Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*zaba* napisał(a):
witam slonecznie i goraco. O losie nagle sie taki upal zrobil.
Mam nadzieje, ze u Lorci az tak goraco nie jest, no chyba ze lubi, to prosze bardzo.

A ja mialam miec dzisiaj wone, a tu zadzwonili z wielka prosba no i jak tu sie nie zgodzic, wiec od 15 do 23 bede w pracy i nie bede miala mozliwosci tu zajzec.
Tymczasem pozdrowionka zostawiam i specjale mizianka dla ksiezniczki.

Tyz masz EKONOMA, mila *zabo*? :lol::evil_lol: Straszne te stwory, te ekonomy.... czyhaja, czyhaja i jak juz dopadna - ostania krople krwi utocza :evil_lol: Oj, biedna Tys, biednaa :-(:evil_lol:

Lorciu, jak sie miewasz, mala ksiezniczko? Czy sluchasz sie ciotki Owieczki? :loveu::cool3:

Posted

mamamuminka napisał(a):
Ciotko dusje,dzisiaj tylko my zostałyśmy na warcie.....najwierniejsze fanki Lorci :lol: :evil_lol:

Ano, ale za to Lorcia juz na pieterku w swojej sypialni, na poduchach i na piernatach :multi::cool3:

Tak trzymac, ciotko, bo jak Lorcia nam spadnie - bedzie klopot :evil_lol: Siniakow spbie nabije i wina spadnie na nas, hehe :lol:

Co my biedne mamy z ta Lorcia? Jedna ciotka poszla se panszyzne odrabiac, bieeeedna ciotka :placz:, my tu w ramach sprzatania naszych skansenow, hehe, nadajemy i uwielbiamy nasza ksiezniczke :loveu:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Po ciezkim i owocnym dniu pracy i ja zagladam do Lorci, choc chyba sie nic szczegolnego sie nie zdarzylo bo u ksiezniczki cicho.

No i prosze: ciotka Ada tyz dotarla po panszczyznie u ekonoma -krwiopijcy :evil_lol:

A dyc to dobrze, ze nic nowego...... jako ze dzien bez wiesci - to dobry dzien :multi:

Posted

O nie, :shake: moja droga dusje, nie u ekonoma. My Twoje fanty zamienialismy dzis na dukaty do puszek kwestarskich dla bezdomniakow. :multi: Tylko troche odetchne i ide przygotowywac fanty na jutro. :loveu:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
O nie, :shake: moja droga dusje, nie u ekonoma. My Twoje fanty zamienialismy dzis na dukaty do puszek kwestarskich dla bezdomniakow. :multi: Tylko troche odetchne i ide przygotowywac fanty na jutro. :loveu:

Wspolne fanty, ciotko Ado, nasze wspolne :lol:
Niech przemienia sie w dukaciki i niech sluza potrzebujacym :lol:

Ciotko muminkowa, na kawunie lecem, ale ma cos dobrego do malej czarnej? Moze od Wedla........... i jakis pyszniutki serniczek z rodzynkami i moze krowki ciagutki i ........paczusie z uczciwym nadzieniem..... Ma juz na stole? :lol::evil_lol:

Posted

Paczusie, takie prawdziwe, ehhhh
Tylko raz w roku, jak jestem w PL jadam. I chlebek taki prawdziwy polski ehhh

Znow jestem pierwsza rano, hihi.

Wczoraj mialam pierwszy raz dyzur popoludniowy na oddziele z dziadkami z zaawansowana demencja, oj losie wrocilam padnieta. Wiecej sie nie dam w to wrobic.

A tymczasem Lorcia sie pokazuje na samej gorze.

Posted

*zaba* napisał(a):
czy Lorcia jest gdzies oglaszana? Moze ktos umialby zrobic jej allegro?

Moge napisac tekscik, ale nie dzisiaj. Weny mi trzeba ;)

Przy okazji przypomne o deklaracjach, jako ze mamy juz 6 czerwiec :lol:

zabo, czy mozesz uaktualnic post z wplywami ?

Posted

[quote name='dusje']Moge napisac tekscik, ale nie dzisiaj. Weny mi trzeba ;)

Przy okazji przypomne o deklaracjach, jako ze mamy juz 6 czerwiec :lol:

zabo, czy mozesz uaktualnic post z wplywami ?[/QUOTE]

:oops: juuz :oops:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Rowniez rozumiem sytuacje, jak ktos jest w trudnej sytuacji finansowej a ma swoje stadko na ktore ledwo co wysupluje grosze na wyzywienie,to mozna mu pomoc w zakupie karmy dla jego zwierzaczkow w zamian za opieke nad psem ktory trafia do niego na DT. Ja osobiscie mam sprawdzony hotel ktory ma zarejestrowana dzialalnosc gospodarcza a koszt miesieczny dla psa obojetnie czy duzy czy maly 10 zl. doba. Jezeli zachodzi potrzeba to wlascicielka hotelu w tej kwocie jezdzi jeszcze do weta z psami ktore sa u niej hotelowane, jak dla mnie jest to osoba o wielkim sercu dla zwierzat. Dusje wlasnie ustalilysmy z Monika ze Lorcia bedzie wracac blizej nas, do hoteliku o ktorym wspomnialam. Male pieski tez sa w domu a nie w kojcach.

Nic nie rozumiem. Jakie sa powody tej decyzji? Czy naprawde jest to konieczne? Lorcia juz sie przyzwyczaila i teraz zmiana?

Lorcia byla w schronisku tyle czasu i teraz ma szanse na domek, pisze tu o mozliwosciach szukania, a przeciez w obecnym dt ma dobrze.

Posted

*zaba* napisał(a):
Ale czy warto ja tak stresowac przewozac z hotelu do hotelu?

Niebieska mialaby wziac Lorcie na stale. Problem widza dziewczyny w tym, ze chce ona rowniez inne psy do siebie zabrac, nie na stale, ale na platny DT. Nie na stale nie znaczy, ze na krotko. Niektore psy dozywaja swoich ostatnich dni w DT bo nikt ich wczesniej nie zaadoptuje.

Posted

laikinia napisał(a):
Niebieska mialaby wziac Lorcie na stale. Problem widza dziewczyny w tym, ze chce ona rowniez inne psy do siebie zabrac, nie na stale, ale na platny DT. Nie na stale nie znaczy, ze na krotko. Niektore psy dozywaja swoich ostatnich dni w DT bo nikt ich wczesniej nie zaadoptuje.

Przeciez wyraznie pisze o szukaniu domku dla Lorci. Co ma tutaj Niebieska do rzeczy?