e.v.a Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Ewkaa']Witamy i pozdrawiamy wszystkich a w szczególności bokseromaniaków:diabloti::eviltong: to mnie:multi:to mnie:multi: witanko:loveu:
Donvitow Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ewkaa napisał(a):Witamy i pozdrawiamy wszystkich a w szczególności bokseromaniaków:diabloti::eviltong: I do mnie:loveu: . Warto zaglądać.
Ewkaa Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Witamy psioświrów- a zwłaszcza boksiomaniaków :razz: Teraz nastąpi przerwa w dostawie zdjęć- Ewa wybywa na zasłużone wakacje- nastał czas wina i flamenco. A co z psami? Cóż- zostają z TZ w domu:diabloti::diabloti: Uwielbiam równouprawnienie :razz::razz::razz::razz::razz::razz: A teraz już czas się szykować bo dzisiaj dopingujemy Polakom w Spodku. Pozdrawiam serdecznie i pewnie dopiero po powrocie coś wrzucę.
e.v.a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 http://img149.imageshack.us/img149/7337/dscn6918us5.jpg :grin: buahahahha :evil_lol: witanko:multi:
Ewkaa Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 evaxon napisał(a):http://img149.imageshack.us/img149/7337/dscn6918us5.jpg :grin: buahahahha :evil_lol: witanko:multi: No i z czego się śmiejesz babo wstrętna :razz::razz: Nie widziałaś nigdy psa stojącego w wodzie na dwóch łapkach :cool3::cool3: Wodny piesek preriowy:eviltong::eviltong::eviltong:
e.v.a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ewkaa napisał(a):No i z czego się śmiejesz babo wstrętna :razz::razz: Nie widziałaś nigdy psa stojącego w wodzie na dwóch łapkach :cool3::cool3: Wodny piesek preriowy:eviltong::eviltong::eviltong: hehe bo ma smieszna mine:evil_lol:
Ewkaa Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Jest skupiona :diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:
e.v.a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ewkaa napisał(a):Jest skupiona :diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: no tez pisze ze głupia:evil_lol:
Ewkaa Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 evaxon napisał(a):no tez pisze ze głupia:evil_lol: Pfi :eviltong: nie znasz się :diabloti:
ferraribox Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :lol: Witamy się!Piękne fotki żeśmy podziwiali:lol:
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowski jest http://img521.imageshack.us/img521/5788/dscn6963qn4.jpg
malawaszka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Ewkaa napisał(a):Witamy i pozdrawiamy wszystkich a w szczególności bokseromaniaków:diabloti::eviltong: Ewkaa napisał(a):Witamy psioświrów- a zwłaszcza boksiomaniaków :razz: no więcej tu nie przyjdę :obrazic: Udanych wakacji mimo wszystko :eviltong::evil_lol:
Ewkaa Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 malawaszka napisał(a):no więcej tu nie przyjdę :obrazic: Udanych wakacji mimo wszystko :eviltong::evil_lol: Wasia, nie bierz sobie tego do serca- każdy wie że kochasz boksery i zamierzasz je w przyszłości mieć a mopy to taka zwykła wpadka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:(chyba że o jakiś wpadkach nie wiemy :razz: ) Nic idę się pakować i żegnam was :eviltong: I`ll be back!:diabloti::diabloti:
Donvitow Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Wesołych wakacji. Wpadki się trafiają. przybyła mi dalmatynka ze słabymi kropkami ze schronu.Jestem bokseromaniakiem ale nie mogliśmy jej zostawić.:multi:
ferraribox Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Ewkaa napisał(a):Wasia, nie bierz sobie tego do serca- każdy wie że kochasz boksery i zamierzasz je w przyszłości mieć a mopy to taka zwykła wpadka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:(chyba że o jakiś wpadkach nie wiemy :razz: ) Nic idę się pakować i żegnam was :eviltong: I`ll be back!:diabloti::diabloti: Donvitow napisał(a):Wesołych wakacji. Wpadki się trafiają. przybyła mi dalmatynka ze słabymi kropkami ze schronu.Jestem bokseromaniakiem ale nie mogliśmy jej zostawić.:multi: Ciekawy temacik: Wpadki bokseromaniaków:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ewkaa Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Wasia- Andaluzja wita:roll: Jutro wylatuję i chyba upiję się w samolocie bo już tęsknie za moimi bokserami. Dobra po raz 10 idę się pakować bo za każdym razem znajduję powód żeby tego nie robić, a właśnie zauważyłam że mam więcej kosmetyków przygotowanych niż ciuchów:-o No tak ale to kwestia wieku :diabloti:- krem pod oczy, na powieki, na policzki, na zmarszczki,na szyję, po opalaniu, przed opalaniem , w trakcie opalania, krem do stóp, krem do rąk....:p Dobra idę... kurde.. miło było.... wrócę za tydzień, chyba że mnie król Maroka(a ma blisko) porwie do swojego haremu:mad::mad: Tz by się ucieszył:diabloti: Pozdrawiam zapsionych i znikam! Hasta pronto amigos;)
malawaszka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 nooo baw się dobrze :multi: przyśliij pocztówke z haremu :evil_lol:
Donvitow Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ewkaa napisał(a):Wasia- Andaluzja wita:roll: Jutro wylatuję i chyba upiję się w samolocie bo już tęsknie za moimi bokserami. Dobra po raz 10 idę się pakować bo za każdym razem znajduję powód żeby tego nie robić, a właśnie zauważyłam że mam więcej kosmetyków przygotowanych niż ciuchów:-o No tak ale to kwestia wieku :diabloti:- krem pod oczy, na powieki, na policzki, na zmarszczki,na szyję, po opalaniu, przed opalaniem , w trakcie opalania, krem do stóp, krem do rąk....:p Dobra idę... kurde.. miło było.... wrócę za tydzień, chyba że mnie król Maroka(a ma blisko) porwie do swojego haremu:mad::mad: Tz by się ucieszył:diabloti: Pozdrawiam zapsionych i znikam! Hasta pronto amigos;) Baśka pakuje kosmetyki do mojej walizki i potem nie mogę jej udźwignąc.Baw się dobrsxe:multi:
Ewkaa Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 :razz: Cześć i czołem Wróciłam... z lekkimi poparzeniami i licznymi przygodami:evil_lol: , nadbagaż zaledwie 10 kg, jedna butelka wina stłuczona:mad::mad::angryy::angryy: Pozdrawiam
malawaszka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 aaa opowiadaj opowiadaj :multi::multi::multi: i foty dawajjj :loveu:
Medorowa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 malawaszka napisał(a):aaa opowiadaj opowiadaj :multi::multi::multi: i foty dawajjj :loveu: Popieram:loveu::loveu::loveu::loveu:
Recommended Posts