Jump to content
Dogomania

Bigos- czekoladowy wyżeł niemiecki & NIKON - czarna lustrzanka :)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

*luthien* - :lol::lol::lol:

Taura - zobaczysz jakie szczęście ogarnie go w sobotę. Jęzor będzie się ciągnął po ziemi:evil_lol:

Behemot - :evil_lol::evil_lol::evil_lol:To 100% naturlany jęzor:evil_lol:

Daisunia - dziękuję
A galerii poszukam, bo bannerka brak:shake:

Posted

bigos napisał(a):
Żeby nie rzec Ozzulec:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Do Ozzulca jeszcze daleko:evil_lol:
Ale Bigos z ozorkiem musi to być fajana sprawa:evil_lol: :lol: :lol:

Posted

Mila - koleżanka z osiedla:loveu::loveu::loveu:
No dobra, dobra... kolejna narzeczona. Bigosek chyba powinien "uruchomić" harem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Anioł - kolega Bigoska (cyt. rywal):evil_lol:

i Bigosek solo...:loveu:

Posted

[quote name='bigos']Mila - koleżanka z osiedla:loveu::loveu::loveu:
No dobra, dobra... kolejna narzeczona. Bigosek chyba powinien "uruchomić" harem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Anioł - kolega Bigoska (cyt. rywal):evil_lol:

i Bigosek solo...:loveu:

Bigosik zadaje sie tylko z czekoladkami i slusznie ( z wiadomych wzgledow:evil_lol: )!

Posted

gochgoch napisał(a):
uuu...no nie wiem czy to smaczne jest..czy to raczej niesmaczne jest....:cool3::cool3:

no na pewno ma być smieszne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Bigosik zadaje sie tylko z czekoladkami i slusznie ( z wiadomych wzgledow:evil_lol: )!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Czekolady trzymają sie razem:evil_lol:

Posted

................................................................[

Witam "tej"!!!! Zartuje,ale nareszczie z "wuchty wiary" na dogo ktos z mojego ukochanego Poznania!!!! Galeryjka przesliczna i Bigosik mega słodzina i do tego te znajome maltańskie rejony!!! Mieszkałem tam bliziutko duzo latek(ul.Tomickiego) wiec moze nawet kiedys sie mijalismy na spacerku!!! Pozdrowienia i do usłyszenia!!!!!marek i nikolas

Posted

[quote name='mm.templum'][

Witam "tej"!!!! Zartuje,ale nareszczie z "wuchty wiary" na dogo ktos z mojego ukochanego Poznania!!!! Galeryjka przesliczna i Bigosik mega słodzina i do tego te znajome maltańskie rejony!!! Mieszkałem tam bliziutko duzo latek(ul.Tomickiego) wiec moze nawet kiedys sie mijalismy na spacerku!!! Pozdrowienia i do usłyszenia!!!!!marek i nikolas

Witam serdecznie!!!!Ja dłłłłłłługi czas mieszkałam na os. Zwycięstwa, a Malta to tak przy okazji. Ale być może....;):razz:

Esfera - ja takze witam Panią i pana Zbira. :multi: Dawno u nas (i wogóle na dogo) was nie bylo:mad:

Taura - święte, święte:p

Posted

Taura napisał(a):
A chodzisz czasem do lasu i na pola koło hmmm jakby Ci to powiedziec... W każdym razie widać je od "Lewiatana". ;)

:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Nie za bardzo!!!!!!!!!W która stronę???

Posted

Taura napisał(a):
Jak wychodzisz z osiedla Promykowego (tam gdzie się jutro spotykamy) idziesz w lewo na krzyżówke, na krzyżówce w prawo, cały czas prosto aż dojdziesz do krzyżówki przy której polewej stronie jest maleńkie centrum handlowe Agrobex, skręcasz na niej w lewo cały czas prosto mijasz piekarnie, 1001 bobaskówi, Lewiatana, Drogerie i mięsny :diabloti: Idziesz sobie dalej aż do następnej krzyżóki która jest taka prostopadła z niej juz widac pola a za nimi jest lasek a w lasku rzeczka :evil_lol:
No to tak pokrótce, w każdym razie sie pytam bo mieszkam 100m od tego lasu ;)

:PROXY5::PROXY5::PROXY5:O tego Lewiatana chodzi! A ja myślałam, że o tego przy ulicy Kórnickiej:evil_lol:

Czasami tamtędy chadzam. Zwłaszcza w rejonie zajezdni autobusowej. Tam jeżdżę rowerkiem. Piękne łąli i lasy:cool3: