Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Ewkaa'] Imbir życzy wszystkim kolorowych snów :evil_lol: Buhahaaa:evil_lol: :evil_lol:
Alicja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nawet nie nagadały od wczoraj za wiele;) cześć boxerkowa rodzinko:multi::multi::multi: [/FONT]
Imbirka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 bry dzionek:multi::multi::multi: mam nadzieję że już na stałe wróciłaś do nas:lol:
Ewkaa Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 evaxon- przekażę TZ że jest sexy :diabloti: Olekg- ty i lepsza część Gliwic? polecam mapę chyba że mam cię uświadomić :diabloti: Alu- jak coś to będę częściej zaglądała na galerię twojego ca de bou to się nagadamy :evil_lol: Niunia- Imbir tak zawsze śpi- a potem ma suchy jęzor i muszę mu do pyska wkładać :evil_lol: Imbir- a nigdy nic nie wiadomo ale będę sie pojawiać czasem z jakimś zdjęciem moich średnich bullmastifów :razz::diabloti: Pozdrawiamy ciepło w ten upalny dzień :p i lecimy nad wodę, czas wymoczyć zady!!!!!!!;)
Ewkaa Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 :eviltong:Oluś nie pitol :diabloti: Wyobraź sobie mamy las, pola, blisko nad wodę:razz: I spokojne osiedle :evil_lol: czego nie można powiedzieć o waszej dzielnicy :cool3:
Ewkaa Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Spór o zabawkę Nie lubimy jak nam wieje w pysk:evil_lol: I love U 2:loveu:
mar....ka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 ale z Ciebie Pancia okrutna, tylko Imbirka faworyzujesz niedobra kobieto, popatrz jakie to slicznosci:
Ewkaa Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 No a jak mam go nie faworyzować, jak to taka ciućma nie pies. Moira mu wszystkie zabawki zabiera, jak jej się nudzi to go goni i po uszach gryzie, on nie ma lekko z nią:diabloti::razz:
Kitka20 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Witam ja dopiero teraz trafiłam na waszą galerie ale wszystko nadrobiłam. Śliczniusie fafluny
Jagoda1 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Opuściłam gadulstwo Ciotek, obejrzałam sobie najpiękniejsze mordki świata p.t. "Faflaczki"...
Medorowa Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Ewkaa'] Nie lubimy jak nam wieje w pysk:evil_lol: I love U 2:loveu: Świetne:evil_lol: :evil_lol:
Cimi Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ależ do Ciebie Ewka podobna ta małpka z bananem :evil_lol:. Normalnie dwie krople wody :evil_lol: :evil_lol:.
Ewkaa Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Cimi- uważaj bo twoje foto wkleję :evil_lol: też tam masz bananka :diabloti:
Jagoda1 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Cimi'] Ależ do Ciebie Ewka podobna ta małpka z bananem :evil_lol:. Normalnie dwie krople wody :evil_lol: :evil_lol:. Zwolenniczka teorii Darwina?
Cimi Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ewkaa napisał(a):Cimi- uważaj bo twoje foto wkleję :evil_lol: też tam masz bananka :diabloti: A to z tym nie zwykłym banenem, tylko banenem Chiquita :cool3: . A wklej se :lol: Tylko wiesz, za niedługo będziemy musiały się spotkać abym mogła spłacić mój dług :lol:, a wtedy będzie foto, foto :multi:.. zgadnij kogo :evil_lol: :evil_lol:.
DORRAG Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Cześć:p Nie ma nic piękniejszego niż dwa Boksie:loveu: :loveu: :loveu:
Ewkaa Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Hej jeszcze piękniejsze mogą być 3 boksie :loveu::loveu: Teoria Darwina hm.... może coś w tym jest patrząc na zdjęcie. A teraz uwaga.............. CIMI I FIONA (dostałam zgodę więc pokazuję) :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Jagoda1 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Hm, prawdę mówiąc, inaczej sobie wyobrażałam "Cimi":razz:
Medorowa Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Ewkaa']Hej jeszcze piękniejsze mogą być 3 boksie :loveu::loveu: Teoria Darwina hm.... może coś w tym jest patrząc na zdjęcie. A teraz uwaga.............. CIMI I FIONA (dostałam zgodę więc pokazuję) :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Jaka z nich śliczna parka:loveu::diabloti:
Ewkaa Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Wiem , wiem, każdy sobie inaczej ją wyobrażał ale nie jest najgorzej :razz: I fotogeniczna jest ale tylko z bananem pozuje:diabloti::evil_lol:
Recommended Posts