Jump to content
Dogomania

Boksery z piekła rodem czyli Imbir&Moira. Wiosenne przebudzenie:)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Donvitow']No nie j a się przenosze na oczko wodne. Wy jesteście dla mnie :diabloti: zbyt frywolne.:mad: :evil_lol:
:grin:
wybacz ale to ty jestes frywolna:diabloti: :evil_lol:
nie powiem o czym pomyslałam :grin:

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']:grin:
wybacz ale to ty jestes frywolna:diabloti: :evil_lol:
frywolna?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Donvitow zienił płeć:hmmmm::hmmmm::hmmmm:

Posted

Imbir1 napisał(a):
frywolna?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Donvitow zienił płeć:hmmmm::hmmmm::hmmmm:

Po tej debacie bananowej chyba nie miał wyjścia :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']:grin:

No powiedz , nie bądź taka :diabloti::diabloti::razz::razz:

Posted

Imbir1 napisał(a):

:splat: o ja glupia :evil_lol:
Donvitow przepraszam:oops:

Ewkaa napisał(a):
No powiedz , nie bądź taka :diabloti::diabloti::razz::razz:

:lol: no wiesz... o takim jakby :hmmmm: źródełku co to banany czasami do niego wpadaja:lol: :siara:

Posted

Rany nie zmieniłem plci. jestem facetem. Ale zmiatam bo po moich wątach córunia zagląda.:evil_lol: . Ale na pocieszenie normalna. I zmiatam tylko na chwilkę.

Posted

evaxon napisał(a):

:lol: no wiesz... o takim jakby :hmmmm: źródełku co to banany czasami do niego wpadaja:lol: :siara:

:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i chyba wszystko jasne.

Posted

Nie czuję się odpowiedzxialny. jestem pod wrażeniem milo spędzonego czasu w waszym wątku i nieątpliwie miłym sąsiedztwie. Polecam się namn prsyszło ść

Posted

Oj Waszka :diabloti:
Są banany niskokaloryczne, wyślę ci na PW coś żeby cię przekonać :evil_lol:

A od tego gadania zgłodniałam i czas na "suszi"

:diabloti: smacznego!

Posted

Ewkaa napisał(a):
Na czubku niskokaloryczny :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no ja znowu muszę się z tym zdecydowanie nie zgodzić :shake::evil_lol::diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
no ja znowu muszę się z tym zdecydowanie nie zgodzić :shake::evil_lol::diabloti:

A co- kosztowałaś i kalorie były :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cimi no tutaj sie nic nie dzieje;)

Posted

[quote name='Ewkaa']O
A od tego gadania zgłodniałam i czas na "suszi"

:diabloti: smacznego!
:grin: mniami ...:evil_lol:
[quote name='Ewkaa']Na czubku niskokaloryczny :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:razz: :razz: :razz: :diabloti: :evil_lol:

Posted

Jaką burzą :diabloti::razz:
Specjalnie dla Wasi na dobry sen troszkę bananów :razz:

Miłego wieczoru ja znikam bo mi się zaraz lody stopią:eviltong: w takie upały jedyny przyswajalny posiłek to lody;)

Posted

malawaszka napisał(a):
jesuuu ile kjaloriiiii :mdleje: :crazyeye:

:razz: banany są zdrowe i odżywcze, a kalorie możesz bardzo przyjemnie spalić :diabloti: Oczywiście dopiero koło września:cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Ewkaa']Jaką burzą :diabloti::razz:
Specjalnie dla Wasi na dobry sen troszkę bananów :razz:

Miłego wieczoru ja znikam bo mi się zaraz lody stopią:eviltong: w takie upały jedyny przyswajalny posiłek to lody;)
:grin: ale bananow:crazyeye:
lody powiadasz ... mmmyyyhmmmmmm:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...