Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ehh, o Dodo mam sprzeczne informacje od różnych osób. W schronisku twierdzą że lubi kłapnąć i strzyc go musieli pod narkozą. Ale jak sobie przypomnicie Gaię to ona miała w schronisku etykietę agresor i nie była wydawana do domów, bo.. kłapała :roll: Osoba z zewnątrz która była w schronie po innego psa i de facto zna się na szkoleniu psów, twierdzi że ten pies jest w porządku, przynajmniej do niej super. Także podobna sytuacja jak z Gaią była - nie wiadoma.

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Igunia juz w domku.
Odsypia dluga nocna podroz do Warszawy, ale jednoczesnie czujnie obserwuje swoich nowych panstwa.
To sliczna i slodziutka dziewczynka i na pewno szybciutko zdobedzie serduszka wszystkich domownikow.
Dziekuje bardzo i caluski dla niuni !

Posted

zuziaM napisał(a):
Igunia juz w domku.
Odsypia dluga nocna podroz do Warszawy, ale jednoczesnie czujnie obserwuje swoich nowych panstwa.
To sliczna i slodziutka dziewczynka i na pewno szybciutko zdobedzie serduszka wszystkich domownikow.
Dziekuje bardzo i caluski dla niuni !

Gosiu, ogromnie Ci dziękuję za wszystko co dla Igusi zrobiłaś :loveu: :loveu:

I podziękowania dla pana kierowcy, który wiózł Igę i dzielnie jej pilnował..

Posted

Bardzo się ciesze z powodu Iguni, ale mamy problem... :(

Dziewczyny ALARM!!!!
Dziś w Warszawie w okolicach ulicy Bartyckiej zaginęła najmniejsza z najmniejszych mikrosuń - Luśka

http://www.dogomania.pl/threads/192276-moja-pani-chcia%C5%82a-mnie-u%C5%9Bpi%C4%87...2-5kg-male%C5%84stwo-w-typie-chihuahua?p=15627320&viewfull=1#post15627320

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie proszony o kontakt o każdej porze dnia i nocy!!!
Tel. 501 226 939, 519 127 664

• 3 weeks later...
Posted

I ode mnie koniecznie !
Ja z pania rozmawialam juz kilka co najmniej razy.
Jeszcze w gipsie Igusie zastaniesz chyba, bo 4 tygodnie miala nosic.
Ale pani jest nia zachwycona , bo Igusia jest przeslodka.
Ma nowe imie IWA...... to zeby los sie odwrocil, lapka do zdrowia wrocila, a Igunia zapomniala o smutnych chwilach swego zycia.

Posted

Wymiziam od wszystkich zgodnie z życzeniami :) Jeśli tylko Igusia pozwoli, bo ona podobno do obcych ostrożnie. Iga zakochana w swojej pani, chodzi za nią krok w krok, na pewno była pieskiem domowym, jej ulubione miejsce to kanapa

• 3 months later...
Posted

Od wczoraj Igusia ma koleżankę w domu. Państwo adoptowali drugą sunię, ze schroniska z Buska Zdroju. Igusia jest niejadkiem, Pani pożycza od sąsiadki szczeniaczka, przy którym Iga chętniej je. Teraz ma nową towarzyszkę przy misce - Lili:

Posted

Andzike napisał(a):
Lilunia, która mi tak skradła serce teraz będzie mieszkać z Igą :D :D :D

No jak Tobie kiedy mnie :eviltong:
Baaardzo się cieszę :) Ujmująca dziewczynka została "siostrą" kochanej Iguni :loveu:

• 2 years later...
Posted

Ale daaaaaaaaawno tu nikogo nie bylo.

A ja mam niespodzianke.
Jestem w stalym kontakcie ze wspaniala pania, ktora dala dom malej slodkiej Iguni ze zlamana lapeczka.
No i na swieta dostalam takie wspaniale zdjecia tej malutkiej slicznotki.
Iga ma na imie teraz IWA i jest naprawde bardzo kochana przez swoich opiekunow.
Pozdrawiamy....

No i podziwiajcie ta malenka Mikolajeczke

.