Donvitow Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 malawaszka napisał(a):to ja poproszę o wyjaśnienia :cool1: Przepraszam nie mogę. Nie wiem ile masz lat.:diabloti: Ale jak masz więcej niż 15 to się domyśl.:evil_lol:
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Donvitow napisał(a):Przepraszam nie mogę. Nie wiem ile masz lat.:diabloti: Ale jak masz więcej niż 15 to się domyśl.:evil_lol: mam 16 :grins: , ale nie mogę się domyśleć jakież to banany są NISKOkaloryczne :niewiem:
Donvitow Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Proszę o ponowienie pytania jak skończysz 22 lata.:diabloti: . Przepraszam za głupii wlot. Ja się już zmitygowałem i porządnieję w oczach/ swoich/:evil_lol: . malawaszka nawet przypalaniem nie wyciągniesz co miałem na myśli bo się wstydzę.:evil_lol:
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Donvitow napisał(a):Proszę o ponowienie pytania jak skończysz 22 lata.:diabloti: . Przepraszam za głupii wlot. Ja się już zmitygowałem i porządnieję w oczach/ swoich/:evil_lol: . malawaszka nawet przypalaniem nie wyciągniesz co miałem na myśli bo się wstydzę.:evil_lol: Ewkaaaaaa przybywaj na pomoc :helo: - może Tobie jako tej starszej :errrr:i bardziej doświadczonej :diabloti: uda się wyciągnąć z tego wstydliwego porządniejącego w oczach /jego/ co miał na myśli - bo przecież ja spać po nocach nie będę mogła :placz::placz::placz:
Ewkaa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 malawaszka napisał(a):Ewkaaaaaa przybywaj na pomoc :helo: - może Tobie jako tej starszej :errrr:i bardziej doświadczonej :diabloti: uda się wyciągnąć z tego wstydliwego porządniejącego w oczach /jego/ co miał na myśli - bo przecież ja spać po nocach nie będę mogła :placz::placz::placz: Wasia :diabloti: nie struga wariata- a ja z nikogo nie będę nic wyciągać :razz: Nie wypada. A przecież mowa o bananach niskokalorycznych:evil_lol: co tu więcej dodawać.
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 a że niby w którym miejscy strugam wariata hę??? :obrazic: FOCH!!! ehhh nic tu po mnie :shake: wasia-srasia :diabloti:
Donvitow Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 malawaszka napisał(a):Ewkaaaaaa przybywaj na pomoc :helo: - może Tobie jako tej starszej :errrr:i bardziej doświadczonej :diabloti: uda się wyciągnąć z tego wstydliwego porządniejącego w oczach /jego/ co miał na myśli - bo przecież ja spać po nocach nie będę mogła :placz::placz::placz: O i włąsnie jak nie będziesz spać po nocach to dojdziesz do tego co miałem na myśli Ewkaa napisał(a):Wasia :diabloti: nie struga wariata- a ja z nikogo nie będę nic wyciągać :razz: Nie wypada. A przecież mowa o bananach niskokalorycznych:evil_lol: co tu więcej dodawać. No . I jasne. Co tun wiecej dodawać.:oops:
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ja tyż ciekawa jezdem, które to są te banany niskokaloryczne:razz::diabloti::diabloti::diabloti:
Ewkaa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Donvitow']O i włąsnie jak nie będziesz spać po nocach to dojdziesz do tego co miałem na myśli :diabloti: Wasia- Pelasia no i widzisz- poczekaj na wieczór, zamknij oczy i......... zrozumiesz o czym mowa :razz: madzia i medor- no proszę następna niewiasta :evil_lol: Nie wiem czemu aż taki szum wokół bananów:razz:
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Ewkaa'] madzia i medor- no proszę następna niewiasta :evil_lol: Nie wiem czemu aż taki szum wokół bananów:razz: banany sa pyycha:multi: :multi: :multi:
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 evaxon napisał(a):banany sa pyycha:multi: :multi: :multi: Te niskokaloryczne Ci chodzi czy cu:niewiem:Bo się pogubiłam i się odnaleźć nie mogę:niewiem::niewiem::diabloti:
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ale macie tutaj ciekawe tematy:p:loveu:;) kurcze a miałam iść do kuchni...
Ewkaa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Bananowy temat rozpoczęła Ala i Wasia-srasia (ona już go pociągnęła dalej:diabloti:- głodnemu chleb na myśli)
Donvitow Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Jeszcze raz przepraszam i wypadam z tematu bo się czuję skrępowany:diabloti: :evil_lol:
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ewkaa napisał(a):Bananowy temat rozpoczęła Ala i Wasia-srasia (ona już go pociągnęła dalej:diabloti:- głodnemu chleb na myśli) No właśnie szłam coś sobie upitrasić w kuchni:cool3::diabloti:... niskokalorycznego;)... i nie miał być to banan:p uuuuu, już koniec tematu:roll: no to ja faktycznie idem do kuchni... Imbir chyba też zgłodniał bo już zagląda do kuchni:cool3:
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 A ja nie dam spokoju dopóty dopóki się nie dowiem, które to banany niskokaloryczne:diabloti:
Donvitow Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a):A ja nie dam spokoju dopóty dopóki się nie dowiem, które to banany niskokaloryczne:diabloti: Madzia nigdy ci nie powiem.!!!!!:eviltong:
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Donvitow']No ale zaglądam. ... i czekasz na rozwój tematu?:diabloti::evil_lol: [quote name='madzia i medor']A ja nie dam spokoju dopóty dopóki się nie dowiem, które to banany niskokaloryczne:diabloti: boshhh, ale mi wstyd za własną matkę:oops::oops::oops: mamcia ja Ci to wszystko na PW wyjaśnię:evil_lol:;) [quote name='Ewkaa']A Moira się znudziła bo ona doświadczona jest kobieta:p Rety wykopcie mnie do tej kuchni....:cool3:
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Te niskokaloryczne Ci chodzi czy cu:niewiem:Bo się pogubiłam i się odnaleźć nie mogę:niewiem::niewiem::diabloti: kazdy banan jest dobry :cool3: wazne zeby byl dojrzały i dorodny:diabloti:
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Donvitow napisał(a):Madzia nigdy ci nie powiem.!!!!!:eviltong: Nie to nie:evil_lol: Imbir1 napisał(a): boshhh, ale mi wstyd za własną matkę:oops::oops::oops: mamcia ja Ci to wszystko na PW wyjaśnię:evil_lol:;) Córciu broń ciem bożżem, abyś Ty jeszcze swą rodzicielkę uświadamiać chciała:diabloti: evaxon napisał(a):kazdy banan jest dobry :cool3: wazne zeby byl dojrzały i dorodny:diabloti: Buhahahaaa:evil_lol::evil_lol:
Ewkaa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 evaxon napisał(a):kazdy banan jest dobry :cool3: wazne zeby byl dojrzały i dorodny:diabloti: Jesteś nietolerancyjna- że niby małe "zielone" są niedobre :razz::diabloti::evil_lol:
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ewkaa napisał(a):Jesteś nietolerancyjna- że niby małe "zielone" są niedobre :razz::diabloti::evil_lol: nooo ale kazde male niedojrzałe kiedys dorosnie:diabloti:
Donvitow Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 evaxon napisał(a):nooo ale kazde male niedojrzałe kiedys dorosnie:diabloti: No nie j a się przenosze na oczko wodne. Wy jesteście dla mnie :diabloti: zbyt frywolne.:mad: :evil_lol:
Recommended Posts