Jump to content
Dogomania

Boksery z piekła rodem czyli Imbir&Moira. Wiosenne przebudzenie:)

Recommended Posts

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nawet nie nagadały od wczoraj za wiele;)

cześć boxerkowa rodzinko:multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

evaxon- przekażę TZ że jest sexy :diabloti:

Olekg- ty i lepsza część Gliwic? polecam mapę chyba że mam cię uświadomić :diabloti:

Alu- jak coś to będę częściej zaglądała na galerię twojego ca de bou to się nagadamy :evil_lol:

Niunia- Imbir tak zawsze śpi- a potem ma suchy jęzor i muszę mu do pyska wkładać :evil_lol:

Imbir- a nigdy nic nie wiadomo ale będę sie pojawiać czasem z jakimś zdjęciem moich średnich bullmastifów :razz::diabloti:

Pozdrawiamy ciepło w ten upalny dzień :p i lecimy nad wodę, czas wymoczyć zady!!!!!!!;)

Posted

:eviltong:Oluś nie pitol :diabloti:
Wyobraź sobie mamy las, pola, blisko nad wodę:razz: I spokojne osiedle :evil_lol: czego nie można powiedzieć o waszej dzielnicy :cool3:

Posted

No a jak mam go nie faworyzować, jak to taka ciućma nie pies. Moira mu wszystkie zabawki zabiera, jak jej się nudzi to go goni i po uszach gryzie, on nie ma lekko z nią:diabloti::razz:

Posted

[quote name='Cimi']

Ależ do Ciebie Ewka podobna ta małpka z bananem :evil_lol:. Normalnie dwie krople wody :evil_lol: :evil_lol:.

Zwolenniczka teorii Darwina?

Posted

Ewkaa napisał(a):
Cimi- uważaj bo twoje foto wkleję :evil_lol: też tam masz bananka :diabloti:

A to z tym nie zwykłym banenem, tylko banenem Chiquita :cool3: . A wklej se :lol:

Tylko wiesz, za niedługo będziemy musiały się spotkać abym mogła spłacić mój dług :lol:, a wtedy będzie foto, foto :multi:.. zgadnij kogo :evil_lol: :evil_lol:.

Posted

Hej
jeszcze piękniejsze mogą być 3 boksie :loveu::loveu:

Teoria Darwina hm.... może coś w tym jest patrząc na zdjęcie.
A teraz uwaga..............

CIMI I FIONA (dostałam zgodę więc pokazuję)

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Ewkaa']Hej
jeszcze piękniejsze mogą być 3 boksie :loveu::loveu:

Teoria Darwina hm.... może coś w tym jest patrząc na zdjęcie.
A teraz uwaga..............

CIMI I FIONA (dostałam zgodę więc pokazuję)

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Jaka z nich śliczna parka:loveu::diabloti:

Posted

Wiem , wiem, każdy sobie inaczej ją wyobrażał ale nie jest najgorzej :razz:
I fotogeniczna jest ale tylko z bananem pozuje:diabloti::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...