Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

monika55 napisał(a):
Allegro juz jest i kilka innych tez. Stworzymy wiecej.

Chodzilo mi o to, zebys napisala GDZIE juz Lorcia jest ogloszona, zeby nie dublowac.

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest allegro i na na "Mikropsiaki w potrzebie"

A ja ku pokrzepieniu serc żeby można było zobaczyć na własne oczy jak nasza królewna się zmieniła :loveu: Zdjęcia można wykorzystac do ogłoszęn.

Cioteczko pobaw się ze mną :)

Kocham Cie ciociu...

Lubie drapanie po brzusiu...

Czyż nie jestem piękna ?!

Posted

Lorcia lubi mościć się na moim łóżku... Jak wychodze do pracy ładnie wszystko przykrywam , układam poduchy zeby pani było wygodnie a jak wracam to i tak jest wszystko pościaganie a poduchy przemieszczone bo się królewnie nie podobało. Musiała zrobic po swojemu... :)

Jak ta mała surykatka :)

Tu mi chyba najwygodniej :)

I kto by pomyślał, że to ta sama zastraszona i przewrażliwiona psinka... ;)

Lorcia nauczyła się prosić o smakołyk :) staje na dwóch łapkach i podnosi te swoje białe łapeczki i tak czeka... Nie rzuca się już na jedzenie tylko bierze bardzo delikatnie, jak prawdziwa dama. Musi najpierw obwąchać , pomyśleć i dopiero łaskawie weźmie do pysia :loveu: jest cudowna !!

Posted

*zaba* napisał(a):
Chodzilo mi o to, zebys napisala GDZIE juz Lorcia jest ogloszona, zeby nie dublowac.

Monika zrobiła jej juz trochę ogłoszeń. Pewnie wstawi jak tylko dotrze do kompa :)

Posted

Witaj Lorciu...Mialam tu nie zagladac,bo jest mi przykro,ze potraktowano mnie z buta...,ze jakies wyliczenia..IDT....Ale moze kiedyc Cioteczki same zobacza,ze naprawde nie jestem taka zla... Ja moge zrobic Lorci ogloszenia w swoich stronach,tylko musicie Cioteczki okreslic do jakiego domku ma isc Lorcia? Psy,dzieci..?

Posted

monika55 napisał(a):
Mam telefony o moja Misie. Przy okazji reklamuje Lorcie. Owieczko, moze zadzwoni pani z Łodzi. Wybadaj dokladnie, rentgen zalacz.

Dzwoniła :cool3: rengent załączyłam i sie okazało, że pani szuka jakiegoś malutkiego pudelka sunię... Oczywiście wyslę jej też zdjęcia naszej Lorci ( chciałam wysłac kogos zeby te kobiete sprawdził od razu ale najpierw poprosiła o zdjęcia.... Poprosze Kierownika to mi może wydrukuje w kolorze i jej wyślę. Lorcia do Pudelka nie podobna ale może się spodobać. :loveu: Zobaczymy :)

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Witaj Lorciu...Mialam tu nie zagladac,bo jest mi przykro,ze potraktowano mnie z buta...,ze jakies wyliczenia..IDT....Ale moze kiedyc Cioteczki same zobacza,ze naprawde nie jestem taka zla... Ja moge zrobic Lorci ogloszenia w swoich stronach,tylko musicie Cioteczki okreslic do jakiego domku ma isc Lorcia? Psy,dzieci..?
Czy sunia szuka domku tylko w swojej okolicy?

Posted

Niebieska713 napisał(a):

Witaj Niebieska.
Mysle, ze mozna Lorci zrobic ogloszenia w roznych rejonach Polski. Oczywiscie najlepiej by bylo gdyby domek zechcial miec nadal kontakt chocby z Owieczka, zebysmy mogly sledzic dalsze zycie naszej ksiezniczki ;)
Najwazniejsze, zeby domek byl powazny i odpowiedzialny, Lorcia mlodka nie jest, swoje w zyciu przeszla, mysle, ze nalezy jej sie troche spokoju.
Tak wiec Niebieska, do dziela z tymi ogloszeniami :)

Posted

Dzisiaj miałam przyjemnośc poznania Lorci :loveu::loveu::loveu: a nawet prowadzenia Jej na smyczy :p :evil_lol:

To bardzo fajna, kontaktowa sunia! Która lubi byc miziania i głaskana :) ale nie narzuca się czlowiekowi, co jest bardzo wazne! :)
A Jak śmiesznie szczeka :loveu: jest cudowna!!!! Doopinka wygląda ładnie :) obrasta sierścia!!

a jaka ładną adresatke ma Lorcia :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Dzisiaj miałam przyjemnośc poznania Lorci :loveu::loveu::loveu: a nawet prowadzenia Jej na smyczy :p :evil_lol:

To bardzo fajna, kontaktowa sunia! Która lubi byc miziania i głaskana :) ale nie narzuca się czlowiekowi, co jest bardzo wazne! :)
A Jak śmiesznie szczeka :loveu: jest cudowna!!!! Doopinka wygląda ładnie :) obrasta sierścia!!

a jaka ładną adresatke ma Lorcia :loveu::loveu::loveu::loveu:

Obraczus :lol: Twoje spostrzezenia o Lorci sa jak miod na serce :multi: Dziekuje Ci z calego serca za wspaniale wiesci :lol: Tak wiele znacza dla mnie najmniejsze detaliki zwiazane z Lorcia i tak cudownie napawaja nadzieja i wiara w lepsze.
Dziekuje Owieczce za wszystko to, co juz wyrzadzila :evil_lol: i uczynila :evil_lol: :lol::loveu:dla Lorci.
Lorciu :loveu:, znajdziesz domek :multi: predzej czy pozniej....dobry domek z kochajacymi cie ludzmi :lol: Zobaczysz....:multi: