Jasza Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Strasznie się cieszę Leonardo!!! Uzi - chłopaku - bądź grzeczny! Wszystkiego dobrego w nowej rodzinie!!!!!! Quote
leonarda Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 A dzisiaj dowiedziałam się, że Uzi swoją dobrocią i grzecznością podbija serca - jak się spodziewałam, jego tylko wystarczy odrobinę poznać:loveu: No i Pani ma z nim tylko jeden problem - że chyba za mało je:p Ja myślę, że je normalnie, zwłaszcza, jak usłyszałam, co i ile. Tylko Pani chce go troszkę bardziej podkarmić, bo taki chudy...ale wciąż ma nadzieję, że jej się uda:) No i są rzeczy, których się trochę obawia, jak nie zna, typu coś dużego co szeleści.. I Pani jest go wtedy żal i mu pokazuje, co to i tłumaczy.. Myślę, że przy takim podejściu szybko mu przejdzie;) Zniszczyły też razem z Daisy jakąś gąbkę Pana - ale usłyszałam, że to jego wina, bo to, co zostawione na ziemi, to trudno - dla psów:evil_lol: No i Uzi zaczął na dobre szczekać:eviltong: Quote
soboz4 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 cudownie, znaczy zadomowił się już! Broni swojego domu i przyzywa "swoje stadko"!!! Uzusiu wszystkiego najlepszego!!! Quote
lucySxy Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Cudnie!:loveu::loveu: Wspanialy domek! Uziaczku!szczesliwego zycia w nowym domku:p Quote
a.g.a Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Wspaniała wiadomość..Bardzo się cieszę, że Uziaczek ma już nowy dom..Często tu zaglądałam, ale mało się oddzywałam, bo miałam trochę kłopotów zdrowotnych, na dodatek dwa tygodnie temu mój ukochany foksterier odszedł za TM...a tu taka dobra wiadomość...Powodzenia w "nowym życiu" Uzi:) Quote
leonarda Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Bardzo mi przykro z powodu Twojego pieska. Quote
leonarda Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Najprawdopodobniej Uzi pojedzie na kastrację w przyszły wtorek... Ze mną i z jego panią. Biedny Uziś:roll: Poza tym raz, podczas wyjeżdżania samochodu, wybiegł za bramę, ale natychmiast na wołanie pana wrócił. Całe szczęście! Wyszedł za koleżanką, ale najwyraźniej nie miał chęci udać się dalej - ufff. Quote
Lu_Gosiak Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 wie, ze ma super domek to nie oplaci mu sie ucieczka w nieznane:) Quote
Pies Wolny Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Leonarda jeszcze raz gratuluję Ci wytrwałości !!. Jakby nie patrzeć dałaś Uzjuszowi nowe życie ! - właśnie tak ! :ylsuper: :Rose: Quote
Jasza Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [B] [/B] [INDENT][URL="http://www.dogomania.pl/threads/194065-Kielecka-mordownia-w-Dyminach-początek-końca-gehenny-zwierząt"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1940...enny-zwierząt[/COLOR][/URL]! Zajrzyjcie proszę... I podpiszcie petycję (w moim podpisie...) Zajmie Wam to 10 sekund.... [/INDENT] Quote
sosiczka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='leonarda']Najprawdopodobniej Uzi pojedzie na kastrację w przyszły wtorek... Ze mną i z jego panią. Biedny Uziś:roll: [/QUOTE] Strasznie biedny:diabloti: 3 baby, 2 koty, ogród, kochająca rodzinka, ja bym za to sobie dała uciąć jajka nie wiem jak on:evil_lol: Quote
leonarda Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Bardzo długo mnie nie było na dogo. Wracam na dobre w poniedziałek. Uzi świetnie się ma po kastracji (pomijam, że w pierwszą noc po zabiegu, gdy spał w sypialni, nasikał do szuflady:) W przyszłym tygodniu powinnam przywieźć zdjęcia. W poniedziałek zrobię też do końca rozliczenie na wątku, bo mam już wszystkie dane. Quote
maciaszek Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 No co, nie chciał budzić właścicieli, nie chciał brudzić na podłogę. To nasikał DO szuflady :evil_lol:. Quote
Evelka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='maciaszek']No co, nie chciał budzić właścicieli, nie chciał brudzić na podłogę. To nasikał DO szuflady :evil_lol:.[/QUOTE] Dokładnie, bardzo miły i rozsądny z Niego psiak:evil_lol: A na zdjęcia czekam z niecierpliwością! Quote
Pies Wolny Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 To się nazywa celny SIK. Cholerka, a przydałby się taki Spec czasem, z zimnym sikiem na gorące głowy. To nie do WAS - to takie ogólne marzenia. Quote
leonarda Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Wreszcie zrobiłam do końca rozliczenie - jest na pierwszej stronie. Maciaszek - na Twoim bazarku nie potwierdziłam, bo już chyba został usunięty (link się nie otwiera) zanim ja miałam dane:oops: Ale jest wpisane tu, na wątku. Wszystkim jeszcze raz serdecznie dziękuję za pomoc. Zdjęcia będą, ale niewykluczone, że 4 września - bo najprawdopodobniej tam się Uzi wybierze na dzień otwarty schroniska:) Gdyby nie dotarł - to będą z jego domu:) Pozrzucał z tarasu doniczki z kwiatkami. Kwiatki osobno, doniczki osobno.. "Ale on jest naprawdę grzeczny..." - powiedziała Pani;) I lubi śledzia czasem przekąsić:) Quote
obraczus87 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Zdjecia beda dopiero 4 wrzesnia?? :( Quote
leonarda Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Nie! Ja napisałam września? Grudnia, oczywiście:) Quote
Lu_Gosiak Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='leonarda']............... Wszystkim jeszcze raz serdecznie dziękuję za pomoc. Zdjęcia będą, ale niewykluczone, że 4 września - bo najprawdopodobniej tam się Uzi wybierze na dzień otwarty schroniska:) Gdyby nie dotarł - to będą z jego domu:) Pozrzucał z tarasu doniczki z kwiatkami. Kwiatki osobno, doniczki osobno.. "Ale on jest naprawdę grzeczny..." - powiedziała Pani;) I lubi śledzia czasem przekąsić:)[/QUOTE] .hahahaha super wiesci:):) Quote
Recommended Posts