Jump to content
Dogomania

Boksery z piekła rodem czyli Imbir&Moira. Wiosenne przebudzenie:)

Recommended Posts

Posted

Ładna jestem nie :cool3: ? A jaki ładny, zółty, dorodny banan w ręcę :evil_lol: :evil_lol:.

:lol: :lol: :lol:

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewkaa']

Imbir- specjalnie dla ciebie sesja wodna :razz::eviltong:
wow, eksta fotki, bowski duecik:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
dziękuje za dedykację:lol:

Posted

Bodziulka- a co ty mi tu insynuujesz :razz: że one niby pływać :evil_lol::evil_lol: nie umieją
ferraribox- witaj w naszej skromnej galeryjce :razz:
madzia i medor - ja myślę że boksery powinny zmienić grupę FCI- to są psy "aportujące dowodne":evil_lol:

Posted

[quote name='Ewkaa']
madzia i medor - ja myślę że boksery powinny zmienić grupę FCI- to są psy "aportujące dowodne":evil_lol:
Buhahaaaaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Imbir jest z tej grupy topiącej się, w pływaniu to on Otylia nie jest niestety:diabloti: dobrze że na zdjęciach tego nie widać.

Posted

Ewkaa napisał(a):
Imbir jest z tej grupy topiącej się, w pływaniu to on Otylia nie jest niestety:diabloti: dobrze że na zdjęciach tego nie widać.

Mój może nie pływa aż tak ale nurkowanie zaczyna opanowywać do perfekcji:cool3::evil_lol:

Witajcie boksiowa rodzinko:multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:wygladają jak z bananami;)

[/FONT]

powiem więcej - jak małpiszony z bananami :eviltong::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
powiem więcej - jak małpiszony z bananami :eviltong::evil_lol:

:mad::mad: a to zabawne Wasia było:diabloti: A może chcesz coś o bananach opowiedzieć :evil_lol:

Posted

Fajne boksie. Ale nie pisz o nich mutanty bo jak wychodzicie wchodzą na net i przeglądają Dogo a potem wchodzą na swoje fora i komentują ale ty nie wiesz jak się do nich zalogować. Wiem bo Maxi się kiedyś przyznała.

Posted

Donvitow napisał(a):
Fajne boksie. Ale nie pisz o nich mutanty bo jak wychodzicie wchodzą na net i przeglądają Dogo a potem wchodzą na swoje fora i komentują ale ty nie wiesz jak się do nich zalogować. Wiem bo Maxi się kiedyś przyznała.

Moje psy mają zakaz siedzenia na forach, Imbir za często na portalach randkowych przesiadywał :eviltong:

Posted

Ewkaa napisał(a):
:mad::mad: a to zabawne Wasia było:diabloti: A może chcesz coś o bananach opowiedzieć :evil_lol:

wasia - srasia :diabloti: a o bananach nie bede gadać - mają za dużo kalorii :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
wasia - srasia :diabloti: a o bananach nie bede gadać - mają za dużo kalorii :diabloti:

Ale ja myślałam o tych niskokalorycznych :diabloti: No Wasia :razz::diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...