz: no i nie mogę się powstrzymac..aaa śliczny dobuś :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Łąk, pól i lasów ci u nas dostatek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zaba14 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 My tez nie nazekamy ;) wydrap ode mnie za uszkiem Bigosa ;) Quote
Vectra Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 wow ile fajnych fotek :loveu: :loveu: :loveu: ten dobcio nazywa się Anioł ?:-o :evil_lol: Quote
bigos Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 zaba14 - dziękuję, wydrapię Vectra - łagodny jak anioł. Dosłownie. Mimo, że na karku ma juz kilka latek:lol: Quote
gochgoch Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='bigos']Cosik na poprawę humoru: uuu...no nie wiem czy to smaczne jest..czy to raczej niesmaczne jest....:cool3::cool3: Quote
KaRa_ Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='bigos']Mila - koleżanka z osiedla:loveu::loveu::loveu: No dobra, dobra... kolejna narzeczona. Bigosek chyba powinien "uruchomić" harem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Anioł - kolega Bigoska (cyt. rywal):evil_lol: i Bigosek solo...:loveu: Bigosik zadaje sie tylko z czekoladkami i slusznie ( z wiadomych wzgledow:evil_lol: )! Quote
bigos Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 gochgoch napisał(a):uuu...no nie wiem czy to smaczne jest..czy to raczej niesmaczne jest....:cool3::cool3: no na pewno ma być smieszne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 KaRa_TC napisał(a):Bigosik zadaje sie tylko z czekoladkami i slusznie ( z wiadomych wzgledow:evil_lol: )! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Czekolady trzymają sie razem:evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 hihi jak się Bigosik czai zza krzaczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie dość że szczęśliwy (co widać) to i wybiegany :razz: Quote
mm.templum Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 ................................................................[ Witam "tej"!!!! Zartuje,ale nareszczie z "wuchty wiary" na dogo ktos z mojego ukochanego Poznania!!!! Galeryjka przesliczna i Bigosik mega słodzina i do tego te znajome maltańskie rejony!!! Mieszkałem tam bliziutko duzo latek(ul.Tomickiego) wiec moze nawet kiedys sie mijalismy na spacerku!!! Pozdrowienia i do usłyszenia!!!!!marek i nikolas Quote
Esfera Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 witam Pańcie Bigoska i Bigoska Pańciowego :) nadrabiam zaległości i trafiłam na to czekoladowe cudo : [quote name='bigos'] :loveu: Quote
bigos Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='mm.templum'][ Witam "tej"!!!! Zartuje,ale nareszczie z "wuchty wiary" na dogo ktos z mojego ukochanego Poznania!!!! Galeryjka przesliczna i Bigosik mega słodzina i do tego te znajome maltańskie rejony!!! Mieszkałem tam bliziutko duzo latek(ul.Tomickiego) wiec moze nawet kiedys sie mijalismy na spacerku!!! Pozdrowienia i do usłyszenia!!!!!marek i nikolas Witam serdecznie!!!!Ja dłłłłłłługi czas mieszkałam na os. Zwycięstwa, a Malta to tak przy okazji. Ale być może....;):razz: Esfera - ja takze witam Panią i pana Zbira. :multi: Dawno u nas (i wogóle na dogo) was nie bylo:mad: Taura - święte, święte:p Quote
bigos Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Taura napisał(a):A chodzisz czasem do lasu i na pola koło hmmm jakby Ci to powiedziec... W każdym razie widać je od "Lewiatana". ;) :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Nie za bardzo!!!!!!!!!W która stronę??? Quote
bigos Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Taura napisał(a):Jak wychodzisz z osiedla Promykowego (tam gdzie się jutro spotykamy) idziesz w lewo na krzyżówke, na krzyżówce w prawo, cały czas prosto aż dojdziesz do krzyżówki przy której polewej stronie jest maleńkie centrum handlowe Agrobex, skręcasz na niej w lewo cały czas prosto mijasz piekarnie, 1001 bobaskówi, Lewiatana, Drogerie i mięsny :diabloti: Idziesz sobie dalej aż do następnej krzyżóki która jest taka prostopadła z niej juz widac pola a za nimi jest lasek a w lasku rzeczka :evil_lol: No to tak pokrótce, w każdym razie sie pytam bo mieszkam 100m od tego lasu ;) :PROXY5::PROXY5::PROXY5:O tego Lewiatana chodzi! A ja myślałam, że o tego przy ulicy Kórnickiej:evil_lol: Czasami tamtędy chadzam. Zwłaszcza w rejonie zajezdni autobusowej. Tam jeżdżę rowerkiem. Piękne łąli i lasy:cool3: Quote
Recommended Posts