Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ktoś już na FB zrobił już Brutuskowi wydarzenie??
Ja nigdy nie robiłam jeszcze, ale mogę się podjąć o ile będę mogła stąd oficjalnie kopiować posty dotyczące aktualnych informacji dot. Brutusa, no i generalnie liczyć na bieżące informacje dotyczące wpłat, zachowań Brutuska, jakieś fotki... tak żeby "coś" się działo i ludzie chcieli go udostępniać.
Teraz tylko w ten sposób mogę pomóc... niestety mam kasiory :roll:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LILUtosi napisał(a):
Był spokój dzisiaj w nocy. Zaczyna reagować na swoje imię bo do tej pory ignorował wołanie. Był na spacerze w lesie z tz=tem i trącał go nosem oraz szczypał i zachęcał do kontaktu. A jak przyjechałam to ujadał żebym się przywitała.

Cieszę się, że lubi kontakt z człowiekiem.... kochany psiak.

Wisełka napisał(a):
Ktoś już na FB zrobił już Brutuskowi wydarzenie??
Ja nigdy nie robiłam jeszcze, ale mogę się podjąć o ile będę mogła stąd oficjalnie kopiować posty dotyczące aktualnych informacji dot. Brutusa, no i generalnie liczyć na bieżące informacje dotyczące wpłat, zachowań Brutuska, jakieś fotki... tak żeby "coś" się działo i ludzie chcieli go udostępniać.
Teraz tylko w ten sposób mogę pomóc... niestety mam kasiory :roll:

Wisełko, poczekajmy na LuGosiak, bo wiem, że Ona miała się pytać kogoś o to. Ale jak coś to ja chętnie skorzystam z Twojej pomocy.
Wpłaty są na biężąco wrzucane do postu nr 3. Gdy Nikus wyjedzie na urlop, a ktoś z FB zechce wpłacić kaskę, wtedy podam swoje konto, żeby ludzie mieli info od razu czy kasa dotarła...

Natomiast do FB będę musiala pozmieniać pierwszy post...

Kochani zapraszam na bazarek - podnoszenie też jest bardzooo ważne :) !!!

Posted

Ja pierdzielę! Normalnie szlag mnie zaraz trafi!
Ostatnio rzadko zaglądam na Dogo, ale coś mnie tknęło i teraz już wiem o co chodziło. O biednego Brutuska:-(.
W głowie mi się nie mieści, jak można w taki durny sposób się tłumaczyć.
Jestem rozżalona i wściekła zarazem.
Brutus nie może być "chory psychicznie", biorąc pod uwagę jak wspaniałą, zrównoważoną psychikę ma jego ojciec.
Miał co prawda ciężkie przeżycia, ale Guaro również je miał. A jest cudownym, łagodnym i oddanym zwierzakiem, najcudowniejszym, jakiego mogłam sobie wymarzyć. Może zabrakło w domu Brutusa konsekwencji i mądrej miłości. Nie wiem...
Na razie mogę zadeklarować 10 zł stałej...

I jeszcze jedno. Nie uważacie, że on jest trochę za chudy? widać mu wszystkie żebra.
A tak poza tym - piękny jest i dostojny.

Posted

witaj ossa98.... właśnie też o Guarciku myślałam...o Jego wspaniałym charakterze.... ehhh

Tak,w tym domu zabrakło na pewno konsekwencji w wychowaniu.... nie chce mi sie już w ogóle myśleć o tych ludziach.

Tak, Brutek powinien przytyć.... NA pewno u LILU przytyje ;) chyba, że będzie zbyt dużo szaleć z innymi psiakami to może być problem ;)

Dziekuję Ossa za deklarację! Bardzo Ci dziękuję!

Posted

Brutus ma piękną sierść, błyszczącą i odżywioną. Być może ma dobrą przemianę materii. Widać mu co prawda żebra ale ma też ładne tłuściutkie podgardle. Nie możemy oceniać właścicieli tylko źle. Po prostu nie poradzili sobie z wychowaniem tego psa, zabrakło konsekwencji. Z tego co wyczytałam Brutus był mocno wycofany, myślę że państwo chcieli mu wynagrodzić te miesiące i nie potrafili konsekwentnie go prowadzić. Nie każdy ma rękę do wychowywania psów a Brutus ich po prostu przerósł.

Swoją drogą to śledziłam wątek Guaro i zdziwiłam się że to jego syn ;-)

Posted

Swoją drogą to śledziłam wątek Guaro i zdziwiłam się że to jego syn
.

Aaaa, zdarzył mu się jeden "wypadek", jeszcze przed ciachnięciem jajeczek.;)

Zaraz zamieszczę nowe zdjęcia Guarcia z ostatniego wypadu. Zobaczycie jaki jest tłuściutki:evil_lol:.

Posted

ossa98 napisał(a):
.

Aaaa, zdarzył mu się jeden "wypadek", jeszcze przed ciachnięciem jajeczek.;)

Zaraz zamieszczę nowe zdjęcia Guarcia z ostatniego wypadu. Zobaczycie jaki jest tłuściutki:evil_lol:.

to ja poprosze linka ;)

Posted

Nie ma co już pisac o byłych właścicielach Brutka. Dobrze, że zadzwonili, powiedzieli, a nie wywalili, nie oddali do schroniska...
Dobrze też, że odwieźli psiaka do LILU...

Z dnia na dzień będzie coraz lepiej! :)

Przypominam o bazarku :) KLIK podnoszenie i rozsyłanie bazarku mile widziane :)

Posted

Nikus napisał(a):
ok:) dziękujemy-jakoś się doliczymy,ale na przyszłość proszę o nick:)

Ossa pewnie wpłaciła do Ciebie kasę za bazarek ;) na bazarku Ossa kupiła dwie cegiełki, w sumie za 10zł :)

Posted

ja moge wspomoc jednorazowo cos.
Poprosze o nr konta.

Ogolnie to mam mase rzeczy na bazarki ale sama ich nie zrobie bo:
1. fizycznie nie sa u mnie
2. nie mieszkam w Pl
3. nie jestem zbyt regularna na bazarkach.

Moze ktos chcialby zrobic bazarek to poprosze Kore78 zeby je wyslala paczka

Posted

kizimizi napisał(a):
ja moge wspomoc jednorazowo cos.
Poprosze o nr konta.

Ogolnie to mam mase rzeczy na bazarki ale sama ich nie zrobie bo:
1. fizycznie nie sa u mnie
2. nie mieszkam w Pl
3. nie jestem zbyt regularna na bazarkach.

Moze ktos chcialby zrobic bazarek to poprosze Kore78 zeby je wyslala paczka

bardzo dziękujemy za obecność i pomoc:) co do bazarku musimy się jakoś zorganizować i może zgłosi się ktoś chętny do poprowadzenia a na razie wysyłam nr konta na PW:)