Wisełka Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Ktoś już na FB zrobił już Brutuskowi wydarzenie?? Ja nigdy nie robiłam jeszcze, ale mogę się podjąć o ile będę mogła stąd oficjalnie kopiować posty dotyczące aktualnych informacji dot. Brutusa, no i generalnie liczyć na bieżące informacje dotyczące wpłat, zachowań Brutuska, jakieś fotki... tak żeby "coś" się działo i ludzie chcieli go udostępniać. Teraz tylko w ten sposób mogę pomóc... niestety mam kasiory :roll: Quote
monika083 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 brutek chudziutki, zeberka wystaja.. u Lilu bedzie mial jak w nebie,tylko,zeby sie nie zasiedzial,jest piekny. Quote
monika55 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Jak będzie miał FB to wstawcie linka. Trzeba rozsyłać. Quote
Wisełka Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 monika55 napisał(a):Jak będzie miał FB to wstawcie linka. Trzeba rozsyłać. Zaoferowałam pomoc jeśli nie będzie innych chętnych i czekam na odpowiedź :) Quote
piescofajnyjest Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 to ja lece na bazar....nie zgadzam sie, aby do mnie strzelano;) Quote
obraczus87 Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 LILUtosi napisał(a):Był spokój dzisiaj w nocy. Zaczyna reagować na swoje imię bo do tej pory ignorował wołanie. Był na spacerze w lesie z tz=tem i trącał go nosem oraz szczypał i zachęcał do kontaktu. A jak przyjechałam to ujadał żebym się przywitała. Cieszę się, że lubi kontakt z człowiekiem.... kochany psiak. Wisełka napisał(a):Ktoś już na FB zrobił już Brutuskowi wydarzenie?? Ja nigdy nie robiłam jeszcze, ale mogę się podjąć o ile będę mogła stąd oficjalnie kopiować posty dotyczące aktualnych informacji dot. Brutusa, no i generalnie liczyć na bieżące informacje dotyczące wpłat, zachowań Brutuska, jakieś fotki... tak żeby "coś" się działo i ludzie chcieli go udostępniać. Teraz tylko w ten sposób mogę pomóc... niestety mam kasiory :roll: Wisełko, poczekajmy na LuGosiak, bo wiem, że Ona miała się pytać kogoś o to. Ale jak coś to ja chętnie skorzystam z Twojej pomocy. Wpłaty są na biężąco wrzucane do postu nr 3. Gdy Nikus wyjedzie na urlop, a ktoś z FB zechce wpłacić kaskę, wtedy podam swoje konto, żeby ludzie mieli info od razu czy kasa dotarła... Natomiast do FB będę musiala pozmieniać pierwszy post... Kochani zapraszam na bazarek - podnoszenie też jest bardzooo ważne :) !!! Quote
ossa98 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Ja pierdzielę! Normalnie szlag mnie zaraz trafi! Ostatnio rzadko zaglądam na Dogo, ale coś mnie tknęło i teraz już wiem o co chodziło. O biednego Brutuska:-(. W głowie mi się nie mieści, jak można w taki durny sposób się tłumaczyć. Jestem rozżalona i wściekła zarazem. Brutus nie może być "chory psychicznie", biorąc pod uwagę jak wspaniałą, zrównoważoną psychikę ma jego ojciec. Miał co prawda ciężkie przeżycia, ale Guaro również je miał. A jest cudownym, łagodnym i oddanym zwierzakiem, najcudowniejszym, jakiego mogłam sobie wymarzyć. Może zabrakło w domu Brutusa konsekwencji i mądrej miłości. Nie wiem... Na razie mogę zadeklarować 10 zł stałej... I jeszcze jedno. Nie uważacie, że on jest trochę za chudy? widać mu wszystkie żebra. A tak poza tym - piękny jest i dostojny. Quote
obraczus87 Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 witaj ossa98.... właśnie też o Guarciku myślałam...o Jego wspaniałym charakterze.... ehhh Tak,w tym domu zabrakło na pewno konsekwencji w wychowaniu.... nie chce mi sie już w ogóle myśleć o tych ludziach. Tak, Brutek powinien przytyć.... NA pewno u LILU przytyje ;) chyba, że będzie zbyt dużo szaleć z innymi psiakami to może być problem ;) Dziekuję Ossa za deklarację! Bardzo Ci dziękuję! Quote
LILUtosi Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Brutus ma piękną sierść, błyszczącą i odżywioną. Być może ma dobrą przemianę materii. Widać mu co prawda żebra ale ma też ładne tłuściutkie podgardle. Nie możemy oceniać właścicieli tylko źle. Po prostu nie poradzili sobie z wychowaniem tego psa, zabrakło konsekwencji. Z tego co wyczytałam Brutus był mocno wycofany, myślę że państwo chcieli mu wynagrodzić te miesiące i nie potrafili konsekwentnie go prowadzić. Nie każdy ma rękę do wychowywania psów a Brutus ich po prostu przerósł. Swoją drogą to śledziłam wątek Guaro i zdziwiłam się że to jego syn ;-) Quote
ossa98 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Swoją drogą to śledziłam wątek Guaro i zdziwiłam się że to jego syn. Aaaa, zdarzył mu się jeden "wypadek", jeszcze przed ciachnięciem jajeczek.;) Zaraz zamieszczę nowe zdjęcia Guarcia z ostatniego wypadu. Zobaczycie jaki jest tłuściutki:evil_lol:. Quote
3 x Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 ossa98 napisał(a):. Aaaa, zdarzył mu się jeden "wypadek", jeszcze przed ciachnięciem jajeczek.;) Zaraz zamieszczę nowe zdjęcia Guarcia z ostatniego wypadu. Zobaczycie jaki jest tłuściutki:evil_lol:. to ja poprosze linka ;) Quote
ossa98 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 to ja poprosze linka ;-) Proszę:-) Zapraszamy:-) http://www.dogomania.pl/forum/threads/148364-Guaro-odratowany-anio%C5%82-w-ciele-boksera-Juz-w-swoim-domu-!!!-D/page42 Quote
_Dunaj_ Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Byłam na bazarku i poczytałam też wątek Guaro, Brutus w końcu też znajdzie tak wspaniały dom Quote
obraczus87 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Nie ma co już pisac o byłych właścicielach Brutka. Dobrze, że zadzwonili, powiedzieli, a nie wywalili, nie oddali do schroniska... Dobrze też, że odwieźli psiaka do LILU... Z dnia na dzień będzie coraz lepiej! :) Przypominam o bazarku :) KLIK podnoszenie i rozsyłanie bazarku mile widziane :) Quote
Lu_Gosiak Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Donka mi napisala, ze moze zrobic Brutkowi wydarzenie na fb jutro;) Quote
ossa98 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Wpłaciłam stałą i za bazarek, ale nie dopisałam od kogo... Quote
Nikus Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 ok:) dziękujemy-jakoś się doliczymy,ale na przyszłość proszę o nick:) Quote
obraczus87 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Nikus napisał(a):ok:) dziękujemy-jakoś się doliczymy,ale na przyszłość proszę o nick:) Ossa pewnie wpłaciła do Ciebie kasę za bazarek ;) na bazarku Ossa kupiła dwie cegiełki, w sumie za 10zł :) Quote
obraczus87 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Przypominam o bazarku... JAk tam Brutek dzisiaj??:) Quote
Livka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Zapraszam na bazarek, z którego połowa ewentualnego dochodu będzie przeznaczona dla Brutusa - Ghanimo dziękujemy :Rose: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227635-Bestselery-na-lato-dla-Fundacji-Grey-Animals-i-Brutusa-Do-06-06-do-godz-22-giej Quote
Wisełka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Lu_Gosiak napisał(a):Donka mi napisala, ze moze zrobic Brutkowi wydarzenie na fb jutro;) Ok, czyli w tej kwestii jestem wolna ;) Quote
kizimizi Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 ja moge wspomoc jednorazowo cos. Poprosze o nr konta. Ogolnie to mam mase rzeczy na bazarki ale sama ich nie zrobie bo: 1. fizycznie nie sa u mnie 2. nie mieszkam w Pl 3. nie jestem zbyt regularna na bazarkach. Moze ktos chcialby zrobic bazarek to poprosze Kore78 zeby je wyslala paczka Quote
Nikus Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 kizimizi napisał(a):ja moge wspomoc jednorazowo cos. Poprosze o nr konta. Ogolnie to mam mase rzeczy na bazarki ale sama ich nie zrobie bo: 1. fizycznie nie sa u mnie 2. nie mieszkam w Pl 3. nie jestem zbyt regularna na bazarkach. Moze ktos chcialby zrobic bazarek to poprosze Kore78 zeby je wyslala paczka bardzo dziękujemy za obecność i pomoc:) co do bazarku musimy się jakoś zorganizować i może zgłosi się ktoś chętny do poprowadzenia a na razie wysyłam nr konta na PW:) Quote
Recommended Posts