Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiu, dzięki za fotki i relację :loveu: Cudo kochane

Miałam już 2 zapytania o Igę, ale na razie nikt się nie zdecydował, pewnie trzeba będzie poczekać do wygojenia się łapki

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A miałem zapytać co u iguni widze że naprawde się zadomowiła cieszy mnie to że iga już nie jest w tym schronie jeszcze tylko zeby znalazła domek gosia a jak tam mała co mnie ugryzła ?

Posted

Igunia juz mi pilnuje posesji.
Pierwsza goni do bramy i szczeka, kiedy cos przejezdza.
W ogole to naprawde z zachowania, zupelna kopia Mii.
Tylko troszke mniej ufna do obcych, bo ucieka zaraz, jak kogos zobaczy.
Jest dopiero tydzien, a juz pedzi do swojego kojczyka i lezy sobie w nim czasami, mimo ze otwarty.
I to samo jest , jak ide z jedzonkiem ... tez gna od razu do siebie .....
Zupelnie podobnie zachowuje sie tez rano, kiedy ja wypuszczam ... najpierw skacze na mnie, a potem czeka pod kojczykiem kolezanek Szili i Rozi, az je wypuszcze i juz z nimi dalej goni. No Mijunia tak samiutko robila.
Kochana niunia z niej, cudowna !!!!! Cukiereczek !!!

A Julcia .... nadal w lazience. wczoraj byla pani doktor i ja zaszczepila p. wsciekliznie. wzielam ja na rece i mnie nie pogryzla, ale za to podczas szczepienia mnie obsiusiala ......

Posted

trzymam kciuki za obie sunie a ty julcia fyraj z innymi pieskami bo zycie jest piękne trzymam za ciebie kciuki byś doszła szybko do siebie maleńka bo jesteś śliczną sunia pozdrawiam

Posted

Mamuniu kochana .... jaka z tej Igusi jest iskierka !!!! No wszedzie jej pelno ! Lata, jak oszalala, biega, skacze, fika koziolki ..... Ja to sie boje, zeby ona tej lapiny sobie nie uszkodzila.
Opatrunek zreszta juz sobie dwa razy zdjela. Raz musiala miedzy szczebelki furtki wlozyc i pociagnela ... zsunelo sie wtedy. Akurat pani doktor byla zaszczepic moich 5 psiakow, wiec pomogla mi go zalozyc na nowo. Igunia bardzo byla spokojna przy tym. Trzymalam ja na rekach, a pani doktor owijala lapinke.
A drugi raz zaraz nastepnego dnia rano. Byl stanowczo za luzny i podczas skakania Igusi, zsunal sie sam zupelnie.
Sama wiec go juz zalozylam. Igunia lezala spokojniutko. Kochana dziewczyneczka z niej. Cudenko przeslodkie !!!!
Na razie sie trzyma porzadnie. Musze tylko sprawdzac, czy lapcia nie puchnie aby, jakby bylo za ciasno. Ale jest w porzadku. Niunia nie interesuje sie zreszta nim zupelnie i nie probuje sciagac.

Wczoraj zrobilam jej zdjecie, jak w trawce sobie lezy. Uwielbia tak sobie lezec i sie rozgladac wokolo.

Posted

Iga ma świetną grzywkę :) Dobrze że jest taka łagodna i spokojnie daje sobie zrobić wszystko przy tej łapce. Gosiu, a czy ona normalnie chodzi z łapką? nie utyka? ważne żeby tą łapkę używała normalnie

Posted

Matko !!!!! T malutka kruszyna, ten slodki maly dzieciak juz mial szczeniaczki ?????/
To ja nie doczytalam chyba na poczatku .....
Tak sie dziwie, bo Igunia jest taka dziecinna , tak skacze, tak sie zachowuje jaby sama byla jeszcze dzieciatkiem ....
No jest przeslodka !!!!
Ja nie moge znalezc zadnego sensownego wytlumaczenia na to, ze takie urocze, przekochane i takie piekne psiatko w ogole sie znalazlo w schronisku ....
A to, ze tam przesiedzialo chociaz tydzien .... to juz w ogole do mnie nie potrafi dojsc !!!!!
Gdzie ludzie maja oczy ??????

Posted

Witam,

Mogę wziąć kudłatą sunię Kropkę na DT. Nie uznaję opłat za sprawowanie opieki nad zwierzętami, dlatego DT jest oczywiście bezpłatny proszę o wsparcie jedynie w karmie i kosztach leczenia.
Jestem z Warszawy.

Posted

eve-w napisał(a):
Witam,

Mogę wziąć kudłatą sunię Kropkę na DT. Nie uznaję opłat za sprawowanie opieki nad zwierzętami, dlatego DT jest oczywiście bezpłatny proszę o wsparcie jedynie w karmie i kosztach leczenia.
Jestem z Warszawy.

Dzięki :) Już rozmawiałyśmy telefonicznie. Umówimy się co do wizyty

Posted

mam domek we Wrocławiu dla kudłatej, ciemnej suni do 6 kg i do 3 lat.Macie jakąś? Dom bardzo dobry, ostatnią sunię mieli 17 lat w tym 4 lata z cukrzycą.

Posted

Poker napisał(a):
mam domek we Wrocławiu dla kudłatej, ciemnej suni do 6 kg i do 3 lat.Macie jakąś? Dom bardzo dobry, ostatnią sunię mieli 17 lat w tym 4 lata z cukrzycą.

Iga ma około 4 lat i waży raczej więcej, ale to ZuziaM musi potwierdzić. Kropka jest mniejsza, ale też około 4-5 letnia

Posted

chodzi mi o Kropkę.Myślę,że 4 lata nie jest źle.W końcu ten wiek nigdy do końca nie jest pewny w przypadku bezdomnego psa. Chodzi o to ,że sunia ma być bardzo kudłata i do 6 kg.