Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ehhh...cioteczki...!:shake:. Oceniacie mnie,za same nie jestescie lepsze...!!!:shake: Latwo jest ocenic kogos z daleka poprzez komputer,nie znajac go osobiscie..Tylko,ze takimi OCENAMI,mozecie latwo kogos skrzywdzic..:shake:. Wydajecie o mnie jakies opinie,nie starajac sie ocenic czegos obiektywnie...Spotkajcie sie ze mna,a potem piszcie,ze ONA TAKA I OWAKA...:shake:. Zapewniam,ze LORCIA w moim domku nie mialaby na pewno zadnej krzywdy...Zreszta,DLACZEGO nikt nie podjal sie trudu sprawdzenia mojego domku,skoro byly jakies watpliwosci..???!!!:crazyeye:. Ehhhh....

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*zaba* napisał(a):
Damy rade Malenka, bedzie dobrze!

Na pewno bedzie dobrze - innej opcji nie ma :lol:

Napisalam dla Lorci tekst na Allegro.... :oops:nie wiem czy moze tak byc, czy nalezy cos zmienic, czy pisac inny....wiem, ze interpunkcja jest fatalna i potrzebuje konsulatacji.

Czy moge zabo przeslac do Ciebie do wgladu? Jesli tak, poprosze o adresik mailowy :lol:

Posted

Niebieska, nikt Cię nie ocenia. Dajcie już spokój Ciotki. Chętny dom o którym pisała Ika&Sonia należy sprawdzić, a potem będziemy dyskutować. Podejmiemy decyzję demokratycznie, będziemy głosować;)

Posted

monika55 napisał(a):
Zdjecia sliczne. Dziekuje.
Czy ktos zabronil robienia ogloszen???:crazyeye: Ja robilam, miala allegro kilka razy, agrabcia robila rowniez. Poodnawialam te ostatnie. Owieczka tez obiecala. Wiec cioteczki do dziela.:lol:
Wiem ze jestem przezroczysta, ale moze ktos przeczyta.;)

Kochana, obejzalam to Lorciowe Allegro i jest tam ciut niescislosci. Teraz gdy Lorcia jest u Owieczki, wiemy o niej duzo wiecej i mamy fajne fotki. Zrobmy Lorci nowe Allegro, tekst juz mamy, zdjecia sie wybierze. Natomiast to obecne mozna podmienic na innego psiaka.

Posted

mamamuminka napisał(a):
Witaj Lorciu :lol:
Witaj *żaba* :lol:
Gdzieś nam się zapodziała jedna Ciotka marontrawna ;) :evil_lol:

Czuje sie wywolana do odpowiedzi :evil_lol::lol:

Sie pracuje i glowkuje na rzecz naszej ksiezniczki :multi: Ksiezniczka rozkazuje -sluzba wykonuje :evil_lol: :multi:

Posted

monika55 napisał(a):
Czy Lorcia ma juz jakies ogloszenia?

*zaba* napisał(a):
Kochana, obejzalam to Lorciowe Allegro i jest tam ciut niescislosci. Teraz gdy Lorcia jest u Owieczki, wiemy o niej duzo wiecej i mamy fajne fotki. Zrobmy Lorci nowe Allegro, tekst juz mamy, zdjecia sie wybierze. Natomiast to obecne mozna podmienic na innego psiaka.

Zrobilo sie kulinarnie i ten post chyba zginal miedzy golabkami i paczkami ;)

A co do normalnych ogloszen to chyba raczej brak takowych...

Posted

Witaj Lorciu i ciotki tyz witajcie :lol:

Juz po pracy, uff...zagladam do Lorci :lol: slicznej wiewioreczki :loveu:

Open Office sie odwiesil, *zabo* , ale pozostawil w pamieci jedynie pierwotna wersje tekstu, czyli teraz trza nam sciage z kopii zrobic i stamtad jeszcze wywalic pewne rzeczy, jesli ta wersja mialaby pojsc na allegro.
Cos nie tak z tym officem - szwankuje mi :mad:
To jak robimy drogie ciotki, hmmm? :lol:

EDIT: zaba ma problemy z wejsciem na dogo, ja juz zaczynam miec, ale jeszcze moge pisac.

Allegro dla Lorci w nowej wersji juz sie tworzy......jeszcze w trakcie przygotowania; jeszcze male poprawki i tylko patrzec jak Lorcia zawojuje swiat :lol::multi::multi::multi::multi::multi:

Ciotka *zaba* zaprasza rowniez na bazarek dla Lorci - banerek w Jej podpisie :multi::multi::multi:

Posted

monika55 napisał(a):
Zrobiłam troche ogłoszeń. Jeszcze dorobię.

Czy moglabys napisac, gdzie Lorcia jest ogloszona? Szkoda dublowac.

O matko jakie mam problemy z DOGO dzisiaj.

Nie moge wysylac PM