ayshe Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Żmija napisał(a):Ja nie zdałam, powinnam sie pociąć, ale sie nie potnę. dalej kocham swoją sukę, choć odmowila mi dzis zupelnie wspólpracy. Dawno tak fatalnie nie pracowałam z psem. Uważam, że takie egzaminy powinny być co miesiąc, zeby się troche oswoić ze stresem.tez sie zgadzam ze powinny byc co miesiac.strasznie sie popaliliscie:mad: Quote
Szira/Gosia Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 ayshe napisał(a):tez sie zgadzam ze powinny byc co miesiac.strasznie sie popaliliscie:mad: Ja tam jestem za :lol: może trochę popracuję nad nerwami:cool3: Quote
ayshe Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Ja tam jestem za :lol: może trochę popracuję nad nerwami:cool3:wszystkim by wam sie przydalo bo regulamin byl BARDZO przyjazny dla zdajacych-owszem zdanie go na ocene bdb juz nie mowiac o doskonalej to byloby dopiero COS:razz: Quote
Szira/Gosia Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 ayshe napisał(a):wszystkim by wam sie przydalo bo regulamin byl BARDZO przyjazny dla zdajacych-owszem zdanie go na ocene bdb juz nie mowiac o doskonalej to byloby dopiero COS:razz: Tylko mnie zawsze nerwy zżerają:-( następnym razem zdaję pierwsza:diabloti: Quote
Alix Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Tylko mnie zawsze nerwy zżerają:-( następnym razem zdaję pierwsza:diabloti: Nastepnym razem to juz na pewno przed egzaminem napije sie piwa, inaczej znow wszystko zawale:diabloti: Quote
monisieczka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 ayshe napisał(a):wszystkim by wam sie przydalo bo regulamin byl BARDZO przyjazny dla zdajacych-owszem zdanie go na ocene bdb juz nie mowiac o doskonalej to byloby dopiero COS:razz: zgadzam się że przyjazny i zgadzam sie w całej rozciagłosci że egzamin powinien być częściej. Moja franca jak byłysmy na działce zrobiła wszystko na maksymalnym kontakcie BEZ SMYCZY. Wiem, że treser moze nie wierzyc, ja tez padłam. poczekamy jeszcze chwilkę, żeby z niej robić dywanik (za chuda) i postaramy się cwiczyć do upadłego. Jedyna nadzieja dla Norki że w grupie tłuków może zabłysnie :diabloti: to jej jedyna szansa na przezycie:mad:. Quote
Żmija Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 A ja kolejnym razem zdaję bez cieczki suki, ja radosna, entuzjastyczna i obecna. Myslę, że to wlaśnie głownie moj stres, bo ćwiczymy w rożnych nieznanych miejscach i zawsze jest lepiej. Głowa do góru i do roboty. Dziękuję treserowi za naprawdę świetny egzamin i taki niewygaszający psa. jakby to byłło tradycyjne PT to w ogole nie załapalabym ani odrobiny kontaktu z suką.:lol: Quote
ayshe Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 monisieczka napisał(a):zgadzam się że przyjazny i zgadzam sie w całej rozciagłosci że egzamin powinien być częściej. Moja franca jak byłysmy na działce zrobiła wszystko na maksymalnym kontakcie BEZ SMYCZY. Wiem, że treser moze nie wierzyc, ja tez padłam. poczekamy jeszcze chwilkę, żeby z niej robić dywanik (za chuda) i postaramy się cwiczyć do upadłego. Jedyna nadzieja dla Norki że w grupie tłuków może zabłysnie :diabloti: to jej jedyna szansa na przezycie:mad:.wierze monika:p .przeca sama widzialam w srode a na egzaminie dostala swira:cool1: .takie zycie.:roll: Quote
ayshe Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Żmija napisał(a):A ja kolejnym razem zdaję bez cieczki suki, ja radosna, entuzjastyczna i obecna. Myslę, że to wlaśnie głownie moj stres, bo ćwiczymy w rożnych nieznanych miejscach i zawsze jest lepiej. Głowa do góru i do roboty. Dziękuję treserowi za naprawdę świetny egzamin i taki niewygaszający psa. jakby to byłło tradycyjne PT to w ogole nie załapalabym ani odrobiny kontaktu z suką.:lol:wlasnie egzamin byl po to-zeby mobilizowac.i rzeczywiscie bylas nieobecna duchem:lol: Quote
monisieczka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 ayshe napisał(a):wierze monika:p .przeca sama widzialam w srode a na egzaminie dostala swira:cool1: .takie zycie.:roll: czy my jako tłuk równiez mamy byc jutro rano ? Quote
