*zaba* Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 monika55 napisał(a):Allegro juz jest i kilka innych tez. Stworzymy wiecej. Chodzilo mi o to, zebys napisala GDZIE juz Lorcia jest ogloszona, zeby nie dublowac. Quote
Owieczka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 jest allegro i na na "Mikropsiaki w potrzebie" A ja ku pokrzepieniu serc żeby można było zobaczyć na własne oczy jak nasza królewna się zmieniła :loveu: Zdjęcia można wykorzystac do ogłoszęn. Cioteczko pobaw się ze mną :) Kocham Cie ciociu... Lubie drapanie po brzusiu... Czyż nie jestem piękna ?! Quote
Owieczka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Lorcia lubi mościć się na moim łóżku... Jak wychodze do pracy ładnie wszystko przykrywam , układam poduchy zeby pani było wygodnie a jak wracam to i tak jest wszystko pościaganie a poduchy przemieszczone bo się królewnie nie podobało. Musiała zrobic po swojemu... :) Jak ta mała surykatka :) Tu mi chyba najwygodniej :) I kto by pomyślał, że to ta sama zastraszona i przewrażliwiona psinka... ;) Lorcia nauczyła się prosić o smakołyk :) staje na dwóch łapkach i podnosi te swoje białe łapeczki i tak czeka... Nie rzuca się już na jedzenie tylko bierze bardzo delikatnie, jak prawdziwa dama. Musi najpierw obwąchać , pomyśleć i dopiero łaskawie weźmie do pysia :loveu: jest cudowna !! Quote
Owieczka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 *zaba* napisał(a):Chodzilo mi o to, zebys napisala GDZIE juz Lorcia jest ogloszona, zeby nie dublowac. Monika zrobiła jej juz trochę ogłoszeń. Pewnie wstawi jak tylko dotrze do kompa :) Quote
monika55 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Wczoraj Dogo nie mialam i linki poginely. Ogloszenia http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1072848947 Gumtree E-Oferty Giełda Ogłoszen Bono POlska Ofertka.pl Przygarnij Zwierzaka Adin.pl http://katowice.szerlok.pl/oferta/sliczna-lorcia-szuka-domu-ID29Cu.html http://www.pajeczyna.pl/edit/?uid=21c056864783f31ed0cc7fbd2 Jeszcze Adopcjeorg. czeka na akceptacje. Quote
psiara_agg Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Jaka śliczna ta nasza Lorcia!!!!! :loveu::loveu: Quote
Niebieska713 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Witaj Lorciu...Mialam tu nie zagladac,bo jest mi przykro,ze potraktowano mnie z buta...,ze jakies wyliczenia..IDT....Ale moze kiedyc Cioteczki same zobacza,ze naprawde nie jestem taka zla... Ja moge zrobic Lorci ogloszenia w swoich stronach,tylko musicie Cioteczki okreslic do jakiego domku ma isc Lorcia? Psy,dzieci..? Quote
monika55 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Mam telefony o moja Misie. Przy okazji reklamuje Lorcie. Owieczko, moze zadzwoni pani z Łodzi. Wybadaj dokladnie, rentgen zalacz. Quote
Owieczka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 monika55 napisał(a):Mam telefony o moja Misie. Przy okazji reklamuje Lorcie. Owieczko, moze zadzwoni pani z Łodzi. Wybadaj dokladnie, rentgen zalacz. Dzwoniła :cool3: rengent załączyłam i sie okazało, że pani szuka jakiegoś malutkiego pudelka sunię... Oczywiście wyslę jej też zdjęcia naszej Lorci ( chciałam wysłac kogos zeby te kobiete sprawdził od razu ale najpierw poprosiła o zdjęcia.... Poprosze Kierownika to mi może wydrukuje w kolorze i jej wyślę. Lorcia do Pudelka nie podobna ale może się spodobać. :loveu: Zobaczymy :) Quote
monika55 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Przeciez tlumaczylam ze nie pudelek. Zreszta o pudelkach jakos niechetnie mowila. Zobaczymy. Quote
Niebieska713 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Niebieska713 napisał(a):Witaj Lorciu...Mialam tu nie zagladac,bo jest mi przykro,ze potraktowano mnie z buta...,ze jakies wyliczenia..IDT....Ale moze kiedyc Cioteczki same zobacza,ze naprawde nie jestem taka zla... Ja moge zrobic Lorci ogloszenia w swoich stronach,tylko musicie Cioteczki okreslic do jakiego domku ma isc Lorcia? Psy,dzieci..? Czy sunia szuka domku tylko w swojej okolicy? Quote
*zaba* Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Niebieska713 napisał(a):Witaj Lorciu...Mialam tu nie zagladac,bo jest mi przykro,ze potraktowano mnie z buta...,ze jakies wyliczenia..IDT....Ale moze kiedyc Cioteczki same zobacza,ze naprawde nie jestem taka zla... Ja moge zrobic Lorci ogloszenia w swoich stronach,tylko musicie Cioteczki okreslic do jakiego domku ma isc Lorcia? Psy,dzieci..? Witaj Niebieska. Mysle, ze mozna Lorci zrobic ogloszenia w roznych rejonach Polski. Oczywiscie najlepiej by bylo gdyby domek zechcial miec nadal kontakt chocby z Owieczka, zebysmy mogly sledzic dalsze zycie naszej ksiezniczki ;) Najwazniejsze, zeby domek byl powazny i odpowiedzialny, Lorcia mlodka nie jest, swoje w zyciu przeszla, mysle, ze nalezy jej sie troche spokoju. Tak wiec Niebieska, do dziela z tymi ogloszeniami :) Quote
mamamuminka Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Witaj Lorciu :lol: Witajcie Ciotki :lol: Ufffff , jak gorąco............. Quote
dusje Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Witaj sliczna przylepeczko :loveu: Witajcie ciotki :multi: Jak tu nie kochac tej naszej Lorci.....:multi::multi::multi::loveu: Quote
*zaba* Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Ale najpierw niech znajdzie ten jeden jedyny domek. Quote
obraczus87 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Dzisiaj miałam przyjemnośc poznania Lorci :loveu::loveu::loveu: a nawet prowadzenia Jej na smyczy :p :evil_lol: To bardzo fajna, kontaktowa sunia! Która lubi byc miziania i głaskana :) ale nie narzuca się czlowiekowi, co jest bardzo wazne! :) A Jak śmiesznie szczeka :loveu: jest cudowna!!!! Doopinka wygląda ładnie :) obrasta sierścia!! a jaka ładną adresatke ma Lorcia :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dusje Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 obraczus87 napisał(a):Dzisiaj miałam przyjemnośc poznania Lorci :loveu::loveu::loveu: a nawet prowadzenia Jej na smyczy :p :evil_lol: To bardzo fajna, kontaktowa sunia! Która lubi byc miziania i głaskana :) ale nie narzuca się czlowiekowi, co jest bardzo wazne! :) A Jak śmiesznie szczeka :loveu: jest cudowna!!!! Doopinka wygląda ładnie :) obrasta sierścia!! a jaka ładną adresatke ma Lorcia :loveu::loveu::loveu::loveu: Obraczus :lol: Twoje spostrzezenia o Lorci sa jak miod na serce :multi: Dziekuje Ci z calego serca za wspaniale wiesci :lol: Tak wiele znacza dla mnie najmniejsze detaliki zwiazane z Lorcia i tak cudownie napawaja nadzieja i wiara w lepsze. Dziekuje Owieczce za wszystko to, co juz wyrzadzila :evil_lol: i uczynila :evil_lol: :lol::loveu:dla Lorci. Lorciu :loveu:, znajdziesz domek :multi: predzej czy pozniej....dobry domek z kochajacymi cie ludzmi :lol: Zobaczysz....:multi: Quote
obraczus87 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Zdjec niestety niewiele robilam, poniewaz byl taki upał, ze wszystkie psiaki non-stop odpoczywały :) a i ja sily nie mialam :) Quote
dusje Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Kapitalne :lol::multi::multi::multi:Lorcia usmiechnieta i szczesliwa :loveu: Cuuuudo:multi: Ciotki oniemieja z zachwytu :lol: Quote
Recommended Posts