Energy Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Dobrze, że suńka już po operacji, bidulka. Zdrowiej malutka:p Quote
Andzike Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Bidunka kochana... :( oby teraz było tylko lepiej... Quote
zuziaM Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Zrobilam kilka zdjec zdjec rentgenowskich lapki. Wdac tu dokladnie, ze ten prawy drut sie zlamal, a lewy jest zupelnie wygiety. To powinno byc zupelnie proste !!!!! I zwroccie uwage na dolna czesc tego lewego drutu ... on sie opiera na nadgarstku suni. Zaczal go uciskac i nadgarstek zaczal sie przykurczac z powodu tego nacisku. Quote
zuziaM Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 No i oczywiscie w miejscu zlamania stworzyl sie spory stan zapalny. Najtrudniej bylo usunac ta gorna czesc zlamanego drutu. Dzisiaj suncia juz chodzi, tzn skacze. Jest zywsza o niebo. Nie zjadla nic w nocy, wiec bede musiala zaraz jej cos dac. I zaraz usune jej wenflonik, to bedzie miala wiekszy komfort poruszania. Bo teraz obie lapki sa skrepowane i pewnie jest niewygodnie. Quote
leni356 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Nawet wśród wetów tacy partacze, płakać się chce :shake: Dobrze że tak szybko udało się to zrobić, teraz już musi być dobrze.. Biedna ta Igusia nasza :placz: Quote
zuziaM Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Wklejam zdjecie Faktury za operacje Iguni. Od weta ze Zgorzelca za zdjecie RTG nie wzielam Faktury..... Bylam chyba nieco w szoku po tym, co zobaczylam i uslyszalam po jego obejrzeniu i po prostu nie pomyslalam... Quote
zuziaM Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Nie ma za co, to zrozumiale, ze powinnam go przedstawic do wgladu. A za zdjecie jest 40 zl, bo jak widac na 1. zdjeciu, to bylo robione z dwoch stron.... od gory i z boku. Jest co prawda na 1 kliszy, ale moze tak jakos licza. Skubis mial tylko jedno zdjecie od gory noska i kosztowalo 30,- zl. Igunia jest niesamowita zreszta pacjentka ... jest bardzo cierpliwa i pokorna i daje z soba robic doslownie wszystko ... Podczas ukladania do zdjecia, lezala jak ja sie polozylo i ani nie drgnela nawet. A teraz jej wyciagalam wenflon ... lezala cichutko i spokojnie, nawet jak pociagnelam troszke za kudelki .... To jest piesio - aniolek !!!!!!! Juz w tej chwili weszla po schodach i lezy z innymi suniami na ganku. Quote
leni356 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Przyszło 100 zł dla Igi od Kamili - bardzo dziękujemy Stan finansów: +43 zł - Energy i madcat1981 +100 zł - leni +100 zł - Kamila --------- 243 zł + 7 zł w skarpetce = 250 zł Wydatki to 375 zł operacja + 40 zł rtg = 415 zł Nadal brakuje 165 zł, a za chwilę trzeba będzie opłacić hotelik na sierpień. Bardzo prosimy o pomoc Quote
zuziaM Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Dopiero dzisiaj po poludniu Igunia czula sie lepiej, co dalo sie od razu zauwazyc. Od operacji tylko lezala .... i to lezala na pleckach z wysoko podniesionymi lapkami ... Wszedzie przybierala tylko ta jedna pozycje.... Miala slaby apetyt. Jadla tylko paroweczki, bo nic innego nie chciala. Zadzwonilam do swojej pani doktor i spytalam, czy mozna jej podac jakies leki przeciwbolowe. No i kazala mi podac jej lek przeciwzapalny ( mam ich troche w domu, bo czesto byly potrzebne na stawy starej Gabi ) i kazala przyjechac z Igunia. Niunia dostala zastrzyk z antybiotykiem. Po powrocie do domu Igusia jest juz dawna wesola rozbrykana psinka..... skacze, warczy i zaczepia inne sunie.....szczeka ... A najwazniejsze, ze wreszcie zjadla normalnie. Wmlocila obiadek caly. Teraz juz bedzie tylko lepiej. A tak Igusia lezala po operacji .... Quote
leni356 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Wystraszyła mnie Igusia. Dobrze że jest już w porządku. Strasznie mi żal tego biedactwa :( Dzięki za opiekę nad nią Gosiu Quote
madcat1981 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Zapraszamy na bazarek, postaramy się zdobyć choć grosik dla Igi BAZAREK Quote
jambi Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='madcat1981']Zapraszamy na bazarek, postaramy się zdobyć choć grosik dla Igi BAZAREK zajrzałam na bazarek - niestety wszystko za małe dla mojego dziecięcia, ale obiecuję chociaż promować bazarek i go podrzucać :) z drugiej strony, spróbuję przez weekend sama znaleźć coś na bazarek dla Iguni :) Quote
Mantis Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 JJD, numer konta prześle leni356, jak tylko pojawi się na forum. Dziękujemy za pomoc :) Zapraszam na bazarek książkowy dla kochanej Iguni :) Quote
leni356 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Bardzo dziękujemy za pomoc Igusi. Wysłałam numer konta. Mantis, Dogo07 - ogromne dzięki za bazarek :loveu: Quote
kizimizi Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 mam kilka fotek suni z dzisiejszych odwiedzin, wiec poprosze o meila to je podesle. Quote
Sonia z B Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Witam! Chcę uzupełnić brakującą kwotę z tytułu wątku - 165 złotych (prezent urodzinowy od Męża). Proszę o numer konta. Wpłata nastąpi od Rafała Z. Quote
leni356 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [quote name='Tirana']Witam! Chcę uzupełnić brakującą kwotę z tytułu wątku - 165 złotych (prezent urodzinowy od Męża). Proszę o numer konta. Wpłata nastąpi od Rafała Z. Wow :) Bardzo dziękujemy :loveu: Wyślę nr konta [quote name='JJD']Przelew zrobiony. pozdrawiam. Dziękujemy za pomoc Igusi :loveu: Tak bym chciała żeby ta słodka malizna już wyzdrowiała.. :-( [quote name='kizimizi']mam kilka fotek suni z dzisiejszych odwiedzin, wiec poprosze o meila to je podesle. Wyślij na [email protected] dzięki :) Quote
jambi Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='Tirana']Witam! Chcę uzupełnić brakującą kwotę z tytułu wątku - 165 złotych (prezent urodzinowy od Męża). Proszę o numer konta. Wpłata nastąpi od Rafała Z. o matko :crazyeye: ! tu się należą ogromne DZIĘKI !!! :Rose: Quote
Andzike Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Tirana napisał(a):Witam! Chcę uzupełnić brakującą kwotę z tytułu wątku - 165 złotych (prezent urodzinowy od Męża). Proszę o numer konta. Wpłata nastąpi od Rafała Z. Wow :) jestem pod wrażeniem Waszego wielkiego serducha !!! Quote
Recommended Posts