Bjuta Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 A ja dzwoniłam z życzeniami noworocznymi! Mieszka w domu. Jest psiakiem przytulakiem. Z tą nogą to bez zmian. Jedna sztywna. Za to reszta się rozruszała i ciut schudła. Co do zdjęć, to niestety trzeba by się przejechać... Mail [email protected] - tylko że trzeba zadzwonić, żeby odebrali... Albo uzbroić się w cierpliwość. Na ogół raz na tydzień sprawdzają... Quote
barb Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Bjuta']A ja dzwoniłam z życzeniami noworocznymi! Mieszka w domu. Jest psiakiem przytulakiem. Z tą nogą to bez zmian. Jedna sztywna. Za to reszta się rozruszała i ciut schudła. Co do zdjęć, to niestety trzeba by się przejechać... Mail [email protected] - tylko że trzeba zadzwonić, żeby odebrali... Albo uzbroić się w cierpliwość. Na ogół raz na tydzień sprawdzają... Dzięki za wiadomości. Quote
Bjuta Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Muszę zadzwonić i zapytać jak zniosła sylwestra. Bo ja dzwoniłam przed. Quote
Beatkaa Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Bjutko dziękujemy za informacje :multi: wielkie dzięki :loveu::loveu: Quote
ania > Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 doszły deklaracje od cioteczek barbarela, danavas i barb :) Quote
sharka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [FONT=Calibri]Właśnie przeczytałam na jednym z wątków: "Wiele psiaków z naszego schroniska znalazło nowe domy dzięki Dziennikowi Zachodniemu. Wiele osób ze Śląska dało szczęśliwe domki naszym czworonogom. (...)" Więc strategia z ogłaszaniem tam nie jest zła :] Pozdrowienia dla Warki :loveu:[/FONT] Quote
Bjuta Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Nam jakoś nie szło z DZ. Sporo psiaków w zeszłym roku ogłaszaliśmy! No ale nie ma co narzekać, trzeba dalej próbować! Quote
KasiaKia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Kochane cioteczki, przepraszam za offa, ale chciałam Was nieśmiało zaprosić na bazarek między innymi dla babuni z mieleckiego schroniska :) http://www.dogomania.pl/threads/220607-Dla-ka%C5%BCdego-co%C5%9B-mi%C5%82ego-bazarek-dla-Smerfi-i-Balonika-do-22.01?p=18338894#post18338894 Quote
barb Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 To ja zaproszę na branzoletkowy na rehabilitację Jumpera z wrocławskiego schroniska - jeszcze tylko dwa dni http://www.dogomania.pl/threads/220118-CHARMS-i-kolczyki-jako-dar-serca-dla-JUMPERA-do-8.I-brakuje195zł Quote
barb Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 annika napisał(a):dzień dobry Wareczko:lol: I dobry wieczór. Quote
KasiaKia Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 A można liczyć na jakieś zdjęcia? Że tak nieśmiało zapytam :) Quote
annika Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 KasiaKia napisał(a):A można liczyć na jakieś zdjęcia? Że tak nieśmiało zapytam :) O!! też właśnie o tym pomyślałam, ze dawno Wareczka sie nam nie prezentowała:razz: Quote
Syla Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Dzwoniłam w sprawie Satyrka i przy okazji zapytałam o Wareczkę.U niej wszystko ok, tak powiedziała pani Agnieszka.To jednak hotel i psów tam mają sporo i zajęć multum.Chociaż....raz na 2 m-ce zdjęcia by się przydały :lol: Quote
Bjuta Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Też bym chętnie Wareczkę zobaczyła. Może ktoś z Krakowa mógłby podskoczyć z aparatem? :) Quote
sharka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Kupuje dla psiaków pakiet ogłoszeń czy Warce też są potrzebne? Jeśli tak, to dajcie znać - tekst przekopiuję z allegro a zdjęcia z jej folderu :) Quote
Bjuta Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Pewnie że by się przydały! :) Poprosiłam dziewczyny w hoteliku, żeby jej zrobiły jakieś fotki komórką - bo nie wiem kiedy tam ktoś będzie z aparatem. Quote
Beatkaa Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Hmmm nie kojarzę nikogo z dogo z Krakowa :roll: Ogłoszenie zawsze się przydadzą,a z Wareczki dziewczyna pierwsza klasa !! :):) Quote
Beatkaa Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 KasiaKia napisał(a):Ja jestem z Krakowa :) ooo,a byłabyś chętna na odwiedzenie Wareczki i pstryknięcie jej fotek? :):):) Quote
Recommended Posts