Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alez nie ma zdjetego. Ma go caly czas. Pytalam zreszta lekarza, czy musi go miec az do konca. I potwierdzil.
Zmieniam go jednak, bo musze sprawdzac, czy nie ma odparzen, bo bylaby wtedy katastrofa.
Poza tym 3 razy sobie Igunia sama zdjela. Wlasnie dzisiaj znow zalozylam nowy. Ale na szczescie tak grzeczniutko i cierpliwie lezy, kiedy jej go zakladam, ze nie ma z tym najmniejszego problemu.

Posted

rozumiem i przepraszam bo iga ma mieś te śruby wyjmowane po 20 lipca jakoś tak jeszcze raz przepraszam i uściskaj igunie i całą reszte psiaków fajne fotki a jak tam ta mała co mnie ugryzła

Posted

[quote name='adamo1974']kropka waży około 10 kg i jest ostrzyrzona bo była zkudłaczona

czy to na pewno jest Kropka? to ta sama? bo kolory mi coś nie pasują:

Posted

[quote name='leni356']czy to na pewno jest Kropka? to ta sama? bo kolory mi coś nie pasują:

Leni zdjęcie które wstawiłas to Iga. A Kropka faktycznie niepodobna do siebie po obcięciu.

Posted

[quote name='Zdrapka']Hop kudłate dziewczynki do góry !!! :)

Kiedy Kropka jedzie na DT do Madalleny bo ona chce wiedzieć[/QUOTE]

Hehe ;) Mało jej? ;) chociaż jednej się jutro pozbywa... chlip :(

Posted

[quote name='Zdrapka']Hop kudłate dziewczynki do góry !!! :)

Kiedy Kropka jedzie na DT do Madalleny bo ona chce wiedzieć[/QUOTE]

Elmira mówiła że 11 lipca

Posted

Igunia chyba kilka dni temu zaczela cieczke.
zauwazylam, ze Bąbelek sie bardzo nia interesuje i ja adoruje.
Na razie go odpedza i go gryzie, ale tak jest na poczatku zawsze.

Babel i tak jest teraz zamykany, bo cieczke ma staruszka Szila i to juz sama zacheca chlopakow ..... podchodzi stale pod kojec Rumeczka .....

Biedny Bąbelek, bedzie musiala na zmiane z dziewczynkami tylko wychodzic do ogrodu.

Posted

No to ładnie ... nie wyją Ci do siebie całymi nocami ? :evil_lol:

Trzeba by ją wysterylizować, tylko to jak się cieczka skończy po 4 tygodniach chyba dopiero można.

Posted

elinka napisał(a):
Można już po dwóch, Mika właśnie tak była ;)

A no właśnie, ale po dwóch od zakończenia cieczki, prawda ? Od razu chlastam suki i jakoś nie było nigdy tak, żeby miały cieczkę tuż przed albo były w trakcie, w związku z czym nigdy tych zasad nie pamiętam. Bo jest albo po 2 albo po 6 czy 4, jakoś tak.

A Madallena nie może doczekać się na Kropkę :) Ja też - bo będę u Madalleny od najbliższej środy do 25 lipca, więc też zaopiekuję się sunią.
Szukam kurka tej maszynki dla psów .... Kropkę trzeba wyrównać i jakoś tak do zdjęć do ogłoszeń wykreować ...

A jest kasa na sterylkę Iguni albo można ze skarpety sterylkowej skorzystać ?

Posted

elinka napisał(a):
Tak, po dwóch tygodniach od zakończenia cieczki. U kobiet...ten...tego... z tego co wiem, można już po dziesięciu dniach.

Ke ??? :D:D:D