supergoga Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 My tam swoje wiemy i się Ciebie nie boimy. Hahaha. Cos jednak w tym wszystkim jest, skoro nam się Ewkaa zdenerwowała. Czyżby prawda w oczy itd.
Teklunia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Ewkaa napisał(a):No to kończymy zabawę ze zdjęciami na dzisiaj..... :loveu: ale milosc piekna :loveu::loveu::loveu:
Ewkaa Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Supergoga itd itp etc.....:eviltong: Teklunia na początku był chaos zamiast miłosci, potem dopiero zapanował spokój ..... Superg specjalnie dla ciebie przybij piątkę :eviltong: A teraz czas spać:sleep2:
olekg89 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Supergogu no jak możesz słodkiej Ewuni tak dogadywac hahahhaahahahaha
supergoga Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Ja absolutnie, nigdy w życiu nie dogaduję. Żle mnie zrozumiałeś :evil_lol: . TYlko - przeciez po prostu one musiały to podpatrzec i tyle. I ten błogostan na pysiu. Oj Ewkaa, że też w Lesznie Ci się za dokładnie nie przyjrzałam :lol: :lol: :loveu:
dbsst Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Ewkaa napisał(a):Supergoga itd itp etc.....:eviltong: Teklunia na początku był chaos zamiast miłosci, potem dopiero zapanował spokój ..... Superg specjalnie dla ciebie przybij piątkę :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudniast bokserowy gang :multi:
malawaszka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Ewkaa napisał(a):Teklunia na początku był chaos zamiast miłosci, potem dopiero zapanował spokój ile to czasu trwało???? bo u mnie już prawie rok i nadal bywa chaos, a miłości to nigdy nie będzie :placz:
olekg89 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 wasia ja mam od prawie 3tyg 2 psa ,a nie było zadnych spiec spią razem i jest git :D
Ewkaa Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Malawaszka ale czasem tak bywa, u nas czasem bywa dzien kłótni o kółeczko, o ciasteczko o to który pies będzie leżał obok nas etc. Pogadają chwile a potem ida spać:evil_lol: Moira ma problemy z porannym wstawaniem na sikanie Poranne ziewanko Imbirka
Alicja Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Ewkaa napisał(a):Malawaszka ale czasem tak bywa, u nas czasem bywa dzien kłótni o kółeczko, o ciasteczko o to który pies będzie leżał obok nas etc. Pogadają chwile a potem ida spać:evil_lol: Moira ma problemy z porannym wstawaniem na sikanie Poranne ziewanko Imbirka :pale cudne te śpioszki
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 ooooooooooooooooooooooo widze ale słodziaki jęzoraki i uszaki (jeden jęzorak i jeden uszak ale jakos tak mi sie ułozyło :lol: )
Ewkaa Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Tak uszka, języczki i raptem dwa zęby jak przystało na obrońce swojej pani:evil_lol:
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Ewkaa napisał(a):Tak uszka, języczki i raptem dwa zęby jak przystało na obrońce swojej pani:evil_lol: ale za to jakie dwa ząbki jak sztylety :evil_lol:
Ewkaa Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Tak nieziemsko ostre ząbki... A tutaj ostatki na dziąsłach- to też był kiedys wielki ząbek:evil_lol:
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Ewkaa napisał(a):Tak nieziemsko ostre ząbki... A tutaj ostatki na dziąsłach- to też był kiedys wielki ząbek:evil_lol: hihihihi słodki
Cimi Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):hihihihi słodki Ząbek czy Imbir :evil_lol: :evil_lol: ?
Ewkaa Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Zarówno ząbek jest słodki jak i Imbir:diabloti: Chyba w to nie wątpisz Cimi:mad:
Cimi Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Nie no ja ? O co Ty mnie posądzasz :evil_lol:.. A Ty chyba miałaś iść :evil_lol:.
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Ewkaa napisał(a):Zarówno ząbek jest słodki jak i Imbir:diabloti: Chyba w to nie wątpisz Cimi:mad: hihihihihihihihihi AMEN i nie wiem co slodsze czy ząbek czy Imbirek :cool3:
Ewkaa Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 A tu Moira w typie szaraka polnego- szarakus bokserus Latanie zsynchronizowane Nie ma to jak krzywy pysk:evil_lol: Jestem znudzonyy, bardzo znudzony....
olekg89 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Agata wiesz Ewa mnie zaprosiła do siebie :D wiec moze ciebie jakos tez zniesie pod swoim dachem :D To kiedy zrobimy Ewci najazd na chate ????:D :P sasasasasa
Ewkaa Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Olek Agata juz u mnie była i widziała paszczaki, a ty się nadasz jako worek treningowy dla Moiry:evil_lol: Pobaw się ze mna, proszę, rzuc piłeczkę..... Mroczne potwory
Recommended Posts