ayshe Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 monika-az do skonczenia cieczki zajecia oddzielnie- widzimy sie rano w poniedzialek o 9 .Zmija NIE ZAPOMNIJ!!!!!!!:cool3: zajecia dla cieczkowiczek w poniedzialek o 9. Quote
monisieczka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 ayshe napisał(a):monika-az do skonczenia cieczki zajecia oddzielnie- widzimy sie rano w poniedzialek o 9 .Zmija NIE ZAPOMNIJ!!!!!!!:cool3: zajecia dla cieczkowiczek w poniedzialek o 9. wyspimy się jutro !!!! Huuuraaaaa!!!!! Quote
ayshe Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 monisieczka napisał(a):wyspimy się jutro !!!! Huuuraaaaa!!!!!niektorym to dobrze:eviltong: Quote
Alix Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 ayshe napisał(a):niektorym to dobrze:eviltong: Moze Barosz bedzie tak uprzejmy i tez dostanie cieczki:loveu: Quote
Szira/Gosia Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Alix napisał(a):Moze Barosz bedzie tak uprzejmy i tez dostanie cieczki:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ayshe Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 kto rano wstaje temu bozia daje.....................tresera:diabloti: [sorry nie moglam sie powstrzymac:diabloti: :diabloti: ] Quote
Szira/Gosia Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 ayshe napisał(a):kto rano wstaje temu bozia daje.....................tresera:diabloti: [sorry nie moglam sie powstrzymac:diabloti: :diabloti: ] Kto rano wstaje ten...... idzie po bułki:diabloti: a więc tyresserze jutro czekam:diabloti: Quote
ayshe Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Kto rano wstaje ten...... idzie po bułki:diabloti: a więc tyresserze jutro czekam:diabloti::eviltong: biale pieczywo treser ma w ......:diabloti: .......poniewaz jest oblesne.treser musialby byc WYBITNIE wyglodzony zeby pochlonac taka bule a rano treser ma jedzenie rowniez w ....:diabloti: ...:eviltong: Quote
Szira/Gosia Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 ayshe napisał(a)::eviltong: biale pieczywo treser ma w ......:diabloti: .......poniewaz jest oblesne.treser musialby byc WYBITNIE wyglodzony zeby pochlonac taka bule a rano treser ma jedzenie rowniez w ....:diabloti: ...:eviltong: Mogą być grahamki:eviltong: i ja rano chętnie coś zjem:eviltong: ty możesz sie popatrzeć:eviltong: Quote
Alix Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 ayshe napisał(a)::eviltong: biale pieczywo treser ma w ......:diabloti: .......poniewaz jest oblesne.treser musialby byc WYBITNIE wyglodzony zeby pochlonac taka bule a rano treser ma jedzenie rowniez w ....:diabloti: ...:eviltong: Treser nie jada miesa ani bialego pieczywa..to co treser je?:crazyeye: pewnie kursantow:nerwy: na cc zalozylam topic z zamowieniami na sprzet do szkolenia Quote
Szira/Gosia Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Alix napisał(a):Treser nie jada miesa ani bialego pieczywa..to co treser je?:crazyeye: pewnie kursantow:nerwy: na cc zalozylam topic z zamowieniami na sprzet do szkolenia Super już tam lecę:painting: Quote
Alix Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Super już tam lecę:painting: zapraszam:p Quote
ayshe Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 treser wpiernicza serki dlatego jest okraglutka jak serek:placz: , gosiu-caluj psa[moze byc shado]w nos:eviltong: leniu:eviltong: Quote
Szira/Gosia Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 ayshe napisał(a):treser wpiernicza serki dlatego jest okraglutka jak serek:placz: , gosiu-caluj psa[moze byc shado]w nos:eviltong: leniu:eviltong: Ucałuję go jutro jak sie wyśpię:diabloti: A te serki to prawda sama byłam świadkiem pochłonięcia serka:eviltong: nawet go nie posmakowałaś:diabloti: Quote
Alix Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 zepsula mi sie drukarka a potrzebuje wydrukowac takie cus. Jak ktos ma mozliwosc wydrukowania i nie stanowi to problemu to ja bede bardzo wdzieczna:modla: Quote
Recommended Posts