e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Donvitow']No nie j a się przenosze na oczko wodne. Wy jesteście dla mnie :diabloti: zbyt frywolne.:mad: :evil_lol: :grin: wybacz ale to ty jestes frywolna:diabloti: :evil_lol: nie powiem o czym pomyslałam :grin:
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='evaxon']:grin: wybacz ale to ty jestes frywolna:diabloti: :evil_lol: nie powiem o czym pomyslałam :grin: frywolna?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Donvitow zienił płeć:hmmmm::hmmmm::hmmmm:
Ewkaa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Imbir1 napisał(a):frywolna?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Donvitow zienił płeć:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Po tej debacie bananowej chyba nie miał wyjścia :diabloti:
Ewkaa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='evaxon']:grin: nie powiem o czym pomyslałam :grin: No powiedz , nie bądź taka :diabloti::diabloti::razz::razz:
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Imbir1 napisał(a):frywolna?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Donvitow zienił płeć:hmmmm::hmmmm::hmmmm: :splat: o ja glupia :evil_lol: Donvitow przepraszam:oops: Ewkaa napisał(a):No powiedz , nie bądź taka :diabloti::diabloti::razz::razz: :lol: no wiesz... o takim jakby :hmmmm: źródełku co to banany czasami do niego wpadaja:lol: :siara:
Donvitow Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Rany nie zmieniłem plci. jestem facetem. Ale zmiatam bo po moich wątach córunia zagląda.:evil_lol: . Ale na pocieszenie normalna. I zmiatam tylko na chwilkę.
Ewkaa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 evaxon napisał(a): :lol: no wiesz... o takim jakby :hmmmm: źródełku co to banany czasami do niego wpadaja:lol: :siara: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i chyba wszystko jasne.
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ja jednak nadal będę się upierać przy tym, że ŻADNE banany nie są niskokaloryczne :diabloti:
Jagoda1 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 A rozpoczęło się od pięknego zdjęcia z bananem...:evil_lol:
Donvitow Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Nie czuję się odpowiedzxialny. jestem pod wrażeniem milo spędzonego czasu w waszym wątku i nieątpliwie miłym sąsiedztwie. Polecam się namn prsyszło ść
Ewkaa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Oj Waszka :diabloti: Są banany niskokaloryczne, wyślę ci na PW coś żeby cię przekonać :evil_lol: A od tego gadania zgłodniałam i czas na "suszi" :diabloti: smacznego!
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 no to dawaj szybko te tabelke kalorycznosci bananów :diabloti:
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 hahahaha a w którym miejscu on niskokaloryczny???? chyba na skórce :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ewkaa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Na czubku niskokaloryczny :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ewkaa napisał(a):Na czubku niskokaloryczny :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ja znowu muszę się z tym zdecydowanie nie zgodzić :shake::evil_lol::diabloti:
Ewkaa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 malawaszka napisał(a):no ja znowu muszę się z tym zdecydowanie nie zgodzić :shake::evil_lol::diabloti: A co- kosztowałaś i kalorie były :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cimi no tutaj sie nic nie dzieje;)
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Ewkaa']O A od tego gadania zgłodniałam i czas na "suszi" :diabloti: smacznego! :grin: mniami ...:evil_lol: [quote name='Ewkaa']Na czubku niskokaloryczny :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :razz: :razz: :razz: :diabloti: :evil_lol:
e.v.a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Donvitow napisał(a):Nieśmiało zaglądam i uff jak spokojnie. bo to cisza przed burzą:diabloti:
Ewkaa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Jaką burzą :diabloti::razz: Specjalnie dla Wasi na dobry sen troszkę bananów :razz: Miłego wieczoru ja znikam bo mi się zaraz lody stopią:eviltong: w takie upały jedyny przyswajalny posiłek to lody;)
Ewkaa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 malawaszka napisał(a):jesuuu ile kjaloriiiii :mdleje: :crazyeye: :razz: banany są zdrowe i odżywcze, a kalorie możesz bardzo przyjemnie spalić :diabloti: Oczywiście dopiero koło września:cool3::evil_lol:
e.v.a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Ewkaa']Jaką burzą :diabloti::razz: Specjalnie dla Wasi na dobry sen troszkę bananów :razz: Miłego wieczoru ja znikam bo mi się zaraz lody stopią:eviltong: w takie upały jedyny przyswajalny posiłek to lody;) :grin: ale bananow:crazyeye: lody powiadasz ... mmmyyyhmmmmmm:evil_lol:
Recommended Posts