Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no jak już wiecie iga jest już z nami bardzo i tylko to sie liczy a tarzanka ma wielkie serce do psiaków jest jeszcze młoda i to takie akcje uczą jak postępowć z psiakami byliśmy z tarzanko w stałym kontakcie i nie kłućmy sie teraz iga jest na 1 miejscu szukamy kliniki gdzie moge z magdo i żono jechać na operacje czekam na telefon i wyjazd jestem szczęśliwy żę złapaliśmy ige tarzanka głowa do góry wszystko będzie oky wszyscy uczymy sie na błędach pozdrawiam grzegorz

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

We Wrocławiu nie ma wolnego terminu, operacja byłaby dopiero w poniedziałek,a to za późno. Jadą do Kalisza, operacja dziś o 17

Dziękujemy bardzo za deklaracje. Mamy te 200 zł ale z tego znaczna część pójdzie na koszty paliwa + 100 mi ktoś deklarował + 40 Mshume + 50 E-S

Posted

Leni nie przelewaj mi tych 50 zł, z mojej winy sunia cierpi, weź tę kasę daj na jej operację.
Przepraszam za kłopot i moje niedopilnowanie. Naprawdę cholernie się czuję, że tak się stało.

Posted

Bardzo dziękujemy za bazarek i śliczne banerki.

Odnośnie zbierania to nie wiem jeszcze gdzie, może od razu do kliniki. Ustalimy to jak Iga będzie już po operacji i poznamy koszt

Posted

Tarzanka napisał(a):
Leni nie przelewaj mi tych 50 zł, z mojej winy sunia cierpi, weź tę kasę daj na jej operację.
Przepraszam za kłopot i moje niedopilnowanie. Naprawdę cholernie się czuję, że tak się stało.

Tarzanka, dziękuję to w takim razie zapiszę to jako wkład na operację.

Posted

Tarzanka napisał(a):

Tarzanka. Uczymy się na błędach. Każdy z nas to przerabiał :roll: te błędy ;)
Pamiętaj na przyszłość o tym, żeby mimo świetnych obróżek czy szelek obowiązkowo zakładać psom pętlę (ze smyczy robimy). pies nie ma wtedy możliwości ucieczki bo pętla się zaciska.

Mała kudłaczko. Trzymaj się, teraz bedzie już tylko lepiej!

Posted

Iga już jest po operacji, wszystko się udało. Miała złamanie otwarte wewnętrzne, nie wiem jakie to jest. Ma założone śruby które trzeba zdjąć po 6 czy 8 tygodniach. Za 10 dni zdjęcie szwów. Operacja około 300 zł plus to zdjęcie śrub za kilka tygodni, ale nie wiem ile to będzie kosztować
DObrze że już po.. uff

Posted

dojechaliśmy z igo do krotka iga śpi dziś z nami w domku mam nadieje że weteranka pucha podzieli spokojnie pospać idze tak jak leni pisała z igo jest wszystko ok jutro dostanie jeszcze kroplówki wzmacniające wstawił bym jej fotke ale nie wiem jak pozdrawiam

Posted

Ufff!

Adamo, dobrze, że ją zabrałeś dziś do siebie, będzie miała biedulka chwilę spokoju, żeby dojść do siebie po operacji. Pisz proszę jak maleńka się czuje i wygłaszcz ją od nas :)

Posted

ja przepraszam ale musze to napisać :)
adamo - z ŻONĄ z MAGDĄ z KOCHANKĄ itd :p:p

no i wielkie dzięki!

A zdjęcia możesz przesłać na maila do którejś z dziewczyn i się wstawi (ja nie wezmę bo mój wstawiacz zdjęć chodzi beznadziejnie :roll: )

Posted

witam iga ma sie bardzo dobrze dziś dostała jeszcze witaminki na wzmocnienie spała spokojnie cało noc nie stety nie zgadza sie z moim domowym psiakiem noc spędziliśmy na działce ale w altanie he he a dziś jest w schroniskowym biurze fotki wysyłam do leni pozdrawiam zaraz jade do schroniska wygłaskam sunie od wszystkich was

Posted

Jaka sierotka biedna .....
Czy ona nie probuje sobie zdjac tego opatrunku ?????
Mam w domu sunie , ktorej trzeba bylo jeszcze w schronisku amputowac lapke, bo 2 razy zdjela sobie gips .... I teraz musi skakac na 3 lapkach.

Posted

Adamo Wujaszku :)
Dzięki za złapanie Igi i opieke po operacji.
Miej ją teraz prosze pod swoim czujnym okiem az nie wyzdrowieje,

A przy transportach Psiaków będzie to dla Nas kolejne doświadczenie,
żeby przy postojach w drodze, tankowanie, chwile przerwy na odsikanie Psiaków,
zakładać im podwójne zabezpieczenia, dwie smycze lub smycz i pętla zaciskowa:)
Czytałem już na któryms z wątków że podczas postoju na odsikanie Psiaka, ten wysmyknął się z obroży
i choć z trudem ale udało się go złapać.
Z pozdrowieniami:)

Na Igę czeka Zuzia i trzymam kciuki żeby jak najszybciej mogła do niej pojechać:)

Posted

[quote name='wojtuś']Adamo Wujaszku :)
Dzięki za złapanie Igi i opieke po operacji.
Miej ją teraz prosze pod swoim czujnym okiem az nie wyzdrowieje,

A przy transportach Psiaków będzie to dla Nas kolejne doświadczenie,
żeby przy postojach w drodze, tankowanie, chwile przerwy na odsikanie Psiaków,
zakładać im podwójne zabezpieczenia, dwie smycze lub smycz i pętla zaciskowa:)
Czytałem już na któryms z wątków że podczas postoju na odsikanie Psiaka, ten wysmyknął się z obroży
i choć z trudem ale udało się go złapać.
Z pozdrowieniami:)

Na Igę czeka Zuzia i trzymam kciuki żeby jak najszybciej mogła do niej pojechać:my z swojej strony zrobimy wszystko żeby igunia jak najszybciej wróciła do zdrowia jest naprawde super psiakiem który wiele wycierpiał i mimo tego że uciekła z tego auta to polubiła jazde samochodem ale jak ma koło siebie opikuna

Posted

[quote name='adamo1974']mam takie pytanko;mamy w naszym schronisku w krotoszynie wiele wspaniałych psiaków które potrzebują pilnie domków http://krotoszyn.schronisko.net/index.php problem jest taki ze brakuje nam pomysłów jak znależć im domki może ktoś z was nam pomoże

Najlepiej założyć im osobny wątek na Dogomanii, ze zdjęciami i opisami. Dużo ludzi tu na dogo pomaga ogłaszać pieski i szuka im domków. Z takim wątkiem wiele z psów ma szansę szybko znaleźć dom

Posted

[quote name='leni356']Najlepiej założyć im osobny wątek na Dogomanii, ze zdjęciami i opisami. Dużo ludzi tu na dogo pomaga ogłaszać pieski i szuka im domków. Z takim wątkiem wiele z psów ma szansę szybko znaleźć dom

tak to prawda,zalozyc watek!

http://www.dogomania.pl/threads/186525-Ro%C5%9Bliny-ogrodowe-i-domowe-na-pieski-z-Przybor%C3%B3wka!!!-D-do-01.06.10r/page3 - rosliny ogrodowe

Maskotki,figurki,breloczki-
http://www.dogomania.pl/threads/1865...D-do-06.06.10r

Ksiązki-
http://www.dogomania.pl/threads/1865...9#post14768499

Teraz trzeba pomóc psiaczkom ze schronu u Pani Wandy

zapraszam do Azorka:
http://www.dogomania.pl/threads/179616-Porzucony-Azor-pilnie-szuka-domu!Potrzebne-og%C5%82oszenia!Zbieramy-na-og%C5%82oszenia!!