Medorowa Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Ewkaa napisał(a)::evil_lol: A dla mnie już miejsca nie było mogłam albo robić zdjęcia albo siedzieć na dogomanii:diabloti: Ee, to nie było tak źle;) :lol:
Ewkaa Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Generalnie psy śpią tak zawsze.. MIĘDZY NAMI:angryy: Szczyt romantyzmu:loveu:
Bodziulka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Ewkaa napisał(a):Generalnie psy śpią tak zawsze.. MIĘDZY NAMI:angryy: Szczyt romantyzmu:loveu: to ma inną nazwę, ale nie wiem, czy tak przynieletnich mogę mówić ;)
Ewkaa Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 No ciekawe jaką?:eviltong: Może lepiej nie mów ani nie pisz i nie gadaj że twój nie sypia w łozku a że nas jest 4, co poradzę. Może kiedyś jeszcze biały dołączy do kompletu, ale będzie............. CIASNO:evil_lol:
Imbirka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Bodziulka ma chyba dzisiaj "romantyczny" dzień:evil_lol: mnie kazała zrobić adnotację do fotek, że oglądać można dopiero po 22godz. bo niby takie nieprzyzwoite:evil_lol:;)
Medorowa Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Ewkaa napisał(a):No ciekawe jaką?:eviltong: Może lepiej nie mów ani nie pisz i nie gadaj że twój nie sypia w łozku a że nas jest 4, co poradzę. Może kiedyś jeszcze biały dołączy do kompletu, ale będzie............. CIASNO:evil_lol: Romantyzm pełną gębą:lol: Białasek, no no, czyżby jakieś plany:razz:
Bodziulka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Ewkaa napisał(a):No ciekawe jaką?:eviltong: Może lepiej nie mów ani nie pisz i nie gadaj że twój nie sypia w łozku a że nas jest 4, co poradzę. Może kiedyś jeszcze biały dołączy do kompletu, ale będzie............. CIASNO:evil_lol: oczywiście, że mój sypia w łóżku, sama mu je ścielę :evil_lol:
Alicja Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 :pbowskie ma to swój plus bo można siedzieć na dogo i jest wymówka ;)
loozerka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Ewkaa']Oto jak sypiamy z Panem :cool3: :evil_lol: a Pan jakiś wyalienowany.... zamiast razem z resztą ferajny się obejmować i ściskac. Ewkaa, jak dojdzie bialasek, to nie pozostanie Wam nic innego, jak robienia łożka na zamówienie takiego szer. 200 cm (co najmniej ) :D
Ewkaa Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Mój TZ śpi przytulony tylko z Moirą, a ja z dwoma psami- przecież w grupie raźniej i cieplej:cool3: (zwłaszcza w zimie)
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Ewkaa']Mój TZ śpi przytulony tylko z Moirą, a ja z dwoma psami- przecież w grupie raźniej i cieplej:cool3: (zwłaszcza w zimie):cool3:no tak i zapadli w zimowy sen:shake:
Cimi Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:no tak i zapadli w zimowy sen:shake: Oj nie wydaje mi się, żeby zapadli w zimowy sen :eviltong:.
Ewkaa Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Eh ale przyszła wiosna i czas się wybudzić z tego letargu;) Psy żyją:evil_lol: i mają się całkiem dobrze. Moira po zabiegu (miała z oczami problem), Imbir jak na staruszka przystało zachowuje sie jak szczenie, tylko pysk mu posiwiał jeszcze bardziej. oto Imbir w swoim nowym Maybachu:evil_lol: http://img501.imageshack.us/my.php?image=s4030117os2.jpg Wiele się zmieniło:cool3: i na dodatek oddajemy się nowej pasji- koniomania:p. Tak z psiarzy robią sie amatorzy- koniarze. Efekty są dość komiczne ale jest wesoło. Kiedy miałam 12-13 lat i siedziałam na koniu wszystko wydawało mi się super... teraz kiedy siedzę na koniu i patrze w dół myślę jedno- O jezu jak wysokoooooo!!!!!!!!!. A teraz czas otworzyć nowy sezon- czas nad wodę, psy tyle miesięcy czekały i się doczekały. Pozdrawiam
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 aaaapsiiikkkkk znowu te boksery :shake: BABO!!! domagam się zdjęć na qniach :multi::multi::multi::evil_lol:
Ewkaa Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Nie mogę pokazać zdjęć na koniach, jak zobaczysz ich minę i wzrok to od razu jakiś TOZ naślecie na stadninę:diabloti: Chyba że znajdę same zdjęcia koni, bez mojej skromnej osoby na ich grzbiecie. naprawdę nie ma na co patrzeć a zdjęcia w kłusie są tragiczne bo wszystko mi dynda łącznie z głową:diabloti:
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 aaaaa podaj adres - przyjade popatrzeć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ewkaa Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 :diabloti: Ty nigdy nie masz czasu dojechać do Gliwic, więc nie obawiam się twojego nalotu:eviltong: Powiem ci na prawdę NIE MA NA CO PATRZEĆ!:evil_lol: Ot Ewka próbująca utrzymać równowagę na koniu robiąca wszystko na odwrót niż reszta grupy(mam problem z pojmowaniem komend :cool3:)
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 hahahahha aaa ja też chce :multi: a nogi sie od tego nie krzywią??? :evil_lol:
Ewkaa Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Nie wiem, nigdy chyba prostych nie miałam.:evil_lol: Waszka ale z tego co wiem ciebie też czeka jazda konna:diabloti:
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Ewkaa'] Waszka ale z tego co wiem ciebie też czeka jazda konna:diabloti: ale zdjęć nie będzie :diabloti::evil_lol:
Ewkaa Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Ciekawe komu tam jest najwygodniej:diabloti: Jak to komu? Wiadomo- Ewie- bo w takich chwilach musi siedzieć na ziemi:cool3:
Agga Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Tak sobie właśnie pomyślałam, że robiącemu zdjęcie:diabloti: Nie wybieracie się może na zlot???
Ewkaa Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Nie wybieracie się może na zlot??? Ta, my co roku planujemy i na tym sie kończy:evil_lol: A skąd to pytanie? Mało bokserów w planach na zlocie?:diabloti:
Ewkaa Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 No to na dokładkę - jeszcze nie wybudzone z zimowego snu:lol:
Recommended Posts