Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

O jej jak ja tutaj dawno nie byłam.....aż wstyd....
hahah teraz mi tak wpadło Wareczka głośno szczeka , bo na domek(dom) czeka ! :) Moja inwencja twórcza nigdy nie jest dobra , ale jakiś pomysł jest :D

Posted

[quote name='Bjuta']Pozmieniałam zupełnie allegro, zerknijcie czy tak może być? Trochę długaśne wyszło...

http://allegro.pl/warka-sympatyczna-dziewczyna-na-zime-zabrze-i1993097841.html

Tytułu nie zmieniłam, bo chociaż ten ze szczekaniem jest fajny, to ona zupełnie nie szczekliwa jest.
No nie wiem.

Bardzo ladnie.

A tytuł może tak :

Wareczka na domek czeka chociaz nie szczeka
albo

Wareczka wciąż czeka na swego czlowieka

Info o wirtualnej adopcji zostaje ?

Posted

[quote name='barb']Rzeczywiście trzeba by wprowadzić pewne drobne poprawki.
Mozna tez napisać o tych pozytywnych badaniach laboratoryjnych. Stan zdrowia suni to ważna informacja.

Poza tym na samym dole, gdzie jest mowa o wirtualnej adopcji moze dałoby sie wstawić coś o delaracjach na Warkę?

I wiesz Sabinko możebys taką informacje o mozliwości wirtualnej adopcji wstawila w allegro Cindy i Jenny.

UWAGA!

Jeżeli z jakiś przyczyn nie możesz adoptować suniek a chciałbyś podarować im odrobinę

lepszych warunków w schronisku, możesz stać się ich wirtualnym opiekunem!

Juz dodalam ta informacje do Cindy i Jenny Allegro. :lol:

[quote name='Bjuta']Pozmieniałam zupełnie allegro, zerknijcie czy tak może być? Trochę długaśne wyszło...

http://allegro.pl/warka-sympatyczna-dziewczyna-na-zime-zabrze-i1993097841.html

Tytułu nie zmieniłam, bo chociaż ten ze szczekaniem jest fajny, to ona zupełnie nie szczekliwa jest.
No nie wiem.

Slicznie poprawilas Allegro Wareczki Bjutka, dziekujemy! :loveu:

PS. Nie wiem cioteczki na ile dni wystawiacie zwykle aukcje Allegro, ale najbardziej oplaca sie wystawiac 10-dniowe. 10-dniowa akucja kosztuje 0,08 zl, a 14-dniowa 0,33 zl.

Wiec jak wystawicie 4 razy 10-dniowa, to macie 40 dni za 0,32 zl, a jak wystawice 14-dniowa, to macie tylko te 14 dni za 0,33 zl.

Jak sie oglasza duzo psow, to naprawde robi to roznice. Teraz jak oplata za wyroznienie poszla tyle do gory, to trzeba sobie inaczej radzic. :cool3:

Posted

Bjutko, super teskt!!! :)
(u Hermy przeczytałam "piesek narkotykowy :lol:)

[quote name='barb']Info o wirtualnej adopcji zostaje ?
zostanie, zmieniłam tylko na:[FONT=Tahoma]
"Jeżeli z jakiś przyczyn nie możesz adoptować Warki, a chciałbyś wspomóc finansowo[/FONT][FONT=Tahoma] jej pobyt w hoteliku, możesz stać się jej wirtualnym opiekunem![/FONT][FONT=Tahoma] Miesięczna adopcja psiaka to 30 zł.[/FONT][FONT=Tahoma] Wypełnij [/FONT][FONT=Tahoma]formularz kontaktowy[/FONT][FONT=Tahoma] wpisując temat "Wirtualna adopcja Warki".[/FONT]

Posted

Sabina02 napisał(a):
Juz dodalam ta informacje do Cindy i Jenny Allegro. :lol:

Dziękuję bardzo. :buzi: Może dodać jeszcze adres strony schroniska w Orzechowcach?
Tam są wszystkie szczegóły wirtualnej adopcji - jak myślisz?

Mam nadzieję, że Ciotki od Warki nie bedą miały za złe, że na jej wątku załatwiamy też sprawy innych psów...:modla:

Posted

Tak się cieszę,że te święta Wareczka spędzi z kochanymi ludźmi..a nie na zimnym,szarym,ponurym wybiegu. [ tak bardzo współczuję innym psiakom,którym nie zawsze można pomóc :(]

Posted

[quote name='barb']Dziękuję bardzo. :buzi: Może dodać jeszcze adres strony schroniska w Orzechowcach?
Tam są wszystkie szczegóły wirtualnej adopcji - jak myślisz?

Mam nadzieję, że Ciotki od Warki nie bedą miały za złe, że na jej wątku załatwiamy też sprawy innych psów...:modla:

Zalatwione! :lol: