Jump to content
Dogomania

Boksery z piekła rodem czyli Imbir&Moira. Wiosenne przebudzenie:)

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
to ja poproszę o wyjaśnienia :cool1:

Przepraszam nie mogę. Nie wiem ile masz lat.:diabloti: Ale jak masz więcej niż 15 to się domyśl.:evil_lol:

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donvitow napisał(a):
Przepraszam nie mogę. Nie wiem ile masz lat.:diabloti: Ale jak masz więcej niż 15 to się domyśl.:evil_lol:

mam 16 :grins: , ale nie mogę się domyśleć jakież to banany są NISKOkaloryczne :niewiem:

Posted

Proszę o ponowienie pytania jak skończysz 22 lata.:diabloti: . Przepraszam za głupii wlot. Ja się już zmitygowałem i porządnieję w oczach/ swoich/:evil_lol: . malawaszka nawet przypalaniem nie wyciągniesz co miałem na myśli bo się wstydzę.:evil_lol:

Posted

Donvitow napisał(a):
Proszę o ponowienie pytania jak skończysz 22 lata.:diabloti: . Przepraszam za głupii wlot. Ja się już zmitygowałem i porządnieję w oczach/ swoich/:evil_lol: . malawaszka nawet przypalaniem nie wyciągniesz co miałem na myśli bo się wstydzę.:evil_lol:

Ewkaaaaaa przybywaj na pomoc :helo: - może Tobie jako tej starszej :errrr:i bardziej doświadczonej :diabloti: uda się wyciągnąć z tego wstydliwego porządniejącego w oczach /jego/ co miał na myśli - bo przecież ja spać po nocach nie będę mogła :placz::placz::placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
Ewkaaaaaa przybywaj na pomoc :helo: - może Tobie jako tej starszej :errrr:i bardziej doświadczonej :diabloti: uda się wyciągnąć z tego wstydliwego porządniejącego w oczach /jego/ co miał na myśli - bo przecież ja spać po nocach nie będę mogła :placz::placz::placz:

Wasia :diabloti: nie struga wariata- a ja z nikogo nie będę nic wyciągać :razz: Nie wypada.
A przecież mowa o bananach niskokalorycznych:evil_lol: co tu więcej dodawać.

Posted

malawaszka napisał(a):

O i włąsnie jak nie będziesz spać po nocach to dojdziesz do tego co miałem na myśli

Ewkaa napisał(a):
Wasia :diabloti: nie struga wariata- a ja z nikogo nie będę nic wyciągać :razz: Nie wypada.
A przecież mowa o bananach niskokalorycznych:evil_lol: co tu więcej dodawać.

No . I jasne. Co tun wiecej dodawać.:oops:

Posted

[quote name='Donvitow']O i włąsnie jak nie będziesz spać po nocach to dojdziesz do tego co miałem na myśli

:diabloti: Wasia- Pelasia no i widzisz- poczekaj na wieczór, zamknij oczy i......... zrozumiesz o czym mowa :razz:

madzia i medor- no proszę następna niewiasta :evil_lol: Nie wiem czemu aż taki szum wokół bananów:razz:

Posted

[quote name='Ewkaa']

madzia i medor- no proszę następna niewiasta :evil_lol: Nie wiem czemu aż taki szum wokół bananów:razz:
banany sa pyycha:multi: :multi: :multi:

Posted

evaxon napisał(a):
banany sa pyycha:multi: :multi: :multi:

Te niskokaloryczne Ci chodzi czy cu:niewiem:Bo się pogubiłam i się odnaleźć nie mogę:niewiem::niewiem::diabloti:

Posted

Bananowy temat rozpoczęła Ala i Wasia-srasia (ona już go pociągnęła dalej:diabloti:- głodnemu chleb na myśli)

Posted

Ewkaa napisał(a):
Bananowy temat rozpoczęła Ala i Wasia-srasia (ona już go pociągnęła dalej:diabloti:- głodnemu chleb na myśli)

No właśnie szłam coś sobie upitrasić w kuchni:cool3::diabloti:... niskokalorycznego;)... i nie miał być to banan:p

uuuuu, już koniec tematu:roll: no to ja faktycznie idem do kuchni... Imbir chyba też zgłodniał bo już zagląda do kuchni:cool3:

Posted

madzia i medor napisał(a):
A ja nie dam spokoju dopóty dopóki się nie dowiem, które to banany niskokaloryczne:diabloti:

Madzia nigdy ci nie powiem.!!!!!:eviltong:

Posted

[quote name='Donvitow']No ale zaglądam.
... i czekasz na rozwój tematu?:diabloti::evil_lol:
[quote name='madzia i medor']A ja nie dam spokoju dopóty dopóki się nie dowiem, które to banany niskokaloryczne:diabloti:
boshhh, ale mi wstyd za własną matkę:oops::oops::oops: mamcia ja Ci to wszystko na PW wyjaśnię:evil_lol:;)
[quote name='Ewkaa']A Moira się znudziła

bo ona doświadczona jest kobieta:p

Rety wykopcie mnie do tej kuchni....:cool3:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Te niskokaloryczne Ci chodzi czy cu:niewiem:Bo się pogubiłam i się odnaleźć nie mogę:niewiem::niewiem::diabloti:

kazdy banan jest dobry :cool3: wazne zeby byl dojrzały i dorodny:diabloti:

Posted

Donvitow napisał(a):
Madzia nigdy ci nie powiem.!!!!!:eviltong:

Nie to nie:evil_lol:
Imbir1 napisał(a):

boshhh, ale mi wstyd za własną matkę:oops::oops::oops: mamcia ja Ci to wszystko na PW wyjaśnię:evil_lol:;)

Córciu broń ciem bożżem, abyś Ty jeszcze swą rodzicielkę uświadamiać chciała:diabloti:

evaxon napisał(a):

Buhahahaaa:evil_lol::evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):

Jesteś nietolerancyjna- że niby małe "zielone" są niedobre :razz::diabloti::evil_lol:

Posted

Ewkaa napisał(a):
Jesteś nietolerancyjna- że niby małe "zielone" są niedobre :razz::diabloti::evil_lol:

nooo ale kazde male niedojrzałe kiedys dorosnie:diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
nooo ale kazde male niedojrzałe kiedys dorosnie:diabloti:

No nie j a się przenosze na oczko wodne. Wy jesteście dla mnie :diabloti: zbyt frywolne.:mad: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...