Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciekawa jestem co tam zastaną, w każdym bądź razie sunia po którą jada jest "na termin" i chyba nie będzie trzeba jej szukać domku, po prostu wróci jak się poogarniają po tym wszystkim, ale jeszcze myślą, chcą żeby wróciła do nich, zobaczymy......

Posted

maksiulab, dzwonię do Ciebie

dodzwoniłam się, sunia jest w formie psychicznej okropnej , boi się wszystkiego, poza tym pies marzenie, jest raczej starsza niż rok, ale wszystko napiszę maksiulab jak ogarną sytuacje, a nie jest lekko, wiem ze dadzą rade, ale na razie walczą z popędem swojego labka, który wyczuł że to sunia nie chłopiec, myslę że była gdzieś z cieczkowymi sukami i stąd ten problem, bo nie chce mysleć że ma cieczkę:cool3: zaproponowałam, żeby sunia była na razie odizolowana w łazience na kocyku i niech odpoczywa.
Edi i Domi- po rozmowie z maksiulab i jej spostrzezeniach, myślę że to o czym pisałyśmy/ rozmawiałyśmy to prawda:angryy:

Dziekuję bardzo maksiulab!!!!!

Posted

sunia jest rzeczywiście w złym stanie, boi się strasznie wszystkiego, na dworze cały czas się chowała za mną, poza tym jest przekochana, cały czas się tuliła do nas i lizała nas po rękach. Nasz szalony Maks to chyba było dla niej za dużo więc odwieźliśmy ją do moich rodziców którzy chętnie się nią zaopiekują, jutro pójdą z nią do weterynarza i zrobią jej zdjęcia. Podobno ma ok.5 lat (tak nam mówili na miejscu). mam nadzieję że udało nam się pomóc.

Posted

[quote name='maksiulab']sunia jest rzeczywiście w złym stanie, boi się strasznie wszystkiego, na dworze cały czas się chowała za mną, poza tym jest przekochana, cały czas się tuliła do nas i lizała nas po rękach. Nasz szalony Maks to chyba było dla niej za dużo więc odwieźliśmy ją do moich rodziców którzy chętnie się nią zaopiekują, jutro pójdą z nią do weterynarza i zrobią jej zdjęcia. Podobno ma ok.5 lat (tak nam mówili na miejscu). mam nadzieję że udało nam się pomóc.[/QUOTE]
Bardzo! Przeogromnie dziękuję ja także. Jesteś nieoceniona! Pozdrawiam:)

Posted

[quote name='Kamila28']hej, dopiero zajrzałam, jestem z Legnicy, jak coś to mogę w czymś pomóc....macie te zdjęcia psiaków???

wysyłam link znajomym[/QUOTE]
Na pewno! Stonka się zapewne z Tobą skontaktuje. Dziękuję że jesteście:)

Posted

[quote name='maksiulab']cieszę się bardzo że udało nam się pomóc. chociaż jeden z tych psiaków spędzi dzisiaj noc w bezpiecznym domu:)[/QUOTE]
Tak to prawda:):):)

Posted

To może rozmawiałyśmy, dzwoniłam na oba numery podane na stronie.
Wracając do psów, to psy trzeba zabrać wszystkie i od razu, nie mogą trafić w niepewne ręce, kombinuję miejsce, a potem będziemy potrzebowali transportu...na razie nic nie umieszczaj na stronie.

Posted

Mam zapytanko czy jest możliwość rozdzielenia haszczaków , możliwe , że mam DT dla jednego . Chyba , że poszukiwane są tylko domki stałe to się muszę jeszcze skonsultować . W jakim są one wieku mniej więcej ??

Posted

Staram się ogarniać sytuację, nie wygląda ona różowo, wiszę na telefonie bo staram się załatwić miejsce dla psów, nie mamy kasy, wszystkim zainteresowanym wysyłam teraz pw ........

wywala mnie dogo, spróbuję później do wszystkich napisać