danka4u1 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Renata5 napisał(a):U mnie w prawdzie tez jest radosny i gaduliński,ale jednak bardziej mu w głowie zadzieranie z psami niz zabawa:shake: Walczy w ten sposób o Twoje serce na wyłączność z rywalami. Quote
Gisic87 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Miałam przed chwilą telefon w sprawie Mani. Pani zobaczyła allegro Mani. Domek wydaje się przez telefon ok p. Grażyna pytała tylko czy Mania toleruje dzieci bo często odwiedza ją wnuczek na razie maleńki bo ma dopiero roczek jeśli dobrze zrozumiałam. Poinformowałam panią że Mania jest wysterylizowana i to taki przytulak i że wydaje mi się że z dzieckiem powinno być ok. Pani zgodziła się na wizytę przedadopcyjną oraz podpisanie umowy zdziwiła się nawet że jak ktoś może mieć jakieś ale do takich procedur. Pani mieszka w Bełchatowie dostałam adres i powiedziałam że jak tylko znajdziemy wolontariusza z tamtych okolic to skontaktujemy się by umówić spotkanie. Więc cioteczki szukamy kogoś z Bełchatowa:loveu: Quote
danka4u1 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Mania, pakuj walizki i w drogę do swojego domku ! Nawet psinko nie wiesz pewnie, co to jest.....zobaczysz- a my, mam nadzieję też-że będziesz szczęśliwa. Quote
Lionees Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Gisic87 napisał(a):Miałam przed chwilą telefon w sprawie Mani. Pani zobaczyła allegro Mani. Domek wydaje się przez telefon ok p. Grażyna pytała tylko czy Mania toleruje dzieci bo często odwiedza ją wnuczek na razie maleńki bo ma dopiero roczek jeśli dobrze zrozumiałam. Poinformowałam panią że Mania jest wysterylizowana i to taki przytulak i że wydaje mi się że z dzieckiem powinno być ok. Pani zgodziła się na wizytę przedadopcyjną oraz podpisanie umowy zdziwiła się nawet że jak ktoś może mieć jakieś ale do takich procedur. Pani mieszka w Bełchatowie dostałam adres i powiedziałam że jak tylko znajdziemy wolontariusza z tamtych okolic to skontaktujemy się by umówić spotkanie. Więc cioteczki szukamy kogoś z Bełchatowa:loveu: Kujcie żelazo póki gorące:)Super,że mania ma szanse na domek:)Ręczę na 99,9%,że Mania nikogo nie ugryzie.To oaza dobroci i spokoju,choć lubi zabawę i wygłupiania:) Żeby Kajtusiowi sie jeszcze udało, to byłoby cudnie,bo tak naprawdę,to on jest priorytetem w poszukiwaniu domku ze względu na swoją zadziorność...No ale mani tez sie należy swój domek.jest tak kochana i taka kochająca,że ludzie będą mieli z niej wielką pociechę:) Quote
jusstyna85 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Gisic87 napisał(a):Miałam przed chwilą telefon w sprawie Mani. Pani zobaczyła allegro Mani. Domek wydaje się przez telefon ok p. Grażyna pytała tylko czy Mania toleruje dzieci bo często odwiedza ją wnuczek na razie maleńki bo ma dopiero roczek jeśli dobrze zrozumiałam. Poinformowałam panią że Mania jest wysterylizowana i to taki przytulak i że wydaje mi się że z dzieckiem powinno być ok. Pani zgodziła się na wizytę przedadopcyjną oraz podpisanie umowy zdziwiła się nawet że jak ktoś może mieć jakieś ale do takich procedur. Pani mieszka w Bełchatowie dostałam adres i powiedziałam że jak tylko znajdziemy wolontariusza z tamtych okolic to skontaktujemy się by umówić spotkanie. Więc cioteczki szukamy kogoś z Bełchatowa:loveu: Jeeeeest :) czyli jednak wyróżnienie coś daje :) Gisic trzymaj ręke na pulsie, nie można zmarnować takiej szansy,jeśli kobieta wydaje sie OK. Ja dzisiaj od samego rana znalazłam już szczeniaka z obrożą i smyczą,do którego nikt sie nie przyznaje i którego o mało nie przejechałam i siostrzenica mówi o psiaku,który od 3 dni leży pod klatką...Cholerne wakacje... Quote
Mysza2 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 jusstyna85 napisał(a):Jeeeeest :) czyli jednak wyróżnienie coś daje :) Gisic trzymaj ręke na pulsie, nie można zmarnować takiej szansy,jeśli kobieta wydaje sie OK. Ja dzisiaj od samego rana znalazłam już szczeniaka z obrożą i smyczą,do którego nikt sie nie przyznaje i którego o mało nie przejechałam i siostrzenica mówi o psiaku,który od 3 dni leży pod klatką...Cholerne wakacje... Może choć Mani się poszczęści :) No wakacje, prezenty gwiazdkowe zaczęły przeszkadzać w wyjeździe na urlop :(:( . Quote
Gisic87 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Renatko sprawdzałaś może czy pieniążki doszły? Cioteczki nie znacie nikogo z Bełchatowa wysłałam kilka pw do osób które mieszkają ale albo w Pabianicach albo okolicach czyli jakieś 30km od Bełchatowa i nie wiem czy zgodzą się zrobić wizytę. Pomóżcie poszukajmy kogoś może to jest wielka szansa dla Mani Quote
jusstyna85 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Gisic87 napisał(a):Renatko sprawdzałaś może czy pieniążki doszły? Cioteczki nie znacie nikogo z Bełchatowa wysłałam kilka pw do osób które mieszkają ale albo w Pabianicach albo okolicach czyli jakieś 30km od Bełchatowa i nie wiem czy zgodzą się zrobić wizytę. Pomóżcie poszukajmy kogoś może to jest wielka szansa dla Mani Ja nie kojarze w ogóle... Zawsze można opłacić paliwo tym osobom, może przekona to jakoś... Quote
Gisic87 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Napisałam do dziewczyn z Pabianic to w miarę najbliżej jest może się uda Quote
Monika z Katowic Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 I jak idą sprawy Mani? A czy pojawiła się jakaś szansa dla Kajtusia? Quote
Gisic87 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 W sprawie Kajtka były 3 telefony z ogłoszenia w gazecie ale 1 pan zrezygnował jak usłyszał o umowie i wizycie adopcyjnej a 2 panie miały w domu już psy samce no i nie liczę pani która dzwoniła bo myślała że to pies który jej uciekł. W sprawie Mani to też marnie w końcu to pierwszy telefon ale wydaje się ok tylko osoby do wizyty nie ma Quote
Monika z Katowic Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Przecież na dogo musi być ktoś z Bełchatowa! Poszukam. Quote
jusstyna85 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Wg mnie ważniejsze są wizyty poadopcyjne...nie znam nikogo z tamtych rejonów, kiedyś była mapa pomocy na dogo,ale teraz nie umiem znaleźć, może tam znalazłoby się kogoś Quote
Mysza2 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Piechcia15 podała mi telefon do DOROTIKUS z Piotrkowa . Gisic ma do niej dzisiaj dzwonić. Może ona będzie znała kogos z Bełchatowa bo jo już bliżej. Z mapy pomocy wysłałam pw do ciotek z Łodzi, ale tylko Piechcia mi odpisała Quote
jusstyna85 Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Zostało jeszcze troche kasy, musze uzupełnić wpłaty,spróbuje dzisiaj to zrobić...Można zaproponować zwrot poniesionych kosztów Quote
Gisic87 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Dzwoniłam do 2 osób w tym Dorocticus do której podała numer piechcia15 i do drugiej osoby której numer dostałam od Temidy jednak nikt nie odbiera będę jeszcze próbować Quote
Lionees Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Gisic87 napisał(a):Dzwoniłam do 2 osób w tym Dorocticus do której podała numer piechcia15 i do drugiej osoby której numer dostałam od Temidy jednak nikt nie odbiera będę jeszcze próbować Ludzie pewnie w taką pogodę wybyli nad wodę i nie słyszą telefonu;) Pieniążki za sterylke jeszcze nie doszły-sprawdzałam Quote
danka4u1 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=0bvIkvlDiK8 Gdzie tam dobrej nocki:multi::multi: Pieski urządziły sobie swój psi mecz piłki nożnej. Pokibicujcie:multi::multi: Quote
Kisiaraf Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Jakie dobre info w sprawie Mani :) Znam ją co prawda tylko z krótkiej trasy samochodem ale też mi się wydaje, że nic nie zrobi dziecku :) Powodzenia w szukaniu kogoś na wizyte :) Quote
jusstyna85 Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Znowu postów edytować nie umiem i nie umiem wstawić wpłat :( Quote
jusstyna85 Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Dodałam 45 zł,które przyszły od Myszy2 z bazarku po ponad 30 min wgrywania postu... Quote
Syla Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Justynko, nie chciałam wysyłać 1 złoty ileś zwrotu.Mam już przelew, to wyślę 20 zł dla Kajtka.Szkoda, że mu nie wyszło z domkiem. Quote
Gisic87 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Dzwoniła do mnie ta pani z Bełchatowa pytając co z wizytą. Pytała jak ona wygląda i czy zamiast tego że ktoś przyjedzie i porozmawia nie mogła by tego zrobić przez telefon powiedziałam jakie mamy procedury i prosiłam jeszcze o tydzień cierpliwości. Cioteczki czy naprawdę nie ma nikogo z Bełchatowa czy okolic kto może podskoczyć pani wydaje się przez tel bardzo fajna i zainteresowana poważnie adopcją Mani Quote
Recommended Posts