Jump to content
Dogomania

Boksery z piekła rodem czyli Imbir&Moira. Wiosenne przebudzenie:)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewkaa']Witamy i pozdrawiamy wszystkich a w szczególności bokseromaniaków:diabloti::eviltong:
to mnie:multi:to mnie:multi:
witanko:loveu:

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy psioświrów- a zwłaszcza boksiomaniaków :razz:

Teraz nastąpi przerwa w dostawie zdjęć- Ewa wybywa na zasłużone wakacje- nastał czas wina i flamenco. A co z psami? Cóż- zostają z TZ w domu:diabloti::diabloti:
Uwielbiam równouprawnienie :razz::razz::razz::razz::razz::razz:
A teraz już czas się szykować bo dzisiaj dopingujemy Polakom w Spodku.
Pozdrawiam serdecznie i pewnie dopiero po powrocie coś wrzucę.

Posted

Ewkaa napisał(a):
No i z czego się śmiejesz babo wstrętna :razz::razz: Nie widziałaś nigdy psa stojącego w wodzie na dwóch łapkach :cool3::cool3:
Wodny piesek preriowy:eviltong::eviltong::eviltong:

hehe bo ma smieszna mine:evil_lol:

Posted

Ewkaa napisał(a):
Witamy i pozdrawiamy wszystkich a w szczególności bokseromaniaków:diabloti::eviltong:

Ewkaa napisał(a):
Witamy psioświrów- a zwłaszcza boksiomaniaków :razz:

no więcej tu nie przyjdę :obrazic:

Udanych wakacji mimo wszystko :eviltong::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no więcej tu nie przyjdę :obrazic:

Udanych wakacji mimo wszystko :eviltong::evil_lol:

Wasia, nie bierz sobie tego do serca- każdy wie że kochasz boksery i zamierzasz je w przyszłości mieć a mopy to taka zwykła wpadka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:(chyba że o jakiś wpadkach nie wiemy :razz: )
Nic idę się pakować i żegnam was :eviltong: I`ll be back!:diabloti::diabloti:

Posted

Wesołych wakacji. Wpadki się trafiają. przybyła mi dalmatynka ze słabymi kropkami ze schronu.Jestem bokseromaniakiem ale nie mogliśmy jej zostawić.:multi:

Posted

Ewkaa napisał(a):
Wasia, nie bierz sobie tego do serca- każdy wie że kochasz boksery i zamierzasz je w przyszłości mieć a mopy to taka zwykła wpadka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:(chyba że o jakiś wpadkach nie wiemy :razz: )
Nic idę się pakować i żegnam was :eviltong: I`ll be back!:diabloti::diabloti:

Donvitow napisał(a):
Wesołych wakacji. Wpadki się trafiają. przybyła mi dalmatynka ze słabymi kropkami ze schronu.Jestem bokseromaniakiem ale nie mogliśmy jej zostawić.:multi:

Ciekawy temacik: Wpadki bokseromaniaków:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Wasia- Andaluzja wita:roll: Jutro wylatuję i chyba upiję się w samolocie bo już tęsknie za moimi bokserami.
Dobra po raz 10 idę się pakować bo za każdym razem znajduję powód żeby tego nie robić, a właśnie zauważyłam że mam więcej kosmetyków przygotowanych niż ciuchów:-o No tak ale to kwestia wieku :diabloti:- krem pod oczy, na powieki, na policzki, na zmarszczki,na szyję, po opalaniu, przed opalaniem , w trakcie opalania, krem do stóp, krem do rąk....:p
Dobra idę... kurde.. miło było.... wrócę za tydzień, chyba że mnie król Maroka(a ma blisko) porwie do swojego haremu:mad::mad: Tz by się ucieszył:diabloti:

Pozdrawiam zapsionych i znikam!
Hasta pronto amigos;)

Posted

Ewkaa napisał(a):
Wasia- Andaluzja wita:roll: Jutro wylatuję i chyba upiję się w samolocie bo już tęsknie za moimi bokserami.
Dobra po raz 10 idę się pakować bo za każdym razem znajduję powód żeby tego nie robić, a właśnie zauważyłam że mam więcej kosmetyków przygotowanych niż ciuchów:-o No tak ale to kwestia wieku :diabloti:- krem pod oczy, na powieki, na policzki, na zmarszczki,na szyję, po opalaniu, przed opalaniem , w trakcie opalania, krem do stóp, krem do rąk....:p
Dobra idę... kurde.. miło było.... wrócę za tydzień, chyba że mnie król Maroka(a ma blisko) porwie do swojego haremu:mad::mad: Tz by się ucieszył:diabloti:

Pozdrawiam zapsionych i znikam!
Hasta pronto amigos;)

Baśka pakuje kosmetyki do mojej walizki i potem nie mogę jej udźwignąc.Baw się dobrsxe:multi:

Posted

:razz: Cześć i czołem
Wróciłam... z lekkimi poparzeniami i licznymi przygodami:evil_lol: , nadbagaż zaledwie 10 kg, jedna butelka wina stłuczona:mad::mad::angryy::angryy:
Pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...