mari23 Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 Dnia 23.12.2022 o 19:21, Monika z Katowic napisał: Proszę - wyślij konto do wpłat do Skarbnika Skarpety asikowska. Konto wysłane, pieniążki dotarły w ostatni dzień 2022 roku. Bardzo dziękuję za pomoc dla Kajtusia ❤️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mari23 Posted March 20, 2023 Share Posted March 20, 2023 Witajcie ❤️ czy wszyscy zapomnieli o Skarpecie? Tylko ja tu zaglądam? Oczywiście znów z prośbą o pomoc przychodzę. "Moja" Betty ma jakieś zmiany nowotworowe w buźce, wetka podejrzewa, że złośliwe. Przed nami wydatki za operację i badanie histopatologiczne, bardzo proszę o pomoc dla staruszki, 14-letniej spanielki Betusi. Wątek jest wspólny dla wszystkich moich "tymczasów": Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika z Katowic Posted April 4, 2023 Author Share Posted April 4, 2023 Jestem za pomocą dla staruszki Betusi w kwocie 300 złotych. Należy wysłać konto do wpłat do Skarbnika Skarpety asikowska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika z Katowic Posted April 4, 2023 Author Share Posted April 4, 2023 Ja, jako stały deklarowicz, też składam wniosek i proszę o ponowne wsparcie przez Skarpetę Jadziuni z padaczką. Będzie ono przeznaczone na karmę i weterynarza. Niestety obecna zmiana pór roku przyniosła Jadzi częstsze ataki, osłabienie i konieczność wzmożonej opieki weterynaryjnej. Skarpeta udzieliła jej pomocy w marcu 2022 r. dlatego proszę o wsparcie tylko w kwocie 200 złotych. To jest wątek, który Jadziunia oddziedziczyła po Pelikanku: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 Jak najbardziej jestem za pomocą dla obu suczek. Z okazji świąt dla Jadziuni też proponuję 300 zł. Proszę o dane do przelewu na priv. Dla darczyńców i wszystkich dla których zwierzaki nie są obojętne życzę spokojnych i radosnych świąt. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mari23 Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Dnia 4.04.2023 o 20:27, Monika z Katowic napisał: Jestem za pomocą dla staruszki Betusi w kwocie 300 złotych. Należy wysłać konto do wpłat do Skarbnika Skarpety asikowska. Dziękuję ❤️ Niestety wynik badania histopatologicznego mnie załamał 😞 to "wyrok": czerniak 😞 😞 Betusia na razie czuje się dobrze, przerzutów nie ma, apetyt dopisuje, jest aktywna pomimo wieku...i oby jak najdłużej ❤️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika z Katowic Posted April 7, 2023 Author Share Posted April 7, 2023 Dnia 5.04.2023 o 19:16, asikowska napisał: Jak najbardziej jestem za pomocą dla obu suczek. Z okazji świąt dla Jadziuni też proponuję 300 zł. Proszę o dane do przelewu na priv. Dla darczyńców i wszystkich dla których zwierzaki nie są obojętne życzę spokojnych i radosnych świąt. W imieniu Pani Ewy z krakowskiego dt, w którym przebywa Jadziunia, serdecznie dziękuję i potwierdzam wpływ wsparcia Skarpety im. Talcott w kwocie 300 złotych. ❤️ Pani Ewa nie ma konta na Dogomanii, więc prosiła mnie o przekazanie podziękowań.❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika z Katowic Posted April 7, 2023 Author Share Posted April 7, 2023 Radosnych, zdrowych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy dla wszystkich psiaków-staruszków, ich wspaniałych opiekunów i całego grona szlachetnych Dogomaniaków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mari23 Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Dnia 12 kwietnia dotarł przelew - pomoc dla staruszki Betty z czerniakiem. Dziękuję! ❤️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mari23 Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 I znów przychodzę z prośbą - moja staruszka Maja ( lat 16 ) , która po 7,5 roku wróciła z adopcji po śmierci pana, ostatnio niedomaga. Jesteśmy w trakcie diagnostyki, po badaniach krwi i USG, czeka nas RTG płuc. Ponieważ staruszki prawie wszystkie są leczone, koszty są ogromne. Dlatego proszę po pomoc dla Majeczki, która swoją diagnostykę i leczenie dopiero rozpoczyna. Majeczka oczywiście jest obecna na "moim" wątku tymczasów, ale ma też własny. To wątek Majki założony dawno temu przez Marinkę: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakusiowa Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Jak wyglądają finanse Skarpety? Czy deklarowicze wpłacają , nie wykruszyli się? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted November 9, 2023 Share Posted November 9, 2023 Witam po dłuższej przerwie. Wpłaty wpływają regularnie na dzień dzisiejszy stan konta wynosi 4 841,50 zł. Jeśli są jakieś prośby o wparcie to proszę wyślijcie też mi wiadomość na pw bo nie zawsze tu zaglądam i mogę coś przeoczyć a wiadomości z pw trafiają do mnie na maila i mogę szybciej zareagować. Pozdrawiam asikowska 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakusiowa Posted January 28 Share Posted January 28 Bardzo proszę o przyznanie zapomogi dla suczki Kulki. Kopiuję z wątku Kulki. Dzwoniła weterynarz - przyszły wyniki Kulki 😞 Mamy niewydolność nerek , szwankującą trzuske i chorą tarczyce Jadę do kliniki po leki i kroplówki. .............................................................................................. Kulka dostała : Fortyron 600 - 2 razy dziennie po 1/4 tab Amyladol - 2 tab dziennie Renalvet - 2 kaps dziennie Kasium/antybiotyk - 2 razy dziennie po 0,5 tab + probiotyk Ringer kroplówki 05 lutego Kulka ma kontrole - badania krwi, czy wyniki się poprawiły. Do poprzedniej wizyty i badań doszła dzisiejsza i dług urósł Kulce do 500 zł . ================================= Bardzo proszę o zapomogę w najwyższej kwocie jaka jest możliwa. Wątek Kulki https://www.dogomania.com/forum/topic/350739-szansa-na-cud-komu-podarowa%C4%87-%C5%BCycie/page/28/#comment-18043930 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted January 31 Share Posted January 31 Jestem za i Monika z Katowic też. Kulka dostanie od skarpety 300 zł. Już robię przelew. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted January 31 Share Posted January 31 Poproszę o dane do przelewu na pw. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakusiowa Posted January 31 Share Posted January 31 Dnia 31.01.2024 o 19:17, asikowska napisał: Jestem za i Monika z Katowic też. Kulka dostanie od skarpety 300 zł. Już robię przelew. Bardzo dziękuję. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwna5702 Posted February 1 Share Posted February 1 Dobry Wieczór, potwierdzam wpływ 300,- zl na wsparcie dla stareńkiej Kulki przebywajacej w domowym hoteliku u Kasi . Bardzo dziękuję. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika z Katowic Posted February 2 Author Share Posted February 2 Dnia 31.01.2024 o 19:17, asikowska napisał: Jestem za i Monika z Katowic też. Kulka dostanie od skarpety 300 zł. Już robię przelew. Oczywiście - popieram!❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika z Katowic Posted February 2 Author Share Posted February 2 Dnia 1.02.2024 o 17:24, iwna5702 napisał: Dobry Wieczór, potwierdzam wpływ 300,- zl na wsparcie dla stareńkiej Kulki przebywajacej w domowym hoteliku u Kasi . Bardzo dziękuję. Życzymy staruszce Kulce zdrowia🥰 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogusik Posted March 13 Share Posted March 13 Jestem stałym deklarowiczem i bardzo proszę o wsparcie niewidomego staruszka Promyka,który przebywa u Moli@ mającej pod opieką więcej takich staruszków.Wsparcie potrzebne jest na leki,weta i specjalistyczną karmę. Wyślę też pw do skarbnika skarpety. Wątek Promyka: https://www.dogomania.com/forum/topic/338326-promyk-zostaję-na-stałe-u-moli-dziękuję-za-dotychczasowe-wsparcie/page/131/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted March 14 Share Posted March 14 Jestem za 🙂 Czekam jeszcze na Monikę ale myślę że to tylko formalność. Poproszę o dane na pw do przelewu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika z Katowic Posted March 18 Author Share Posted March 18 Dnia 14.03.2024 o 21:44, asikowska napisał: Jestem za 🙂 Czekam jeszcze na Monikę ale myślę że to tylko formalność. Poproszę o dane na pw do przelewu. Jestem za wsparciem niewidomego staruszka Promyka w kwocie 300 złotych.🥰 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika z Katowic Posted March 18 Author Share Posted March 18 Jako stały deklarowicz proszę o wsparcie w kwocie 300 złotych dla bardzo potrzebującej pomocy suni JASNEJ z tego wątku: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika z Katowic Posted March 18 Author Share Posted March 18 W imieniu dogomaniaczki asikowskiej składam prośbę o wsparcie w kwocie 300 złotych nadal potrzebującej pomocy finansowej suczki Jadzi z tego wątku: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogusik Posted March 19 Share Posted March 19 Dnia 14.03.2024 o 21:44, asikowska napisał: Jestem za 🙂 Czekam jeszcze na Monikę ale myślę że to tylko formalność. Poproszę o dane na pw do przelewu. Dnia 18.03.2024 o 09:38, Monika z Katowic napisał: Jestem za wsparciem niewidomego staruszka Promyka w kwocie 300 złotych.🥰 Pięknie dziękuję za przyznanie pomocy Promykowi. Numer konta poda opiekunka Moli@ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts