Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny ja nie mam netu w domu,nie wiem kiedy odzyskam go.

Zmienie tytuł,że potrzebne 200 zł...zaraz zajrzę tez na konto,czy nie ma wpłat,chociaż trochę boję się z kafejki wchodzić na konto internetowe.

Edit: doszło 20 zł od Syli,pamiętajcie,że rozliczenie jest w 2. poście.

Posted

Kolejny filmik:razz:

[video=youtube;Z9sMNfxvaBE]http://www.youtube.com/watch?v=Z9sMNfxvaBE[/video]

No i nasz Kajtuś w wersji warczącej:roll::shake:
Jak juz Kajtek bardzo warczał na Opalisia,to odsuwałam Opalika tak na wszelki wypadek...

[video=youtube;dlf4RjNXns8]http://www.youtube.com/watch?v=dlf4RjNXns8[/video]

Natomiast Rambo siedzi w pokoju u starszego syna i sobie przez drzwi pyskują:shake:Jednak bałabym się zaryzykować i robić filmik z kajtusiem i rambem w roli głównej.

Posted

Hehehe:angryy: :shake: :angryy: starowinka :shake:Kajtuś szleje jak młody bóg, warczy, atakuje zabawki...jakbym widziała swojego psa; tylko mój pewnie zażarłby Opali na wstepie, ale dużo maja wspólnego- ten " zapał" w szrpaniu zabawek, warczenie i żywotność czyli ADHD:diabloti:

Posted

[quote name='danka4u1']Kajtek to ma powodzenie :multi::multi:tyle dziewczyn zabiega o to, by był zadowolony, szczęśliwy i jeszcze miał dokładnie taki dom, jak chce. Takiemu to dobrze, a nie wie, że już jest w raju u Reni :multi::multi:
Renia, pamiętasz, że jak Kajtek znajdzie dom, mam zapewniony u Ciebie DS :evil_lol::evil_lol:
Dlatego tak wytrwale produkuję te plakaty - wyrachowana baba jestem :diabloti::diabloti:

:evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Jeszcze nasz przystojniaczek...fajny jest i śliczny,co nie? i te usteczka jakie piękne:):loveu: Tylko po kiego taki zadziorny:roll:

A teraz nasza Maniusia kochana:loveu:
W Opalisia fajnie jest sie wtulić;)

Tak sie wzbogaciłam na dawaniu płatnego dt,ze nawet psiaki śpią na piniędzach...ba,na dolarach,nie na byle złotówkach:diabloti::p

Posted

Maniusia z Rambem-oni się kumplują;),niestety Rambo z Kajtusiem juz nie:shake:

Jakby ktoś przegapił,to na poprzedniej stronie sa zdjęcia Kajtusia i filmiki,zapraszam do obejrzenia:)

Posted

Przyszłam sobie do Was troszkę po północy; nawet dogo mnie wpuściło i internet był łaskawszy ---warto było odwiedzić starych przyjaciół nawet tak zadziornych jak Kajtuś. Psinki pokazały pyszczki, uśmiechnięte lub z " diabelskim" błyskiem w oku:evil_lol: - to oczywiście Kajtek- a teraz pewnie śpią- oczywiście na dolarach, bo na czym miałyby spać. Obróżki z diamentami juz dawno mają.:multi::multi:
Dobranoc.

Posted

Cioteczki powiedzcie mi co robimy z tego co widzę na koncie psiaków mamy tylko 92zł do tego u Renatki jest 140zł ze zwrotu za sterylkę pani mam nadzieje że 100zł się dołoży nie wiem musiałabym zadzwonić i spytać ale tak to by brakowało 100zł bo transport wyniesie 200zł więc jak czekamy jeszcze aż znajdzie się jakiś łączony z innym psiakiem czy umawiamy z ajlii która się zgodziła przewieźć? Nie chcę sama podejmować decyzji a też do kobiety nie będę dzwonić tylko by zapytać ila kasy wyłoży bo troszkę nieładnie by było więc powiedzcie jak myślicie bo trzeba podjąć jakieś kroki nie możemy czekać w nieskończoność

Posted

Mamy transport:multi::multi::multi:
Rubi18 zgodziła się zawieźć Manię w przyszłą sobotę za...darmo za co ślicznie dziękujemy:loveu::loveu::loveu:
Pani i tak przeleje połowę pieniążków za transport Mani więc konto Kajtusia powiększy się o około 50zł:loveu:

Posted

W sobotę między 8 a 9 rano Rubi przyjedzie po Manię:-(:multi:.Szkoda mi,bo to przecudowna psinka,ale cieszę się,bo będzie miała wspaniały dom:)Pani Maniusiowa dzwoniła do mnie kilka razy i już się nie może doczekać Mani:loveu:
Oby jeszcze Kajtuś znalazł domek,ten nasz terrorysta mały;)

Posted

O godz.8:15 Maniusia pojechała.Bidulka,nie wiedziała co sie dzieje,nie za bardzo chciała wsiąść do samochodu:-(,ale Rubi i jej chłopak-przemili ludzie:loveu:dobrze się nią zaopiekują w podróży:)Dałam 2 egzemplarze umowy adopcyjnej,jeden Pani Grażynka(nowa Pani Maniusi)ma podpisać i mi odesłać,dałam tez książeczkę zdrowia Mani z aktualnym szczepieniem p/wściekliźnie(robione w schronie) i kosteczkę(taką ze ścięgien),którą się Mania bawiła i sobie podgryzała.
Własnie przed chwilką P.Grazynka zadzwoniła i pytała sie o Maniusię;).A Maniusia juz w drodze:)

Posted

zachary napisał(a):
Oby Maniusia pokochała nową panią tak jak Ciebie Renatko, albo i bardziej.Tego jej życzę!

Przyłączam się do życzeń.Pozdrawiam z deszczowego Śląska.

Posted

Mania w drodze byla bardzo grzeczna choc czasami troche szalala i prubowala mnie zachecic do zabawy,ale w samochodzie nie bardzo jest na to miejsce wiec pare wygibuskow na plecach i spanko:)Maniusia chyba szybko odnajdzie sie w nowym domu bo po chwili jak tylko weszlismy mala latala i sprawdzala wszystkie konty,i szczesliwa podchodzila do P.Grazynki jak by mowila "fajne mieszkanko,moge tu zostac",a i poslanko juz na nia czekało:) Nowa Pani Mani bardzo mila,troche porozmawialsmy i wrazenie ogulne bardzo dobre:) wiec mysle ze tej szalonej dziewczynce Mani bedzie tam dobrze:)

Posted

Rubi18 napisał(a):
Mania w drodze byla bardzo grzeczna choc czasami troche szalala i prubowala mnie zachecic do zabawy,ale w samochodzie nie bardzo jest na to miejsce wiec pare wygibuskow na plecach i spanko:)Maniusia chyba szybko odnajdzie sie w nowym domu bo po chwili jak tylko weszlismy mala latala i sprawdzala wszystkie konty,i szczesliwa podchodzila do P.Grazynki jak by mowila "fajne mieszkanko,moge tu zostac",a i poslanko juz na nia czekało:) Nowa Pani Mani bardzo mila,troche porozmawialsmy i wrazenie ogulne bardzo dobre:) wiec mysle ze tej szalonej dziewczynce Mani bedzie tam dobrze:)

Rubi-dziękuję Kochana za wszystko:loveu:Mania jest bardzo kontaktowa i na pewno szybciutko przyzwyczai się do nowego domku i nowych opiekunów:loveu:a P.Grazynka ma wieczorkiem do mnie zadzwonić i zdać króciutką relację z pobytu Mani:)Jak tylko będę miała jakieś wieści to od razu Wam napiszę:)

Posted

Rubi18 napisał(a):

Dzięki Rubi za relację.To super się dziewczynce udało.Pozdrawiam p. Grażynę.Powodzenia Maniu na nowej drodze życia.