Jump to content
Dogomania

Boksery z piekła rodem czyli Imbir&Moira. Wiosenne przebudzenie:)

Recommended Posts

Posted

Ewkaa napisał(a):
:razz: banany są zdrowe i odżywcze, a kalorie możesz bardzo przyjemnie spalić :diabloti: Oczywiście dopiero koło września:cool3::evil_lol:

a właśnie że na pocz sierpnia :diabloti: i to przez dwa tygodnie :diabloti::evil_lol:

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
a właśnie że na pocz sierpnia :diabloti: i to przez dwa tygodnie :diabloti::evil_lol:

Boże to zrób sobie zapas kalorii do spalenia bo widzę że będzie sporo spalania :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::cool3:

Posted

A ja walczę z nałogiem tylko- lekkie odzwyczajenie nikomu jeszcze nie zaszkodziło :diabloti:

ewka- :razz: nie zbieram bananów- wystarczy to co mam pod reką:cool3:

ja też chcę do wody!

Posted

AAAAAAA Bodziulka- rozszyfrowałaś Imbirka!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak tak chodzimy tylnymi łapkami po dnie- ale oczywiście tam gdzie się da, jak daleko rzucimy coś to niestety zmusza się do pływania:evil_lol: A jakie wyścigi z Moirą- wtedy pokazuje na co go stać. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ewkaa napisał(a):
AAAAAAA Bodziulka- rozszyfrowałaś Imbirka!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak tak chodzimy tylnymi łapkami po dnie

:lol: Bodziuś też tak robił - lenie patentowane, pływać im się nie chce :evil_lol:

Posted

Borys odbijał się 4 łapami od dna i płynął tyle ile go woda poniosła i tak od nowa:razz:
uwielbiam takie stare leniwe fafluny:evil_lol:

Posted

:diabloti:

Ja się bardzo cieszę że moje psy kochają wodę, niestety nie znają umiaru i kiedy trzeba wyjść z wody żeby odpocząć- trzeba je siłą wyganiać.
:mad::mad::mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...