Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

Żmija napisał(a):
Ja nie zdałam, powinnam sie pociąć, ale sie nie potnę. dalej kocham swoją sukę, choć odmowila mi dzis zupelnie wspólpracy. Dawno tak fatalnie nie pracowałam z psem. Uważam, że takie egzaminy powinny być co miesiąc, zeby się troche oswoić ze stresem.
tez sie zgadzam ze powinny byc co miesiac.strasznie sie popaliliscie:mad:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Ja tam jestem za :lol: może trochę popracuję nad nerwami:cool3:
wszystkim by wam sie przydalo bo regulamin byl BARDZO przyjazny dla zdajacych-owszem zdanie go na ocene bdb juz nie mowiac o doskonalej to byloby dopiero COS:razz:

Posted

ayshe napisał(a):
wszystkim by wam sie przydalo bo regulamin byl BARDZO przyjazny dla zdajacych-owszem zdanie go na ocene bdb juz nie mowiac o doskonalej to byloby dopiero COS:razz:

Tylko mnie zawsze nerwy zżerają:-( następnym razem zdaję pierwsza:diabloti:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Tylko mnie zawsze nerwy zżerają:-( następnym razem zdaję pierwsza:diabloti:

Nastepnym razem to juz na pewno przed egzaminem napije sie piwa, inaczej znow wszystko zawale:diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):

zgadzam się że przyjazny i zgadzam sie w całej rozciagłosci że egzamin powinien być częściej. Moja franca jak byłysmy na działce zrobiła wszystko na maksymalnym kontakcie BEZ SMYCZY. Wiem, że treser moze nie wierzyc, ja tez padłam. poczekamy jeszcze chwilkę, żeby z niej robić dywanik (za chuda) i postaramy się cwiczyć do upadłego. Jedyna nadzieja dla Norki że w grupie tłuków może zabłysnie :diabloti: to jej jedyna szansa na przezycie:mad:.

Posted

A ja kolejnym razem zdaję bez cieczki suki, ja radosna, entuzjastyczna i obecna. Myslę, że to wlaśnie głownie moj stres, bo ćwiczymy w rożnych nieznanych miejscach i zawsze jest lepiej. Głowa do góru i do roboty. Dziękuję treserowi za naprawdę świetny egzamin i taki niewygaszający psa. jakby to byłło tradycyjne PT to w ogole nie załapalabym ani odrobiny kontaktu z suką.:lol:

Posted

monisieczka napisał(a):
zgadzam się że przyjazny i zgadzam sie w całej rozciagłosci że egzamin powinien być częściej. Moja franca jak byłysmy na działce zrobiła wszystko na maksymalnym kontakcie BEZ SMYCZY. Wiem, że treser moze nie wierzyc, ja tez padłam. poczekamy jeszcze chwilkę, żeby z niej robić dywanik (za chuda) i postaramy się cwiczyć do upadłego. Jedyna nadzieja dla Norki że w grupie tłuków może zabłysnie :diabloti: to jej jedyna szansa na przezycie:mad:.
wierze monika:p .przeca sama widzialam w srode a na egzaminie dostala swira:cool1: .takie zycie.:roll:

Posted

Żmija napisał(a):
A ja kolejnym razem zdaję bez cieczki suki, ja radosna, entuzjastyczna i obecna. Myslę, że to wlaśnie głownie moj stres, bo ćwiczymy w rożnych nieznanych miejscach i zawsze jest lepiej. Głowa do góru i do roboty. Dziękuję treserowi za naprawdę świetny egzamin i taki niewygaszający psa. jakby to byłło tradycyjne PT to w ogole nie załapalabym ani odrobiny kontaktu z suką.:lol:
wlasnie egzamin byl po to-zeby mobilizowac.i rzeczywiscie bylas nieobecna duchem:lol:

Posted

monika-az do skonczenia cieczki zajecia oddzielnie- widzimy sie rano w poniedzialek o 9 .Zmija NIE ZAPOMNIJ!!!!!!!:cool3:
zajecia dla cieczkowiczek w poniedzialek o 9.

Posted

ayshe napisał(a):
monika-az do skonczenia cieczki zajecia oddzielnie- widzimy sie rano w poniedzialek o 9 .Zmija NIE ZAPOMNIJ!!!!!!!:cool3:
zajecia dla cieczkowiczek w poniedzialek o 9.

wyspimy się jutro !!!! Huuuraaaaa!!!!!

Posted

ayshe napisał(a):
kto rano wstaje temu bozia daje.....................tresera:diabloti:
[sorry nie moglam sie powstrzymac:diabloti: :diabloti: ]

Kto rano wstaje ten...... idzie po bułki:diabloti: a więc tyresserze jutro czekam:diabloti:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Kto rano wstaje ten...... idzie po bułki:diabloti: a więc tyresserze jutro czekam:diabloti:
:eviltong: biale pieczywo treser ma w ......:diabloti: .......poniewaz jest oblesne.treser musialby byc WYBITNIE wyglodzony zeby pochlonac taka bule a rano treser ma jedzenie rowniez w ....:diabloti: ...:eviltong:

Posted

ayshe napisał(a):
:eviltong: biale pieczywo treser ma w ......:diabloti: .......poniewaz jest oblesne.treser musialby byc WYBITNIE wyglodzony zeby pochlonac taka bule a rano treser ma jedzenie rowniez w ....:diabloti: ...:eviltong:

Mogą być grahamki:eviltong: i ja rano chętnie coś zjem:eviltong: ty możesz sie popatrzeć:eviltong:

Posted

ayshe napisał(a):

Treser nie jada miesa ani bialego pieczywa..to co treser je?:crazyeye: pewnie kursantow:nerwy:
na cc zalozylam topic z zamowieniami na sprzet do szkolenia

Posted

Alix napisał(a):
Treser nie jada miesa ani bialego pieczywa..to co treser je?:crazyeye: pewnie kursantow:nerwy:
na cc zalozylam topic z zamowieniami na sprzet do szkolenia

Super już tam lecę:painting:

Posted

ayshe napisał(a):
treser wpiernicza serki dlatego jest okraglutka jak serek:placz: ,
gosiu-caluj psa[moze byc shado]w nos:eviltong: leniu:eviltong:

Ucałuję go jutro jak sie wyśpię:diabloti:
A te serki to prawda sama byłam świadkiem pochłonięcia serka:eviltong: nawet go nie posmakowałaś:diabloti:

Posted

zepsula mi sie drukarka a potrzebuje wydrukowac takie cus. Jak ktos ma mozliwosc wydrukowania i nie stanowi to problemu to ja bede bardzo wdzieczna:modla: