Jump to content
Dogomania

Boksery z piekła rodem czyli Imbir&Moira. Wiosenne przebudzenie:)

Recommended Posts

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ciekawe jaką?:eviltong: Może lepiej nie mów ani nie pisz i nie gadaj że twój nie sypia w łozku a że nas jest 4, co poradzę. Może kiedyś jeszcze biały dołączy do kompletu, ale będzie............. CIASNO:evil_lol:

Posted

Bodziulka ma chyba dzisiaj "romantyczny" dzień:evil_lol: mnie kazała zrobić adnotację do fotek, że oglądać można dopiero po 22godz. bo niby takie nieprzyzwoite:evil_lol:;)

Posted

Ewkaa napisał(a):
No ciekawe jaką?:eviltong: Może lepiej nie mów ani nie pisz i nie gadaj że twój nie sypia w łozku a że nas jest 4, co poradzę. Może kiedyś jeszcze biały dołączy do kompletu, ale będzie............. CIASNO:evil_lol:

Romantyzm pełną gębą:lol:
Białasek, no no, czyżby jakieś plany:razz:

Posted

Ewkaa napisał(a):

oczywiście, że mój sypia w łóżku, sama mu je ścielę :evil_lol:

Posted

[quote name='Ewkaa']Oto jak sypiamy z Panem :cool3:

:evil_lol: a Pan jakiś wyalienowany.... zamiast razem z resztą ferajny się obejmować i ściskac.
Ewkaa, jak dojdzie bialasek, to nie pozostanie Wam nic innego, jak robienia łożka na zamówienie takiego szer. 200 cm (co najmniej ) :D

• 2 months later...
Posted

[quote name='Ewkaa']Mój TZ śpi przytulony tylko z Moirą, a ja z dwoma psami- przecież w grupie raźniej i cieplej:cool3: (zwłaszcza w zimie):cool3:no tak i zapadli w zimowy sen:shake:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:no tak i zapadli w zimowy sen:shake:
Oj nie wydaje mi się, żeby zapadli w zimowy sen :eviltong:.

• 5 months later...
Posted

Eh ale przyszła wiosna i czas się wybudzić z tego letargu;)
Psy żyją:evil_lol: i mają się całkiem dobrze. Moira po zabiegu (miała z oczami problem), Imbir jak na staruszka przystało zachowuje sie jak szczenie, tylko pysk mu posiwiał jeszcze bardziej.
oto Imbir w swoim nowym Maybachu
:evil_lol:
http://img501.imageshack.us/my.php?image=s4030117os2.jpg

Wiele się zmieniło:cool3: i na dodatek oddajemy się nowej pasji- koniomania:p.
Tak z psiarzy robią sie amatorzy- koniarze. Efekty są dość komiczne ale jest wesoło.
Kiedy miałam 12-13 lat i siedziałam na koniu wszystko wydawało mi się super... teraz kiedy siedzę na koniu i patrze w dół myślę jedno- O jezu jak wysokoooooo!!!!!!!!!.

A teraz czas otworzyć nowy sezon- czas nad wodę, psy tyle miesięcy czekały i się doczekały.
Pozdrawiam

Posted

Nie mogę pokazać zdjęć na koniach, jak zobaczysz ich minę i wzrok to od razu jakiś TOZ naślecie na stadninę:diabloti:
Chyba że znajdę same zdjęcia koni, bez mojej skromnej osoby na ich grzbiecie.
naprawdę nie ma na co patrzeć a zdjęcia w kłusie są tragiczne bo wszystko mi dynda łącznie z głową:diabloti:

Posted

:diabloti: Ty nigdy nie masz czasu dojechać do Gliwic, więc nie obawiam się twojego nalotu:eviltong:
Powiem ci na prawdę NIE MA NA CO PATRZEĆ!:evil_lol:
Ot Ewka próbująca utrzymać równowagę na koniu robiąca wszystko na odwrót niż reszta grupy(mam problem z pojmowaniem komend :cool3:)

Posted

Nie wiem, nigdy chyba prostych nie miałam.:evil_lol:

Waszka ale z tego co wiem ciebie też czeka jazda konna
:diabloti:

Posted

Ciekawe komu tam jest najwygodniej:diabloti:

Jak to komu?
Wiadomo- Ewie- bo w takich chwilach musi siedzieć na ziemi:cool3:

Posted

Nie wybieracie się może na zlot???

Ta, my co roku planujemy i na tym sie kończy:evil_lol:
A skąd to pytanie? Mało bokserów w planach na zlocie?:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...