Beatkaa Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='barb']Beatkaa, jak kto znowu ? To kiedy miala ? Coś przeoczyłam ? A i zajrzyj prosze na wątek bazarku dla Viki i Jumpera. Chodzi o to czy kupujesz tylko po 1 szt. z pozycji czy calość ?[/QUOTE] Coś pokręciłam :oops: Bo myślałam,że te fotki to od KasiaKia,mój błąd kochane :oops: Już biegnę na bazarek:) Quote
KasiaKia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Cioteczki, rozmawiałam z Panią Agnieszką z hotelu Wareczki, bo chciałam dziś jechać. Niestety, pani Agnieszka jest dziś do wieczora na zawodach, a koleżanka, która została na miejscu czeka na jakieś pieski, ponieważ przyjeżdżają nowe czworonogi, więc ma tam małe zamieszanie, także wspólnie postanowiłyśmy przełożyć moje odwiedziny. Będę jeszcze tam dzwonić i się zapowiadać, wizyta jak najbardziej aktualna. Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Szkoda, że sie nie udało ale dziękujemy Ci Kasiu za dobre chęci. Quote
KasiaKia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, bo dziś jechałabym tylko z aparatem w ręce, a na następny raz przygotuję na spokojnie jakieś smakołyki, żeby mnie pieski zapamiętały jako fajną ciotkę ;) Quote
Beatkaa Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='KasiaKia']Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, bo dziś jechałabym tylko z aparatem w ręce, a na następny raz przygotuję na spokojnie jakieś smakołyki, żeby mnie pieski zapamiętały jako fajną ciotkę ;)[/QUOTE] No najważniejsze,że nie rezygnujesz i na pewno w końcu się uda ;) Quote
barbarela Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) witam cię Wareczko, mam nadzieję że jesteś teraz szczęśliwa, i oby było coraz lepiej, pozdrawiam Edited January 18, 2012 by barbarela Quote
Beatkaa Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 I jak tam ? udało się ustalić jakiś termin? ;) Quote
ania > Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 doszły wpłaty od asikowskiej, agat21 i magdus84 :) Quote
KasiaKia Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Może jutro mi się uda. Jak tylko będę wiedzieć czy znajdę czas to od razu dzwonię do hotelu :) Quote
Beatkaa Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 KasiaKia napisał(a):Może jutro mi się uda. Jak tylko będę wiedzieć czy znajdę czas to od razu dzwonię do hotelu :) super :):):) Quote
__Lara Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Zaglądam do Wareczki. Za mało czasu na wszystko :( Quote
KasiaKia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Oj za mało, za mało. Ja dziś nie wyrobię się przed zmrokiem, niestety. Przepraszam Was dziewczyny, że tak się zbieram długo, ale przez to, że są jeszcze krótkie dni to nie mam za bardzo jak się wyrwać na taką wyprawę w godzinach pracy. Mam nadzieję, że w sobotę uda się już na 100%. Kupiłam psiakom kurze łapki, choć nie wiem z czego Warka by się ucieszyła... Może Wy wiecie? Może pasztecik albo paróweczki? :roll: Quote
Beatkaa Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 KasiaKia nie ma problemu,sobota już blisko :razz: Myślę,że Wareczka kurzymi łapkami nie pogardzi ;) Quote
sharka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 najlepiej kurze łapki, pasztecik i paróweczki, a do tego plasterek szyneczki... ;) oj jakby to słyszał mój wet... lodówkę kazał mi zamknąć przed psem bo mojej suni w kwiecie wieku nie służy takie co nieco, no ale ten plasterek szyneczki...?! Quote
Sabina02 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Inspirujac sie watkiem Warki, na ktorym tyle dobrego wydarzylo sie dzieki Wam wszystkim, prosze o pomoc dla Homera, niewidomego psa, ktory ma szanse na operacje oczu. Niestety, po operacji nie moze wrocic do schroniska, wiec szukamy dla niego chocby DT. Prosze zerknijcie na jego watek: Quote
barb Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 (edited) Sabina02 napisał(a):Inspirujac sie watkiem Warki, na ktorym tyle dobrego wydarzylo sie dzieki Wam wszystkim, prosze o pomoc dla Homera, niewidomego psa, ktory ma szanse na operacje oczu. Niestety, po operacji nie moze wrocic do schroniska, wiec szukamy dla niego chocby DT. Prosze zerknijcie na jego watek: Sorki, ja niestety juz więcej watkow nie ogarnę.:shake: Sabinko, czy Allegro Cindy i jenny tez zostalo usunięte ? Nowa ustawa o ochronie zwierzat spowodowala, że masowa usuwane jest allegro robione zwierzakom. Edited January 20, 2012 by barb Quote
KasiaKia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Kochane, nie mogę się dodzwonić do hotelu Wareczki. Dziś po 13 mogę jechać, niech tylko ktoś odbierze :roll: Może niech ktoś spróbuje też zadzwonić, bo już sama nie wiem dlaczego tylko ja mam takie problemy :shake: Quote
Bjuta Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 KasiaKia napisał(a):Kochane, nie mogę się dodzwonić do hotelu Wareczki. Dziś po 13 mogę jechać, niech tylko ktoś odbierze :roll: Może niech ktoś spróbuje też zadzwonić, bo już sama nie wiem dlaczego tylko ja mam takie problemy :shake: Dodzwoniłam się bez problemu, bo Agnieszka akurat miała przerwę w jeździe (jest na zawodach) - zaprasza serdecznie, ale na jutro, może być jutro? Bo dziś nie dojedzie przed zmrokiem. Jutro co prawda też ma zawody, ale będzie Małgosia a nie ta pani, która jest awaryjnie. (Małgosia i Agnieszka są właścicielkami rancza a jak ich nie ma to jest specjalnie wynajmowana pani, żeby psy nie były same - no ale ona nie oprowadza i nie opowiada o psach. Ona się tylko nimi zajmuje. Kasiu jeśli zadzwonisz w tej chwili, to się dodzwonisz. :) Quote
KasiaKia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 No to tylko ja mam takie szczęście, że dzwonie wtedy kiedy nie powinnam :D jutro mi pasuje, więc będę na pewno :) Quote
KasiaKia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Pewnie koło południa, 11-12? Tak, żebym miała dobre światło na sesję zdjęciową :cool3: Quote
Bjuta Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Teraz już się nie dodzwoniłam - pewnie ruszyli! :) Ale smsem zapowiedziałam, że będziesz w tych godzinach! Ależ się cieszę!!! :loveu: Wyczochraj tam wszystkich od nas :) Tylko do Dinka, to najpierw z łapówką, bo pan kierownik dziabie, jak ręka jest nieuzbrojona w psie ciasteczko... :evil_lol: No Kaja też zamienia się we wredziolka, ale ona to raczej kolegów odpędza. Do ludzi jest super. ;) Quote
KasiaKia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Ja też się cieszę, że wreszcie poznam Wareczkę i resztę towarzystwa :) Paka kurzych łapek już czeka, więc każdy coś w pyszczku wyniesie po moich odwiedzinach :D Aparat naładowany, tak więc czekajcie jutro na foto-relację :) No i pieski zapisałam wszystkie, żeby żadnego nie pominąć :D Quote
Beatkaa Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 No to extra !!! to już jutro :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts